Şimdi Ara

YouTube Video Donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İnternet hızım stabil 23 mbts olmasına rağmen youtube da 360p de bile takılıyor.Eskiden hiç olmazdı ama son 1 haftadır artık canıma tak etti.Geçmiş katıylı şeyler vb. hepsini Chrome dan sildim ama hiç bişi değişmedi.Yardımcı olursanız sevinirim

• Bu islerde uzman degilim ama chrome beni de sinir etmisti. Yeniden Mozilla kullanmaya basladim, takilmadan izleyebiliyorum. Saatlerce film de izledim, sorun cikarmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eski çözümü bul nedir bunun kimse birşey yazmamış. Aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum tam 23 mbit hızım var ve youtubede 2 saniye gösterip takılıyor 15 20 saniye bekletiyor.
  • DONANIMDAN kaynaklanabilir.Cihazının RAM,CPU,GPU modeli filan nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Bros2000 -- 17 Şubat 2014; 22:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_a

Konu eski çözümü bul nedir bunun kimse birşey yazmamış. Aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum tam 23 mbit hızım var ve youtubede 2 saniye gösterip takılıyor 15 20 saniye bekletiyor.

İnternet tarayıcın chrome mu? Eğer öyleyse farklı tarayıcı kullanmayı dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotube da sorun var arkadaşlar sanırsam. Birçok kişide bu donma sorunu var. Bende sabah saat öğleden sonra 2-3 gibi bu sorun baş göstermeye başladı. Tüm tarayıcılarda denedim ama hiçbir video açılmıyordu donuyor felan.
  • Donanım kaynaklı bir sorun değil bu. Diğer sitelerde sorun yok. Birde diğer siteler üzerinden açılan youtube videolarındada sorun yok direk youtube girince sapıtıyor bence telekom kasten yapıyor sorun falan yok sitede .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TS uzantılı video donma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    youtube ekran sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    VPN ile rahatlıkla izleyebiliyorum bende de aynı sorun vardı vpn ile denedim izleyemediğim videoyu izledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.