Şimdi Ara

Youtube İnternet Paketinizden Yiyosa Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtube harbiden büyük yiyo zaten en kısa video 20 dakka. 20 dakka izleyince zaten başka bişeyi kullanmak için net kalmıyo ki o yüzden wifi olmayan yerde youtube girmek büyük hayal benim için. ama bu doğruysa yer yerinden oynar
    https://www.youtube.com/watch?v=0hZOXvgJhGw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmbengoksu -- 2 Ağustos 2018; 10:44:40 >

• kendi kotasından yiyor
  • youtube için ne uyedik be demeden edemiyorum. ahahfshajkhfjash
  • Ama uygulama başı 5 gb sunuyor yani 5gb lik bir kullanım hakkın var youtube için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi de zaten bedava verecek halleri yok her uygulama için ayrı ayrı GB kotası veriyo işte bol bol kullanıyosun ordan. toplamda 25 GB falan yapıyo. senin şu anda kendi telinde 10 GB varsa zaten sen o gbları hepsinee harcıyosun zaten öyle düşün
  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    ee zaten tarife 60 lira vodafoneda bi de gidip aylık ek 18 lira daha mı vericem. bunun bi avantajı yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptv kaç mb internet yiyor?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone diyorum başka birşey demiyorum turkcell yiyorsa youtubeyi kotasız yapsında görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Vodafone diyorum başka birşey demiyorum turkcell yiyorsa youtubeyi kotasız yapsında görelim

Aynen, tamamen Katılıyorum size.
    Turkcell platinum üyeden bile fizy ücreti istiyor.Bu akıl alır gibi değil ya. Hatta yorumları okuyorum play s. De İnternet yetmiyor diye şikayetciler..
    Bu adamlar Senin En Elit müşterin. Muazzam ücret ödeniyor. Yapsana bunlara sınırsız YouTube. Veriyorsun 5GB dalga geçer gibi. Bak Vdfn Red 20'de hepsi içinde. Geçen bir yorumda, bu tarifeyi kullanan kişi ana internet bitmiyor demişti :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 20 gb internetim hala duruyor 😀 tamam turkcell kaliteli en iyi çeken operatör olabilir fakat en sömüren operatör benim burada vodafone çok iyi 50 mbit hızlar alıyorum

• quote:

Aynen hocam 20 gb internetim hala duruyor 😀 tamam turkcell kaliteli en iyi çeken operatör olabilir fakat en sömüren operatör benim burada vodafone çok iyi 50 mbit hızlar alıyorum

İşte bu ya YouTube portalını doya doya yaşayamadıktan sonra. Ne yapayım Başkalarını.
    Pass servisler diyorum başka bir şey demiyorum. İnşallah yakında Red 10'dan Red 20'ye geçiş yapacağım.

Bende red 20 paketindeyim şahsen nemnunum

• quote:

Bende red 20 paketindeyim şahsen nemnunum

Çok güzel, Peki ne Kadar ödüyorsun?
    Ben şimdi Blöf yapacam. Uygun fiyata indirim almak için. Mesela Faturasıza geçmek VS. Diye. Bakalım tutacak mı.

Yeni geçtim aile indirimi 84 tl

• quote:

Yeni geçtim aile indirimi 84 tl

Harika Fiyat Teşekkürler

redi bilmem de freezone gamer paketı var bizde 18tl verıyorsun 10tl ınınal hedıye verıyor paket 8lıraya gelıyor. Yazın lol macları ıcın alacagım kesın
  • Biz Red'liler de Haftalık 10 ₺ Aylık 25 ₺

https://www.vodafone.com.tr/freezone/vadibizim.php#faturali

Bzde haftalik 10 aylik 18tl mis. Haftalik ininal 10tl ile bedavaya geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.