Şimdi Ara

Youtuber Oldum Sizce kendimi nasıl geliştiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni videomu paylaşmadan önce sizlere sormak istedim

çocuğu olan kardeşi olan varsa bi izletip yorumlatabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguruu -- 23 Ağustos 2019; 22:9:19 >

• çocuk kanalları çok seyredilsede kazancı çok çok düşktür. 5 yaşındaki çocuka youyube reklam mı gösterecek. gösterse bile bütçesi çok çok düşük reklamlardır.
    yani çocuk kanalında 1 milyon izlenmeye 100tl zar zor kazanırsın. Ama bir eğitim kanalında 100 bin izlenme ile 1000tl bile kazanabilirsin.

paranın kontrolü kimde? 20-55 yaş arası kitleye hitap edip az izlenmelere bile çok çok fazla gelir kazanabilirsiniz.

örnek bu videodaki kişinin videosunu şuan 167000 kişi seyretmiş. bu kişinin hitap ettiği kitle orta yaş ve ekonomi kanalı olduğu için kıyıda köşede birikimi olan kişilere hitp ediyor,yani parası olan kişilere. bu kanal ve video da gösterilecek reklamların ücreti yüksektir. 167000 seyredilmeye 500tl den fazla para kazanmıştır. ama çocuk kanalı olsaydı 167000 izlenmeye 100 tl falan anca kazanırdı.
  • futbol sahasına atlayarak
  • ÇOCUK VİDEOLARI ÇEKİYORUM
  • Bu neydi hocam? Çocuk videosu mu bu?
  • LooLoo Kids - Nursery Rhymes and Children's Songsyoutube
    Johny Johny Yes Papa 👶 THE BEST Song for Children | LooLoo Kids
    https://www.youtube.com/watch?v=F4tHL8reNCs

şu video 2 milyar izlenince ben de yapayım dedim
    ama böyle animasyon yapabilsem keşkeeeeeeeeeee

• Challenge yap.
  • Hocam bu saatten sonra çok zor.Reklamınızı yaparsanız tutarsınız ancak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten mevcutta yapılan birşeyi yapmak sizi yukarılara çıkarmaz.

Bir dünya çocuk videosu var YouTube'de ve inanmazsınız cerrahlardan çok kazanıyorlar.
  • YOUTUBER OLMUŞ YOUTUBERBİLDİĞİMİZ YOUTUBER

• çocuk kanalları çok seyredilsede kazancı çok çok düşktür. 5 yaşındaki çocuka youyube reklam mı gösterecek. gösterse bile bütçesi çok çok düşük reklamlardır.
    yani çocuk kanalında 1 milyon izlenmeye 100tl zar zor kazanırsın. Ama bir eğitim kanalında 100 bin izlenme ile 1000tl bile kazanabilirsin.

paranın kontrolü kimde? 20-55 yaş arası kitleye hitap edip az izlenmelere bile çok çok fazla gelir kazanabilirsiniz.

örnek bu videodaki kişinin videosunu şuan 167000 kişi seyretmiş. bu kişinin hitap ettiği kitle orta yaş ve ekonomi kanalı olduğu için kıyıda köşede birikimi olan kişilere hitp ediyor,yani parası olan kişilere. bu kanal ve video da gösterilecek reklamların ücreti yüksektir. 167000 seyredilmeye 500tl den fazla para kazanmıştır. ama çocuk kanalı olsaydı 167000 izlenmeye 100 tl falan anca kazanırdı.

• Futbol sahasina atla snra ozur videosu yayinlarsan kose olursun dostum bugunlerde yeni furya bu
  • Ruhi Çenet udemy'de eğitim satıyordu. Belki işine yarar
  • yeni videomuz yayında arkadaşlar..bi çocuklarınıza izletip yorumlatır mısınız

• utanmıyor musunuz hocam?
  • neden
  • Hocam bu ne ağzımdaki suyu püskürterek güldüm ilk kez.
  • o kadar emek verdim.biriniz de moral verin be
  • Pew die pie ve mr beats videolarini calarak mesela 6 katli villam diye cekebilirsin veya 48 saat mapushanede kalma calinc diye
  • Çok saçma çocuk videoları gördüm, yeğenlerimden bilirim çok da izlenirler. Yakının da çocuğu bebeği olmayanlar pek anlamaz Sizinkiler neden olmasın? Fakat bu zamandan sonra ancak reklam ile ön plana biraz olsun çıkabilirsiniz.
  • Yeşil veya mavi hangini (arkaplan) kullanıyorsan o renkte eldiven bulup arkasını öyle tutabilirsin yada bebeklerin kafalarının üst kısmından o renk çubuk gibi bir şey takarak 360 derece bebeği rahatça döndürebilirisin, bize bakmak zorunda kalmaz. Seste filtre uygularsan parazitleri kolayca silebilirisin. Barbie ismini kullanmak için telif hakkını ödedin mi ? farklı bir isim bulman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Ağustos 2019; 0:50:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.