Şimdi Ara

★★★★Youtube'yi Reklamsız ve Arkaplanda Oynatın★★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Youtube Videolarını Arka Planda Oynatın ! Resimli Detaylı Anlatım

Android cihazınızda Youtube videolarını arka planda oynatmak ister misiniz? Bu yazımızda Youtube Red ile ilgili bilgileri paylaşacağız. Youtube Red'i ücretsiz olarak son sürümünü nasıl indireceğiniz hakkında yardımcı olacağız.

Youtube Red Apk Nedir?

Youtube Red şu anda Avustralya, ABD, Meksika, Güney Kore olmak üzere sadece bir kaç ülkede yayınlanan Youtube'nin Premium hizmetidir. Youtube Red kullanıcıları reklamsız olarak Youtube videolarını izlerler. Youtube videolarını indirme ve çevrimdışı kullanma özelliğine sahiptir. Youtube Red ile videoları oynatırken, cihazınızda başka uygulamaları kullansanız ve cihazınızın ekranı kapalı olsa bile video duraklatılmaz arka planda oynatılmaya devam eder.

Android Youtube Videolarını Arka Planda Oynatın ! Resimli Detaylı Anlatım

Android cihazınızda Youtube videolarını arka planda oynatmak ister misiniz? Bu yazımızda Youtube Red ile ilgili bilgileri paylaşacağız. Youtube Red’i ücretsiz olarak son sürümünü nasıl indireceğiniz hakkında yardımcı olacağız.

Youtube Red Apk Nedir?
    Youtube Red şu anda Avustralya, ABD, Meksika, Güney Kore olmak üzere sadece bir kaç ülkede yayınlanan Youtube’nin Premium hizmetidir. Youtube Red kullanıcıları reklamsız olarak Youtube videolarını izlerler. Youtube videolarını indirme ve çevrimdışı kullanma özelliğine sahiptir. Youtube Red ile videoları oynatırken, cihazınızda başka uygulamaları kullansanız ve cihazınızın ekranı kapalı olsa bile video duraklatılmaz arka planda oynatılmaya devam eder.

Youtube Red İndirme Yükleme İşlemi

İlk önce Kurulum dosyalarını aşağıdan indiriniz ve yazının devamını okuyunuz.

https://galaxydestek.com/youtube-videolarini-arka-planda-oynatin-1152/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ngem -- 27 Nisan 2019; 21:15:32 >

• Youtube vanced kullanıyorum Ondada aynı özellikler mevcut
  • 1 seneden fazla youtube vanced kullaniyordum telefonu forrmatladiktan sonra tekrar kurdum, google hesabimi giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

1 seneden fazla youtube vanced kullaniyordum telefonu forrmatladiktan sonra tekrar kurdum, google hesabimi giremiyorum
    Bu sayfadan harici olarak MicroG uygulamasını da kurmanız lazım. (Telefonunuzun rootsuz olduğunu varsayıyorum)
    vanced.app
    Non-Root - YouTube Vanced
    https://vanced.app/APKs?type=NONROOT

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bu sayfadan harici olarak MicroG uygulamasını da kurmanız lazım. (Telefonunuzun rootsuz olduğunu varsayıyorum)
    vanced.app
    Non-Root - YouTube Vanced
    https://vanced.app/APKs?type=NONROOT

Alıntıları Göster
    Bu sayfadan da kurdum olmuyor, 10 defa tekrar kurdum kaldirdim biseyler ters gitti ama ne anlamadim

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Yazıda verdiğim linkteki makalede Youtube Vanced ve MicroG uygulamalarını indirip kurun ve google hesabına giriş yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.