Şimdi Ara

Youtube'dan İndirilen Video Codec Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda Youtube'dan video indirmeye kalktığımda IDM ile , video formatları genelde flv den ziyade mp4 olmaya başladı. Bugün indirdiğim bir videoyu açmayı denediğimde GOM Player codec hatası veriyor, Windows Media Player da açmıyor, Windows Media Player Classic ise videoyu açıp sesi vermiyor. Coded aradım ama bulamadım, K-lite full codec kurmuştum bir ara. Fikri olan var mı ?

• idm ile indirilen videolar mp4 formatında iner aslında bir yönden çok iyi çünkü hiç format değiştirmeden akıllı telefonunuzda izleyebilirsiniz heleki filmler çok iyi oluyo pc de izlemeye gelince iş senin derdinin çareside VLC player kardeşim oynatmadığı medya dosyası yok tavsiye ederim bende mp4 videolar vlc ile oynatiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözüm bulamadım. Çözüm bulan arkadaşlar var mı?
  • vlc, gom, media player classic,windows media player, vb. hepsini denedim codecler yüklüdür... ne yapacağız?
  • bende aynı sorunu yaşıyorum vlc oynatıyordu ama ses gelmiyordu acaba başka bir çözümü varmı acil yardım ederseniz sevinirim.
  • Youtube linkindeki www kısmını silip yerine ss yazarsan ek programa ihtiyaç duymadan indirebilirsin zaten videoyu çeşitli format seçenekleriyle.
  • gom encoderi kur kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.