Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene öss ye hazırlanıyorum bu bölümü çok merak ediyorum ama aradım bulamadım boğaziçi üni. var ama ygs6 ile alıyor acaba bu yuksekokulmu?

• yüksekokul ama çok güzel bir bölüm işletme bilgisayar karışımı üstüne bir de boğaziçi yani..
  • Off hayallerim yikildi ama simdi
    2 yillik ve puani cok yuksek benim daha fazla kasmam lazim demekki bogazici olsun camurdan olsun demisler ama okadar kasip 2yillik okumakta ....

Napcam ben yaa benimsemistim o bolumu iyice
  • Yönetim bilişim sistemleri 4 yıllık bir yüksekokuldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coban92

Off hayallerim yikildi ama simdi
    2 yillik ve puani cok yuksek benim daha fazla kasmam lazim demekki bogazici olsun camurdan olsun demisler ama okadar kasip 2yillik okumakta ....

Napcam ben yaa benimsemistim o bolumu iyice

kardeş hayallerin yıkılmasın yüksekokullar 4 senelik olur 2 yıllık olanlar meslek yüksek okulu diye geçer senin sorduğum bölüm 486 puan ile kapatan bölüm ise 4 senelik yüksekokuldur.
  • Evet @vrc'nin de dediği gibi Boğaziçi'ndeki YGS 6 ile alan bölümler meslek yüksek okulu değil, yüksekokuldur, yani 4 yıllıktır. Bence hiç de kötü bir seçenek de değildir.
  • benimde zamanında istediğim bölümdü işletme bölümünün bilgisayar üzerindeki bilgi işlem.Spss vb şeyleri öğrenirsin.
    Bilgisayar müh. isteyipde eşit ağırlıkçı olanlara iyi bir bölümdür akedemik olarka pek çok kaynak oldugunu zannetmiyorum (tr dilinde)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeditepe(tam burslu) düşün düşün ki iyi derecede ingilizcen olsun 4+1.5 yıl olsun erasmus programın olsun mezun olduğunda da iş sıkıntın olmasın ne dersin?

Eray ERCİYAS 2011 YGS-LYS ADAYI
    Hedef: Yeditepe YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ(TAM BURSLU)
  • Simdi moralim duzeldi cok sagolun tam gaz calismaya devam

Yeditepe mi bogazicimi bence bogazici bana o okulu oks zamani gosterseler simdi cok daha farkli hedeflerim olurdu bogazici olsun camurdan olsun :)
  • Yönetim Bilişim Sistemleri hakkındaki her türlü sorularınız için ;
    erycn@mynet.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.