Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere büyük bir sorun olan ve youtubenin aslında bir haksızlık sitesi olduğunu anlatıcam lütfen konuyu kapatmayın şimdi youtube neden haksızlık yapıyor türkiyede çok youtube kanalı var tahmini 2 milyon oyun kanalı var şimdi bu 2 milyondan okadar kişi oyun çekmeye hevesleniyor çekiyor 1 gün 2 gün 3 gün 1 hafta 1 ay izlenim 0 bu çok oluyor herkeze başka bir kanal video atıyor 1 ay da 10000 izlenim alıyor veya daha fazla bir deil 2 deil her videosu izlenim alıyor ne çekerse çeksin işte youtubenin adaletsizliği ortaya çıkıyor bu izlenim alan kanal abone topluyor abonelerine hükmediyor 1 senede 30000 abone yapıyor sonra site açıyor sayfa açıyor falan filan kitlesini arttırıyor başka youtube kanalları video koyuyor izlenim almıyor hadi en fazla 20 görüntülenme alıyor ve hayliyle 100 abone bile yapamıyor 3 sene ugraşsa bile başta nasılsa öle gidiyor hem izlenim almıyor hem abone artmıyor ve bırakıyor bu işi veya devam ediyor ama aynı şekilde peki nedendirki çoğu youtube kanalı izlenim almıyor size örnek izlenim alan youtube kanallarını göstericem bu izlenim alan youtube kanalları bu işin keyfini çıkarıyor çünki takip ediliyor 1 oyunbaz yeni bir kanaldır ve abonesi çok hızlı artmaktadır 2 Mavi Slime buda yeni bir kanaldır ve abonesi çok hızlı artmaktadır 3 gambell buda strateji oyun kanalıdır viyanalı yakut paşadan sonra strateji oyunu içinde büyüyen youtube oyun kanalıdır hatta stratejist adlı grubuda hızlan büyümekte ve üyeleri artmaktadır ve bu kanala gelen abonelerin çoğu aktif ve doğaldır ve youtubenin kapısı bunlara ve bunlar gibi bir çok kanala açılmıştır lakin 5 sene uğraşıp hayla biryerlere gelemiyen youtube kanallarıda bu işten soğumuş ve artık bu işi bırakmıştır mesela benim bir youtube kanalı var her türlü video koyuyorum çizgifilm siyaset eğlence bu kanalın videoları çok izlenim alıyor ama abonesi az geliyor çünki videolara abonem olun açıklamasını eklemiyorum kanalın adı meronsds derbeder ve 3 youtube oyun kanalım var bu 3 kanala ne video koyduysam 0 görüntüleme işte buda bir fark son olarak şunuda demek istiyorum insanlar doğal yoldan abone yapamıyınca hacka başvuruyorlar aynı benim gibi size şunu diyim ben hack ile 150000 abone yapanı bile gördüm koyduğu videoları 1 görüntülenme bile almıyor çünki hep sahte hesap çünki adamlar o sistem üzerinden puan kazanmak için bir anlık abone oluyor daha sonra sana abone olduğunu görünce kaçıyor yani çıkıyor abonen olmaktan çıkmasa bile senin videolarını izlemez çünki sahte bir hesap belkide puan kazandıktan sonra o hesaba hiç girmiyor bile yani hack ile hiç bir yere varamazsın mesela bir sayfa gördüm 500000 beğeni yapmış hack ile ama sayfasındaki durumları paylaşımları en fazla 2 kişi veya hiç beğeni gelmemiş yani hack ile hiç bir şey olmaz diiceklerim bukadar yani dediğim gibi youtube haksızlık yapıyor bazıların videoları full izleniyor bazıların hiç ilzenmiyor adil olması gerek hadi iyi günler hepinize