Merhaba arkadaşlar. Ben bir süredir youtubede video paylaşaıyorum. Yaklaşaık 8-9 videom var. Bunlar genel oalrk izleyici sayım 200-250 arası ama 2 vdieom 301+ diyor ve izleyici daha yukarı çıkmıyor. İnternette araştırma yaptım biraz sonradan düzelir filan dediler.
Yaklaşık olark 20 gün geçti hala bu 2 video 301+ da kaldı ilerleme olmadı bunun sebebini sormak isitorum ve nasıl düzelte bilirz bunu yani en iyi olan video larım ama 301+ da kaldı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim videolarımdan biri bu izleyici sayısına bakın anlarsınız şimdiden teşekkürler.
LÜTFEN LÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIMCI OLUN. ARKADAŞLA İDDAYA GİRDİK 1 Ayda 1000 tıklama olur deidm bir hatadır 301+ diye kaldı böyle.
Sayaç takılı kalmış...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
301 diye açıkca yazdık yukarda?
Google istatistikleri korumak adına böyle yapabiliyor. +301 de kalma olayı izlemelerin takibi amacıyla yapılır ve kesin bir süresi yoktur. Trafiğiniz organikse, hit kasma sitelerinden vb. gelmiyorsa düzelecektir.
BlogKaan
kullanıcısına yanıt
yok organik terimi biraz garip geldi ama öyle yani her hangi bir hit sitesi kullanılmadı zaten diğer videolarımda sabit yani geneli 250-300 izleyici filan alıyor diğer yandan yorumlar filanda geliyor.