Bildirim
youtube upload sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bende de var.2 gündür yüklenemiyor.Sanırım youtube den kaynaklı. -
koca forum da bilen yok mu ?? -
Bende ilk defa youtubeye pps formatında bir video göndermek istedim ama hata verdi. Araştırınca gönderilecek formatın "H.264, MPEG-2 or MPEG-4 preferred" olması gerektiğini öğrendim. Sanırım avi'yi mpeg formatına dönüştürmelisiniz. -
bendede aynı hatayı veriyor
mp4 formatında upload etmeme rağmen yüklenmiyor -
ne oldu bu sorun genel mi acaba çözümü varmı yoksa -
Bu sorunu yaşayanlar aşağıdaki program vasıtasıyla kolayca videolarını yükleyebilirler.Ben denedim oluyor..
http://www.inndir.com/TubeCast-40250p.html -
quote:
Orjinalden alıntı: ettu
Bende ilk defa youtubeye pps formatında bir video göndermek istedim ama hata verdi. Araştırınca gönderilecek formatın "H.264, MPEG-2 or MPEG-4 preferred" olması gerektiğini öğrendim. Sanırım avi'yi mpeg formatına dönüştürmelisiniz.
pps? ppt yani power point dosyasının hemen izlenmesi gereken uzantıdır birader
Bu formatta video bile yok -
Arkadaşlar bu sorunun çözümü ve açıklaması çok basit. Aşağıdaki linke tıklayarak sorunu halledebilirsiniz!
Tıkla -
arkadaşlar bu aralar ben de youtube'a video gönderemiyorum.
upload yapıyor ama bir süre sonra upload failed: an unknown error occurred diye bir hata mesajı çıkıyor.
bulk upload ile yüklemeye çalışınca da 0% cross-origin worker has invalid content-type header gibi abuk bir mesaj görünmekte. yani, şu an yayında olan bir flv dosyasını yollamaya çalıştım, sonuç yine değişmedi. bu ne yaa? -
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Bu sorunu yaşayanlar aşağıdaki program vasıtasıyla kolayca videolarını yükleyebilirler.Ben denedim oluyor..
http://www.inndir.com/TubeCast-40250p.html
teşekkürler işe yaradı -
dnsleri değiştirerek sorunu çözdüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 4 Mayıs 2009; 14:26:27 > -
sonunda buldummmmm
DNS leri değiştirerek sorunsuz girip upload da yapabiliyoruz
üstteki DNS yi 4.2.2.2
alttaki DNS yi 4.2.2.5
yapın bende işe yaradı yada TubeCast programını yükleyin fakat o programdan yapılan uploadlarda sorun olabiliyo (ses gelmiyo vsvs...)
UPLOAD YOUTUBE -
arkadaşlar her yolu denedim .Dns ayarlarından video formatlarına kadar.Uploader programları da denedim.Youtube cast programı bilinmeyen hata mesajı veriyor kullanıcı adım ve şifremi girerken.Lütfen biri yardım edebilir mi? -
bu video size yardımcı olabilir
http://www.youtube.com/watch?v=TgBEBHLKO1Y&feature=channel_page
ben bu yolla sorunsuz vidyo yükleyebiliyorum -
Evet, DNS ayarı bende sorunu kesinlikle çözdü. Tşk. ısm@ılcngkc -
valla bende sansürkurdu programı var ve youtubeda herişlemi yapabliyorum bu program sayesinde upload hariç.upload deyince upload failed errrror var falan diyordu.tcpip ye dns e yukarıya 4.2.2.2 aşağıya da 4.2.2.5 yazdım upload da sorunsuz calıstı.şimdi 250 mb dan aşağıda upload yapmıyorum yani. -
ben ne yaptımsa olmuyor upload bir türlü dns.değştirdim,programla bağlantı kurmaya çalıştım ama olmuyor bir türlü...youtubeye giriyorum seyrediyorum ama upload yok..bu arada çokda sinirleniyorum..yokmu bunun çözümü şu an için.... -
Ben de siteye girebiliyorum, video izleyebiliyorum ama upload dediğim zaman mahkeme kararı çıkıyor karşıma.. -
bende de sorun var, ip değişti ondan sonra upload yapamiyorum
Benzer içerikler
- 24 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom dns çalışmıyor
- superonline modem değiştirme
- türk telekom altyapı başvurusu
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- gigafiber nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil samsung
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X