Şimdi Ara

YÖNETİCİ VE ÜST DÜZEY ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere zamanımızda tıp teknolojileri süratle gelişiyor. Gelişen bu yeni aletler sayesinde birçok insanın hayatı kurtuluyor. Hekim hocalarımızın ve hekim adayı arkadaşların bilgilerini paylaşabilmeleri ve forumdaki değerli arkadaşların da bu konuları takip etmeleri açısından forumda Medikal Teknolojiler ya da Tıp Teknolojileri isminde bir bölüm açılması hoş olmaz mı? Bence bu konuya eğilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangokkaya -- 24 Kasım 2005, 12:24:01 >

• dr. arkadaşların yönetimle görüşmesi lazım çok iyi olur tabii ki
  • SAĞLIK VE SAĞLIK SEKTÖRÜ ÖNEMLİ BU KONUDA KONU AÇILMASI BENCE DE İYİ OLUR FAKAT BU YÖNETİMİN BİLECEĞİ BİR İŞ...
  • ama ya eczacılar....teknolojılerı bılmem ama ben bır eczacı adayı olarak forumda ılaclara kaymasını ıstemem eger bı konu acılacaksa....sanırım ne kadar yanlıs yonlendırmelerın olacagını tahmın edebılırsınız...tıp teknolojılerı hakkında kımın ne kadar bılgısı olur ve ne kadar paylasım olur orasını bılemem...ama bence ayrı bı konu acılacaksa bunun sınırları ıyı belırlenmelı....forumda tecrubelı kısıler kadar tecrubesız kısıler ve daha cocuk sayılabılecek(yas manasında soyluyorum) kısıler de var....ve saglık konusunun cok cıddı bı konu oldugunu dusunursek bu kadar serbest bır ortamda o konu baslıgı ne kadar cıddıyet tasır o da ayrı bı tartısma konusu...bence saglık foruma deıl doktorlara danısılmalıdır...ama teknolojı kısmında (eger genel bı ıstek olursa) sadece aletlerın tartısılacagı bı konunun kımseya zararını gormemekteyım...ama tıp aletlerının bı kısısel alet olmadıgını varsayarak eger bole bı konu acılacaksa bu konuya cok cıddı yaklasılmasını rıca edıyorum

saygılar

• slayper, ince düşünmene sevindim.
    Bu yaklaşım hala duyarlı arkadaşların var olduğunu gösteriyor ancak tıp aletleri konusunda diğer arkadaşların, çocukların ya da her neyse halkımızın bilgili olması şunu sağlar. Örnek olarak kullanıyorum, bir xray cihazı. artılarıyla eksileriyle nedir, hastaneye giden bir arkadaşın xray makinesi kullanımı sonucu ne gibi sonuçlar doğar ve bu gibi şeyler. Ama asıl söylemek istediğim böylesine çok üyeli bir forum sayfasında tıp mensubu değerli hoca ve arkadaşlarımın bilgilerini kolaylıkla paylaşabilmesi. Ciddiyet konusuna gelince, toplumumuzun neresinde var?
  • Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum
  • Güzel fikir yönetim bence bu konuyu ele alacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amuleten, desteğin için teşekkürler
  • ________________________________________________________________________________________________________________
    Tıpcıların cogu ingilizce bilir (olmayan olabılır ) Bu tur arastırmaları emıınım cogu takıb edıyordur bunun ıcın

buraya yazmalarına cok gerek yok tabi acılırsa hoj olur bizde en azından biiiler ogrenip gormush oluruz ....
    Mesala bn plipzin snyeler icinde renkli emar ceken aletını reklamlardan gorup arastırıp ogrenmıshdım ki bu bnm

reklamdan gordugum bısıydı ama bu ıshle alakalı meraklı olan kısıler zaten her bıseyden haberlerı war dır ....
  • Haklısın, biz takip ediyoruz da, hatta araştırıyoruz ve birşeyler bulmaya teknik ve tıbbı içiçe getirmeye çalışıyoruz. Mühendis arkadaşlar ve hekim hocalarımızın ve diğer meslek gruplarındaki değerli arkadaşların ortak bir platformu olmuş olur. Çünkü bu forumun üyesi çok. Amacımız, insanlarımıza ve ülkemize en iyisini vermek, değil mi? Gelişmeyi engelleyemeyiz. Ben bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ortak bir platform bana mantıklı geliyor. Teşekkür ederim...
  • sürekli yurtdışı kaynaklara girip araştıabilen de olabilir araştıracak zamanı veya ingilizcesi olmayan da olabilir.her tıp öğrencisinin ingilizcesi de olmayabilir.kaldı ki TR de hizmet verdiği için bilginin en değerlisi Türkçe olanıdır.bence bu konu gerçekten çok gerekli bir konudur.
  • maymunkral ilgin için teşekkür ediyorum. Bunu yönetimin dikkatine nasıl sunabiliriz acaba?
  • Bir teknoloji sitesi olarak bu teknik gelişmelere kayıtsız kalmak mantıklı değil. Ülkemizi ve ulusal teknolojimizi her yönüyle geliştirmek boynumuzun borcudur. Tekrar bilgilerinize sunuyorum. Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhangokkaya

slayper, ince düşünmene sevindim.
    Bu yaklaşım hala duyarlı arkadaşların var olduğunu gösteriyor ancak tıp aletleri konusunda diğer arkadaşların, çocukların ya da her neyse halkımızın bilgili olması şunu sağlar. Örnek olarak kullanıyorum, bir xray cihazı. artılarıyla eksileriyle nedir, hastaneye giden bir arkadaşın xray makinesi kullanımı sonucu ne gibi sonuçlar doğar ve bu gibi şeyler. Ama asıl söylemek istediğim böylesine çok üyeli bir forum sayfasında tıp mensubu değerli hoca ve arkadaşlarımın bilgilerini kolaylıkla paylaşabilmesi. Ciddiyet konusuna gelince, toplumumuzun neresinde var?

bu goruslerınıze yuzde yuz katılıyorum..(cıddıyet konusunu dusundum de sız de kesınlılkle haklısınız)..yanlıs yonlere kaymadıgı surece emınım cok faydalı bı forum olur...donanımhaber ın 100 bınden fazla uyesının bulundugunu dusunursek heralde bu konu baslıgı altında ust duzey bılgılı 10 kısı olsa bıle bu konu cok ıse yarar ve cok faydalı olur...sanırım denemeye deger...bende desteklıyorum

saygılar , mutlu ve saglıklı gunler...

• Birçok kişi için Medikal Teknolojiler ağır bir konu olsa da, konu ile ilgili olanlar ve ürün tanıtımları için böyle bir başlık açılmasının yararlı olacağını düşünüyorum. En önemlisi de konu dilinin Türkçe olması nedeniyle böyle bir konunun ilgililer için önemli bir kaynak teşkil edeceği kanaatindeyim. Zaten forum büyüdükçe forumda yatay genişleme olacaktır -olması da doğaldır-. Neden böyle bir konu alanı da yatay genişleme içinde olmasın ki.
  • BENCE İYİ OLUR AMA BUNU SAĞLIK ÜRÜNLERİ İLE TUTMAMAK LAZIM YANİ MAKİNELER FALAN FİLAN GİBİ ŞEYLERLER SINIRLI OLMAMASI LAZIM YANİ SPOR BÖLÜMÜ GİBİ FUTBOL BASKETBOL VS . ALT BAŞLIKLAR DA OLSA İYİ OLUR GİBİME GELİYOR AMA KARAR YÖNETİMİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.