Şimdi Ara

Ytü abartılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde çok güvendiğim birisinden bunu duydum ve hayal kırıklığına uğradım. Boun, odtü ve itü dışında ki tüm üniversitelerdeki mühendislikler aynıdır dedi. Ytü makine okumuş ve itü de yüksek lisans yapmış birisi kendisi. Ondan bunu duyunca açıkçası hevesim kaçtı. Tecrübeli arkadaşlar sizce de durum bu mu?

• Nein.

Üniversite sana yolu gösterir unutma. 10 yıl sonra mezun olduğun okula değil iş hayatindaki tecrubene tesekkur edeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok boş konuşmuş
  • Ytü şişirilmiş bir balondur yazmayin yazdirmayin imkaniNiz varsa yatay geçişle ayrilin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Nein.

Üniversite sana yolu gösterir unutma. 10 yıl sonra mezun olduğun okula değil iş hayatindaki tecrubene tesekkur edeceksin

İyi hoş diyorsun da mühendislikte maalesef diplomaya bakıyorlar. Kendisiyle sonra konuşma fırsatım oldu. Ve bana isuzu ar ge genel müdürünün Ytü mezunu olduğunu söyledi. Çok fazla çalışmayla sende bu yerlere gelebilirsin fakat işverenlerin sana bakışı bu üç üniversiteden mezun olanlara bakışıyla kesinlikle aynı olmaz dedi. Buna ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasger

Ytü şişirilmiş bir balondur yazmayin yazdirmayin imkaniNiz varsa yatay geçişle ayrilin bence

Ytü den yatay geçişle itü ye geçmek istiyorum. Bakalım kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan4141

quote:

Orijinalden alıntı: xasger

Ytü şişirilmiş bir balondur yazmayin yazdirmayin imkaniNiz varsa yatay geçişle ayrilin bence

Ytü den yatay geçişle itü ye geçmek istiyorum. Bakalım kısmet.

Hocam caktirmayin ilk tercihlerimin hepsi ytü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü makine yok mu
    2 yıl önce açıldı
    GTÜ vs İTÜ Eşit mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sende rakip mi elemeye çalışıyorsun burda? :D
  • Takmayın öyle diyenleri 100k lık mühle ytü aynı olamaz

• bu şekidle düşünürsek başkası da mit harvard dışındaki üniversitelere balon derler . büyütmeyin şu boğaziçi itüyü falan gözünüzde bu kadar . sonuçta hepsi üniversite ve hepsinin hemen hemen müfredatları aynı . bir öğrenci ve hoca kalitesi aynı olmayabilir o kadar . sonuçta hepsinde hemen hemen aynı sistem var türkiyedeki üniversitelerin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan4141

quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Nein.

İyi hoş diyorsun da mühendislikte maalesef diplomaya bakıyorlar. Kendisiyle sonra konuşma fırsatım oldu. Ve bana isuzu ar ge genel müdürünün Ytü mezunu olduğunu söyledi. Çok fazla çalışmayla sende bu yerlere gelebilirsin fakat işverenlerin sana bakışı bu üç üniversiteden mezun olanlara bakışıyla kesinlikle aynı olmaz dedi. Buna ne dersiniz?

Soyleyen sahisla ayni fikirde değilim.

Bak universite reklamdir bu bir gercek. Mezun oldugunda en fazla bir yere girmende faydasi olur, tabii ki de git güzel universiteler de oku her anlamda. ama o saydigin üç universite dışında muhendislik okunmaz demek içi boş bir laftir dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.