Şimdi Ara

Youtube bir hata oluştu uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Youtube sorunu gerçekten beni sinir ediyor. Daha önceden yaşamaıştım ancak sonrasında kendi kendine açılmıştı.

Yine 2 haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Şirketteki bilgisayarımdan youtube'a girebiliyordum ancak bir süredir videolar açılmıyor. " Bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin" hatası veriyor. Birçok çözüm yöntemi denedim ama nafile . Sadece Cuma günü https:// yazarak girdim çalıştı ama bugün yine aynı sorunu yaşıyorum.

Acil yardım !!

Teşekkürler

• Mozilla Firefox için:
    Youtube’a girin.Üstte web adresinin yanındaki yeşil kilit simgesine tıklayın(Sol üst köşede).
    ‘>’ işaretine tıklayın.’Daha fazla bilgi’ye tıklayın.’İzinler’ sekmesine tıklayın.
    Yan uygulamaları etkinleştirebilir sekmesinin altında bulunan Adobe Flash,Java bulunan satırlardaki İzin ver tikini işaretleyin.
    Sorunu bu şekilde çözmüş bulunmaktayım.
    Üstteki menüye şu şekilde de ulaşılabilir.Youtube’a girin.Sayfada herhangi bir boşluğa farenizin sağ tuşuyla tıklayın.’Sayfa bilgilerini göster’e basın.Bu şekilde de ‘İzinler’ sekmesine ulaşılabilir ve üstteki yazdığım adımlar takip edilebilir.
  • Aynı konuyu 3 ayrı başlıkta açmana gerek yok.
  • Kullandığın eklentileri kaldir. Tarayici sifirla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.