< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukbulut -- 12 Ocak 2018; 23:9:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukbulut -- 12 Ocak 2018; 23:9:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeğenim tablet olmayınca yemek yemiyormuş yemesin dedim vermedim koca tv yi youtube den aktarıp milleti esir alıyor inat ettim vermedim gece 23 oldu yatıyorum dedim gece ben açıktım diye ağlarsan bozuşuruz dedim baktım annemin kulağına bir şey diyor acıkmış tabletsiz yemeğini yedi yemiyor diye bir şey yok yemezse yemesin çocuk naz edecek şımaracak ama bunlar suistimal ediyor biz atari açıyorduk haberlere kadar oynuyorduk bunlar bıraksan gece uyumaz hiç taviz vermemek lazım
|
bu yorumlarin aynisi 7-8 yil once metin2 ve knight online icin soyleniyordu. 7-8 yil sonra kim bilir ne icin soylenecek.yani o kadar da sey etmeyin dozunu kacirmadiktan sonra sikinti olmayacaktir.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukbulut -- 14 Ocak 2018; 9:58:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 14 Ocak 2018; 12:28:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 14 Ocak 2018; 15:21:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|