Şimdi Ara

YouTube Premium Yıllık 47 TL Kişibaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, YouTube Premium Aile grubu açtım, 4 kişilik boşluk mevcut, katılmak isterseniz Telegram üzerinden yazarsanız davet linki iletebilirim, yıllık kişibaşı güncel fiyatı 47 TL yapıyor, daha sonra ayrılmak isterseniz kalan ayların ücreti iade ederim.

TELEGRAM >>

Reklamsız kullanabilme, arkaplanda oynatabilme, videoları indirebilme, aynı hesabı sınırsız cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Mevcut hesabınız Premium oluyor, hesaplar birbirinden bağımsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu adam Yusuf yavaş denilen şerefsiz dolandırıcı.Forumda ve forum dışında onlarca kişiyi youtube ve spotify ile dolandırdi. Savcılığa da verdik bu şerefsizi.
    Telefonu 551 660 6324

Adresi : Sırakapılar, Sırakapılar Cd., 20010 Merkezefendi/Denizli, Turkey

edit: Heidi45 kullanıcı adıyla da dolandırıcılık peşinde koşuyor. forumda aynı anda kaç tane hesabı var kim bilir. youtube premium ana hesabına da başka nickle yazmış :https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154003698
    arkadasin da yazdigi gibi neden iplerden banlanmiyor. telefon numarasi banlanmiyor bu adamin. dolandiriciliga alet oluyor dh.
  • 26 Eylül 2022

Tarihinde Katıldı

• adminle ip den anlamıyor mu gerçek hesabı nedir?

hepsinede ban atmıyor?

• güncel

• dolandırıcıdır. yemek isteyen buyursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam Yusuf yavaş denilen şerefsiz dolandırıcı.Forumda ve forum dışında onlarca kişiyi youtube ve spotify ile dolandırdi. Savcılığa da verdik bu şerefsizi.
    Telefonu 551 660 6324

Adresi : Sırakapılar, Sırakapılar Cd., 20010 Merkezefendi/Denizli, Turkey

edit: Heidi45 kullanıcı adıyla da dolandırıcılık peşinde koşuyor. forumda aynı anda kaç tane hesabı var kim bilir. youtube premium ana hesabına da başka nickle yazmış :https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154003698
    arkadasin da yazdigi gibi neden iplerden banlanmiyor. telefon numarasi banlanmiyor bu adamin. dolandiriciliga alet oluyor dh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 26 Eylül 2022; 16:57:50 >
  • galiba bende dolandırıldım. Semiz35 isimiyle dolandırdı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 26 Eylül 2022; 16:12:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV+ 3 Aylık Premium 100 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 47 lira verilmez zaten de bilmediğiniz yerlere de atlamayın hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 26 Eylül 2022; 16:21:34 >
  • Çok ilginç konu 2 saattir aktif.

Çok ilginç yeni üyelere para gönderenler var.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt

bana biri sataştı diye dünki konum silinmiş bu konu açık maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 26 Eylül 2022; 16:34:50 >
  • Beyler adam admin dağılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 26 Eylül 2022; 16:37:54 >

• Hepsine atıyor banı boşuna aile hesabına girmeyin.

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Numara zaten sahtedir ama dediğiniz gibi bi hata yapmış olabilir bakın site üzerinden gerçek bilgilere belki ulaşılabilir manasında inceyi verdim YouTube Premium Yıllık 47 TL Kişibaşı 

• hocam numara kendisinin en azindan whatsapp uzerinden mesajlasma yapmistik baslangicta, tedbir olsun diye almistim. ama pek ise yaramadi bu tedbir :) bir insanin 40 lira icin dolandiricilik pesinde kosmasi gercekten ne kadar da asagilikca.

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Baba mesleği olabilir saygı duymak gerekebilir YouTube Premium Yıllık 47 TL Kişibaşı 

• Dh işte ne bekliyorsun.

• Üye olur olmaz mesaj hakkı verirsen olacağı bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.