Şimdi Ara

Youtube Kısıtlı Mod Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün böyle bir sorunla karşılaştım. Bir türlü aşamıyorum. Sanırım Kablonet tarafından bir sansüre uğruyorum. Bazı sitelere de giremiyorum. Güvenli internet sayfası açılıyor uydunetin. Arayıp sordum ve kendi kendilerine bana güvenli internet hizmeti eklemiş. Anında iptal ettim fakat halen sorun çözülmedi. Ne kadar sürer acaba bu hizmetin tamamen sistemden düşmesi? Çağrı merkezleri pek etkin cevaplar veremiyor. Arıza kaydı oluşturdum.

Youtube Kısıtlı Mod Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Ocak 2022; 9:55:31 >

• Güvenli İnternet hizmeti iptal edildiyse kullandığınız tarayıcıdaki(chrome,firefox vs) çerezleri sildiyseniz sorunsuz girmeniz lazım.
  • Ben de aynı durumdayım bu ne salakça bir engellemedir anlamadım ama Çözüm bulunursa bende yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

Sorun duzeldi arkadaslar. Hizmeti kaldirdiktan yarim saat sonra kendine geldi intetnet.

hacı aynı sorun bende var şuan bende güvenli internet hizmetini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,youtube videolarını yeni mi engellenmeye başladı bu acaba?Bende kardeşim için koymuştum güvenli interneti ama youtube ne alaka ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Aralık 2016; 18:42:12 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen google ile bi işbirliğine girdiler google da aile platformudeğip herşeyi engelledi ama şuana kadar öğrendiğim bukadar araştırıyorum bilgilendiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

Muhtemelen google ile bi işbirliğine girdiler google da aile platformudeğip herşeyi engelledi ama şuana kadar öğrendiğim bukadar araştırıyorum bilgilendiricem

tamam hocam bekliyorum eğer gerçekten artık youtube'I bile kısıtlayacak hale geldiyse bu güvenli internet direk iptal ederim hocam.Az önce arayıp sordum youtube'a erişimim engellendi diye bir bayan arkadaş çıktı güvenli internetniz var o yüzden +18 içerik izleyemezsiniz falan dedi ,dedim ne alaka daha düne kadar youtube'da her video vardı sadece ezel izlicem ne alaka +18 falan dedim.Kadın ise burada bir sorun yok kötü içerik izlenmeniz yasak güvenli internetle ondan dolayı dedi,bende zorlamadım kadını daha fazla kapadım.Kısacası müşteri temsilcinin haberi yok eğer gerçekten youtube'ı bile kapsamaya başladıysa bu güvenli internet

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Sorun duzeldi arkadaslar. Hizmeti kaldirdiktan yarim saat sonra kendine geldi intetnet.

hacı aynı sorun bende var şuan bende güvenli internet hizmetini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,youtube videolarını yeni mi engellenmeye başladı bu acaba?Bende kardeşim için koymuştum güvenli interneti ama youtube ne alaka ya?

Yukarı yorumdaki arkadaşın dediği gibi iş birliği söz konusu muhtemelen. Çünkü benim eklediğim ekran görüntüsünde de görünüyor "Kısıtlı mod ağ yöneticiniz tarafından etkinleştirilmiştir" uyarısı. Ha arayıp kaldırdım şu an bir sansür yok fakat, bunu kullanıcılardan habersiz eklemeleri büyük ayıp.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yukarı yorumdaki arkadaşın dediği gibi iş birliği söz konusu muhtemelen. Çünkü benim eklediğim ekran görüntüsünde de görünüyor "Kısıtlı mod ağ yöneticiniz tarafından etkinleştirilmiştir" uyarısı. Ha arayıp kaldırdım şu an bir sansür yok fakat, bunu kullanıcılardan habersiz eklemeleri büyük ayıp.

teknik destekteki elemanlarından bir şeyden haberi yok ki bizim olsun kadına diyorum youtube'da düne kadar izlediğim videolar bugün karşıma bile çıkmıyor engellenmiş diye +18 video izleyemezsiniz diyor hey allahım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Aralık 2016; 19:14:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

teknik destekteki elemanlarından bir şeyden haberi yok ki bizim olsun kadına diyorum youtube'da düne kadar izlediğim videolar bugün karşıma bile çıkmıyor engellenmiş diye +18 video izleyemezsiniz diyor hey allahım

Hocam ben çağrı merkezlerinde operatöre bağlanıyorum. Sanırım dahili numarası 7 olması lazım. O bölüme bakanlar biraz daha bilgili gibi. İsterseniz orayı deneyin bi.

• Sıkıntı kendiliğinden düzeldi bende
  • Biz hala yerlerde sürünüyoruz youtube, twitter güm. whatsapp resim filan alışverişi yok baştan cihazlarda sandım 4g ile çatır çatır, modemi resetledim aynı, hatta tableti bile formatladım yok, yarın arayım bakayım ne açıklama yapacaklar. güvenli internet falanda yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.