Merhaba Az önce youtube.com videolarını iphone yükleme hakkında bir döküman hazırladım. Gerçekten video kaliteleri yüksek oluyor ve kalite kaybı hiç olmuyor.
teşekkürler güzel olmuş fakat orda belirtilen yere girip o satırları ekleyip ardından yerel ağ bağlantısını kesip yeniden etkinleştirdiğimde youtube'a genede giremiyorum hatada yok harfiyen yapıyorum herşeyi 3 kez denedim genede olmadı giremiyorum siteye.. Ben iphone'numda mxtube üzerinden download yapıyorum daha zahmetsiz ve daha kolay oluyo tawsiye ederim..
Söylemeyi unuttum alttaki bölüm sadece xp için geçerlidir
Öncelikle C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne girip hosts dosyamızı açıyoruz ve en alta;
ya ne gerek varki şmdi buna kardeşim mxtube a gir ordan indir hepsi bukadar
quote:
Orjinalden alıntı: mali76
Mxtube jailbreak'li telefonlar için geçerli, yukarıdaki anlatım jailbreak'siz telefonlar için
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
quote:
Orjinalden alıntı: mali76
Mxtube jailbreak'li telefonlar için geçerli, yukarıdaki anlatım jailbreak'siz telefonlar için
Ben jb yapmadan önce youtube videolarını yüklemek için kafayı yemiştim. Jb varsa elbette dediklerime gerek yok ama jb olmayan telefonlar için harika bi olay
hosts dosyasını açıp en sonuna bunları ekleyip dener misiniz?
Harika bir olay..! Çok teşekkürler
Ortalama video boyutu 10-15 mb.. Iphone en fazla kaç video klip alıyor deneyeyim bakayım :D:D
mxtube videoları açmıyor.. cannot connect to youtube yazıyor nedendir acep
quote:
Orjinalden alıntı: sinekahve
mxtube videoları açmıyor.. cannot connect to youtube yazıyor nedendir acep
Dns kullan hocam o şekilde açıyor
dns ayarı nasıl yapcaz
ayarlar-wifi- baglandıgın wifi adının yanında ok var tıkla wifi settings açılıyor orda DNS var ordaki mevcut DNSyi sil yerine 4.2.2.1 yaz güle güle kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme