Şimdi Ara

Dislerim cok kotu, biriyle konusurken cekemiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, size bir derdimi acmak istiyorum. 21 yasındayım, üni öğrencisiyim. asagidaki görselde gördüğünüz probleme sahibim. konuşurken bazen boşluğa konuşuyor gibi oluyorum. maske kullanımıyla birlikte iyi ce özgüvensizliğim arttı. maskeyi hiç çıkarmadım. gülmeyi çok seven birisiyim, güldürü programlarıjna bayılırım fakat gülünce o kadar çirkin gözüküyorum ki..

önümüzdeki sene tedaviye başlayacağım, fakat o da bir hayli uzun sürecek. kendimle defalarca barışmaya çalıştım, kendim videoya aldım, kamerayı alıp karşıma defalarca konuştum. fakat bir ürlü başaramadım. gerçekten kötü gözüküyor. hoşlandığım birisi var, yanına gidip konuşamadım bile. sosyal hayatım altüst oldu, saçma sapan kendime yargılarım yüzünden çevremdeki insanlar bir hayli azaldı.

varsa bu kardeşinize bir tavsiyeniz, dinlemeye hazırım.

Dislerim cok kotu, biriyle konusurken cekemiyorum.

• Açık kapanış mı tek sorun hocam başka ne probleminiz var ? Bebeklik yutkunmasi mi yapıyordunuz , hala yapıyorsaniz onu bırakın öncelikle. çok kafaya takıyorsunuz kimse gülünce çirkin olmaz gülmek herkese yakışır herkes gülünce daha güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ağız yapısı Freddie Mercury'i anımsattı. Küçük yaşlarda öz güvensizliğin kaynağı olan dişleri, ilerde bir rock yıldızının allametifarikası olmuştu.

İster diş olsun, ister göz (hayko cepkin de olduğu gibi) veya yüzündeki herhangi başka bir farklılık;insanı neşelenmekten alıkoymamalı. Git bin tane kişiye sor, eğer kendileriyle barışık olmayı seçmemişlerse en az bir kusurlarından dem vurduklarını görürsün.

Gerçek şu ki kimse yeterince neşeli ve mutlu yahutta karamsar veya üzgün değilsen seni pek umursamıyor. O yüzden takıntılarını bir kenara bırakıp kendini umursayarak, kendine bir iyilik yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 17 Nisan 2022; 10:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.