Şimdi Ara

Youtube İzleyici Durdurdu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bir süredir youtubede video paylaşaıyorum. Yaklaşaık 8-9 videom var. Bunlar genel oalrk izleyici sayım 200-250 arası ama 2 vdieom 301+ diyor ve izleyici daha yukarı çıkmıyor. İnternette araştırma yaptım biraz sonradan düzelir filan dediler.

Yaklaşık olark 20 gün geçti hala bu 2 video 301+ da kaldı ilerleme olmadı bunun sebebini sormak isitorum ve nasıl düzelte bilirz bunu yani en iyi olan video larım ama 301+ da kaldı.

Yardımcı olursanız çok sevinirim videolarımdan biri bu izleyici sayısına bakın anlarsınız şimdiden teşekkürler.

Video :https://www.youtube.com/watch?v=rOEekHNvgpo

LÜTFEN LÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIMCI OLUN. ARKADAŞLA İDDAYA GİRDİK 1 Ayda 1000 tıklama olur deidm bir hatadır 301+ diye kaldı böyle.

• Sayaç takılı kalmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 301 diye açıkca yazdık yukarda?
  • Google istatistikleri korumak adına böyle yapabiliyor. +301 de kalma olayı izlemelerin takibi amacıyla yapılır ve kesin bir süresi yoktur. Trafiğiniz organikse, hit kasma sitelerinden vb. gelmiyorsa düzelecektir.
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    yok organik terimi biraz garip geldi ama öyle yani her hangi bir hit sitesi kullanılmadı zaten diğer videolarımda sabit yani geneli 250-300 izleyici filan alıyor diğer yandan yorumlar filanda geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.