< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YouTube Premium Yıllık 47 TL Kişibaşı

-
-
26 Eylül 2022
Tarihinde Katıldı
-
adminle ip den anlamıyor mu gerçek hesabı nedir?
hepsinede ban atmıyor?
-
güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dolandırıcıdır. yemek isteyen buyursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adam Yusuf yavaş denilen şerefsiz dolandırıcı.Forumda ve forum dışında onlarca kişiyi youtube ve spotify ile dolandırdi. Savcılığa da verdik bu şerefsizi.
Telefonu 551 660 6324
Adresi : Sırakapılar, Sırakapılar Cd., 20010 Merkezefendi/Denizli, Turkey
edit: Heidi45 kullanıcı adıyla da dolandırıcılık peşinde koşuyor. forumda aynı anda kaç tane hesabı var kim bilir. youtube premium ana hesabına da başka nickle yazmış :https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154003698
arkadasin da yazdigi gibi neden iplerden banlanmiyor. telefon numarasi banlanmiyor bu adamin. dolandiriciliga alet oluyor dh.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 26 Eylül 2022; 16:57:50 >
galiba bende dolandırıldım. Semiz35 isimiyle dolandırdı beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 26 Eylül 2022; 16:12:48 > -
47 lira verilmez zaten de bilmediğiniz yerlere de atlamayın hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 26 Eylül 2022; 16:21:34 > -
Çok ilginç konu 2 saattir aktif.
Çok ilginç yeni üyelere para gönderenler var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana biri sataştı diye dünki konum silinmiş bu konu açık maşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 26 Eylül 2022; 16:34:50 > -
-
Hepsine atıyor banı boşuna aile hesabına girmeyin.
-
Numara zaten sahtedir ama dediğiniz gibi bi hata yapmış olabilir bakın site üzerinden gerçek bilgilere belki ulaşılabilir manasında inceyi verdim
hocam numara kendisinin en azindan whatsapp uzerinden mesajlasma yapmistik baslangicta, tedbir olsun diye almistim. ama pek ise yaramadi bu tedbir :) bir insanin 40 lira icin dolandiricilik pesinde kosmasi gercekten ne kadar da asagilikca.
-
Baba mesleği olabilir saygı duymak gerekebilir
Dh işte ne bekliyorsun.
Üye olur olmaz mesaj hakkı verirsen olacağı bu.
bu adam Yusuf yavaş denilen şerefsiz dolandırıcı.Forumda ve forum dışında onlarca kişiyi youtube ve spotify ile dolandırdi. Savcılığa da verdik bu şerefsizi.
Telefonu 551 660 6324 Adresi : Sırakapılar, Sırakapılar Cd., 20010 Merkezefendi/Denizli, Turkey edit: Heidi45 kullanıcı adıyla da dolandırıcılık peşinde koşuyor. forumda aynı anda kaç tane hesabı var kim bilir. youtube premium ana hesabına da başka nickle yazmış :https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154003698 arkadasin da yazdigi gibi neden iplerden banlanmiyor. telefon numarasi banlanmiyor bu adamin. dolandiriciliga alet oluyor dh. |
Üye olur olmaz mesaj hakkı verirsen olacağı bu. |
Baba mesleği olabilir saygı duymak gerekebilir |
adminle ip den anlamıyor mu gerçek hesabı nedir? hepsinede ban atmıyor? |
dolandırıcıdır. yemek isteyen buyursun
|
hocam numara kendisinin en azindan whatsapp uzerinden mesajlasma yapmistik baslangicta, tedbir olsun diye almistim. ama pek ise yaramadi bu tedbir :) bir insanin 40 lira icin dolandiricilik pesinde kosmasi gercekten ne kadar da asagilikca. |
Çok ilginç konu 2 saattir aktif.
Çok ilginç yeni üyelere para gönderenler var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X