Şimdi Ara

youtube ve benzeri sitelerde ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internete upload edilmiş görüntülerden hiç ses alamıyorum izlesen,pikniktube,youtube,vs sitelerdeki hiçbir görüntüden ses alamıyorum bilgisayarımda herhangi bir medya oynattığımda hiçbir sorun yok ama internette ses yok

• arkadaşım windows uyarı seslerini duyabiliyormusun eğer duyuyarsan tarayıcı olarak explorerde kullanıyosan araçlar-internet seçenekleri-gelişmiş-multimedyadan web sayfalarındaki sesleri çalış işaretle
  • adem81 hatırlattığın için çok sağol windows uyarı sesleride gelmiyo bende örnek:msnde yeni bi ileti aldığımda da ses yok sadece taskbarda turuncu ışık yanıp söüyo
  • ses kartının 5 +1 desteği vardır ses kartının yazılımı ile 2 speaker olarak ayarlarsan soruun düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem81 -- 26 Nisan 2007; 10:10:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

ses kartının 5 +1 desteği vardır ses kartının yazılımı ile 2 speaker olarak ayarlarsan soruun düzelecektir.

saol dostum güzel paylaşım
  • ben tşk ederim yardımcı olabilikse ne mutlu bize
  • Register kayıtlarınız da hasar görmüş olabilir, şu yolu denemenizde fayda var;
    Başlat - Çalıştır'ı açıp Regedit yazın enterlayın,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32'a gelin,

Sağ tarafta boşlukta sağ tıklayın Yeni - Dize Değeri'ne tıklayın, bu değere wavemapper adını verin Tamam diyin.
    Sonrasında oluşturduğunuz bu değer üzerinde sağ tıklayın ve Değiştir'i seçin, Değer Verisi altına msacm32.drv yazdıktan sonra Tamam diyerek çıkın..

Kolay gelsin..
  • @credo arkadaşım çok teşekkür ederim yazdıklarını uyguladıktan sonra sorunum çözüldü çok sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: credo

Register kayıtlarınız da hasar görmüş olabilir, şu yolu denemenizde fayda var;
    Başlat - Çalıştır'ı açıp Regedit yazın enterlayın,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32'a gelin,

Sağ tarafta boşlukta sağ tıklayın Yeni - Dize Değeri'ne tıklayın, bu değere wavemapper adını verin Tamam diyin.
    Sonrasında oluşturduğunuz bu değer üzerinde sağ tıklayın ve Değiştir'i seçin, Değer Verisi altına msacm32.drv yazdıktan sonra Tamam diyerek çıkın..

Kolay gelsin..

• Dostum "regidt geçerli bir Win32 uygulaması değil" uyarısı çıkıyo. Önerebileceğin başka bişey var mı?
  • sorunu çözdüm çok saol!!!!
  • İe de ses var ama firefox da yok
  • ya arkadaşlar internette 3 saattir bakmadığım yer kalmadı herkes aynı şeyleri yazmış herşeyi denedim fakat olmadı! bilgisayarıma yeni format attım. windows açılış kapanış seslerini ve youtube ve benzeri sitelerdeki videoların sesleri çıkmıyor. benim ses kartının programında 6'lı veya 8'li hoparlor sistemini seçtiğimde winamp daki şarkıları çalıyor fakat 2'li ve 4'lüde çalmıyor fakat benim hoparlor sistemim 2+1. bir de şunu belirteyim format atmadan önceki ses girişini değiştirmek zorunda kaldım çünkü diğer girişten hiç çalmıyor acil yardımınızı bekliyorum çok bunaldım:D
  • yahu yokmu yardım edecek biri?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.