Şimdi Ara

Youtube Kanalı İçin İçerik Üretecek Ekip Arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3k aboneli 2m küsür izlenmeli kanalım var. Gelişime açık olduğunu düşünüyorum. Şuan PS4 üzerinden öğretici videolar ve oyun videoları projelerim var yakında kanala yavaş yavaş yükleyeceğim. Şu an için 3 kişi yeterli. Zamanla para kazanmaya başlarsak ki düzenli ve kaliteli iş yaparsak olacağını tahmin ediyorum pay oranlarını da anlaşacağız. 2 farklı konuda projelerim var bunları da sizinle paylaşacağım.

Aradığım birkaç özellik var ;

- +18 yaş sınırı.
    - +Çeşitli konularda içerik üretebilecek (Hayal gücünüze kalmış)
    - +Kamera karşısına geçtiğinde zorlanmadan konuşacak, sempatik.
    - +Araştırma yeteneği olan, bilgilendirici videolarda kullanacağı kaynakları düzgün seçebilen.
    - +Ekip çalışmasına yatkın arkadaşlar benimle iletişime geçerse görev dağılımı yaparak işe başlayabiliriz. İyi forumlar.

• Kardeşim heyecanının anlıyorum faakat sana tavsiyem boşver youtube'ı sana fayda verecek geleceginde kalıcı olacak alanlara yönel.
    Bir zamanlar vine cılar vardı işe filmle devam eden Aykut reyiz dışında kim kaldı.
    Eğer bu işi yapanlara özeniyorsan bekle sondüklerinde isleri uçar....

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimam

Kardeşim heyecanının anlıyorum faakat sana tavsiyem boşver youtube'ı sana fayda verecek geleceginde kalıcı olacak alanlara yönel.
    Bir zamanlar vine cılar vardı işe filmle devam eden Aykut reyiz dışında kim kaldı.
    Eğer bu işi yapanlara özeniyorsan bekle sondüklerinde isleri uçar....

Hocam adamın zaten hali hazırda iyi kötü bir kanalı var. Belli bir yerden sonra aniden atlama olur bu kanallarda sen neden insanların hayalini köreltiyorsun herkes hayalinin peşinde koşmalı
  • hasgefas H kullanıcısına yanıt
    Yav güzel kardeşim madem paranın kokusunu buralardan almış neden mal mal youtube'den geçinecek. Bas bas yazılımcımız yok kalifiye elemanımız yanlızca ayakkabı çıragı diyeceğimize kardeşimiz gibi hevesli insanların bu heveslerini daha faydalı alanlara yöneltmeleri gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.