Şimdi Ara

Yönetici Hesabında Çalışan Klavyenin Guest te Çalışmaması [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir çözemediğim bir konu var. Her yeri taradım, yok...

Casper Nirvana CN.VTI430D modeli dizüstümün klavyesini eskidiği için aynısıyla değiştirdim. Mamafih, klavye yönetici hesabında gayet güzel çalışmasına rağmen Guest hesabında çalışmıyor. Acaba kullanıcı yetkileri vs. mi diye araştırdım, öyle bir ayrıma rastlamadım. Driverlar guest te de görünüyor ve sorunsuz çalışıyor görünüyor.

Biraz önce donanım değişikliklerini tara diyerek sorunu çözdüğümü sandım ama onu da yönetici hesabında yapmışım. :)) Sorun çözülmedi, devam ediyor...

-------------------------
    Bir kaç saatlik araştırmanın ardından sorun çözüldü. Her ne hikmetse, yeni bir Guest hesabı açtığımda klavye orada çalıştı. Bilgisayarım>Windows un yüklü olduğu alan ( Bende C dizini)>Users> Eski Guest teki tüm dosyaları Admin üzerinden kopyalayarak Yeni Guest e kopyaladım. Haliyle masaüstündeki tüm simgeler de aynen yeni kısıtlı hesaba aktarılmış oldu. Mail programı kullansaydım onları da ayrıca eklemem gerekirdi.

Eski hesap miadını doldurmuş, şimdi onu yok etmeye gidiyorummmmmm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satch Boogie -- 13 Aralık 2014; 3:15:50 >

• denetim masasindan bolge dil ayarlarina gir ordan klavye ye bak gozukuyormu?..gozukuyorsa bile tamamen sil yeniden ekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

denetim masasindan bolge dil ayarlarina gir ordan klavye ye bak gozukuyormu?..gozukuyorsa bile tamamen sil yeniden ekle.

Olmadı maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.