Şimdi Ara

YouTube'un Android uygulamasında 'koyu mod' test ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube'un Android uygulamasında 'koyu mod' test ediliyor

Günümüzde geliştiricilerin kendi web sitelerine ve uygulamalarına koyu mod seçeneğini eklediğini sıklıkla görüyoruz. Aslına bakılırsa YouTube bu yılın başlarında masaüstü sürümü için "koyu tema" seçeneğini kullanıma sunmuştu ancak şirketin bunu mobil uygulamasına dahil edip etmeyeceği merak konusuydu.

Ayrıca Bkz.Apple'ın akıllı hoparlörü HomePod 2018'e ertelendi
    Android Police tarafından hazırlanan bir rapora göre, YouTube'un 12.45 sürümüne ait bir APK dosyasında, koyu temanın yakında mobil uygulama de geçerli olabileceğini gösteren bazı kanıtlar ortaya çıktı. Ancak yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi özellik henüz tamamlanmış değil.

Koyu mod seçeneğinin ne zaman geleceği belli değil

Koyu mod, uygulamanın üst kısmını göz yormayacak şekilde karartmış fakat görselden de anlaşılabileceği üzere ikonları ve metni bile kaybetmesi nedeniyle henüz tam olarak hazır değil gibi görünüyor. Muhtemelen bu hatalar geliştirme süreci tamamlanınca düzelecek ve alt kısımla birlikte ekran tamamen koyu bir hal alacak.

Öte yandan bu özelliğin mobil uygulamaya ekleneceğine dair henüz hiçbir açıklama olmadığı gibi garantisi de yok. YouTube gibi şirketler zaman zaman bazı özellikler test edebiliyorlar fakat bunu uygulamaya geçirmedikleri de oluyor. Tıpkı daha önce Android için koyu mod test eden Google'ın yaptığı gibi.

• Geliştiricinin biri çoktan kralını yapmış. Ondan öğrenebilirler.

kaynak:https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-iytbp-injected-youtube-background-t3560900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 18 Kasım 2017; 23:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Geliştiricinin biri çoktan kralını yapmış. Ondan öğrenebilirler.

kaynak:https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-iytbp-injected-youtube-background-t3560900

Ben de blacked sürümünü kullanıyorum özellikle gece üstte video açık altta yorumları okurken çok iyi oluyo

• "Bence DH de böyle bişey yapabilir" diyecektim ki, mobil uygulamanızın olmadığını hatırladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 19 Kasım 2017; 0:31:37 >
  • Og youtube da bayadir var yeni birsey degil

• Ben masaüstünde de ku

• sadrag S kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulama henüz beta aşamasında fakat mobil forumda yıllardır gece modu mevcut, onu kullanabilirsiniz forum tarafındayken.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

"Bence DH de böyle bişey yapabilir" diyecektim ki, mobil uygulamanızın olmadığını hatırladım..

Uygulama yok deyip sallamasaydın keşke

• Dh deki gece moduda siyah arka plan üzerine beyaz yazılar olsa daha iyi. Şuan ki hâliyle pek bir işe yaramıyor bence

• Gece modu istediğim birşey ama asıl niyetim mobil uygulama için iğneleme yapmaktı.. Uzunca bir süredir bekliyorum şahsen. Beta olması iyi. Sağlam bişey çıkar inşallahda bizde kullanmaya başlarız..

• Gece modu/koyu modu olmayan uygulamaları kullanasım gelmiyor artık. Girdiğim her yeri koyu moda aldım. Baya rahatlıyor insanı. Çok uzun vakitler geçiriyoruz, iyi oluyor koyu mod.
  • donanimhaber beyaz değil ama bu hali bile gözümü alıyor. Gece modu kesinlikle lazım
  • Led ekranlı telefonlarda siyah arkaplan hem daha guzel gözüküyor hem de pil tasarrufu sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

"Bence DH de böyle bişey yapabilir" diyecektim ki, mobil uygulamanızın olmadığını hatırladım..

Uygulama yok deyip sallamasaydın keşke

Sen buna mobil uygulama diyorsan, başka teknoloji sitelerinin mobil uygulamalarını görmedin heralde derim. İndirdiğim gün sildim.

• EyeCoral kullanıcısına yanıt
    Kalite kısmı ayrı konu , diğer sitelerin uygulamalarını denemedim.

Uygulama var ve gelişiyor , beğenmeyen kullanmasın ki zorlayan da yok.

Mobilden de aynı şeyler yapılabiliyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koyu tema. En sevdiğim

• Koyu Tema Seviyorum Gözlerimi Agrıtmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.