Şimdi Ara

YTÜ Davutpaşa'ya yakın MSB yurdu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YTÜ makina kazandım ve bir MSB yurdunda kalmak istiyorum ancak hazırlık Davutpaşa'daymış Haydarpaşa yada Sarayburnu MSB yurtlarından birinde kalmayı planlıyorum ancak buradan Davutpaşaya gidişim nekadar zaman alır ve kaç vasıta değiştirmem gerek.İstanbula daha önceden hiç gitmedim bakalım taşı toprağı altınmıymış

• Bende 2 sene sonra gireceğim. YTÜ - Makine Mühendisliği istiyorum bende. Kazanman çok zor oldu mu?
  • Ya aslında ben cok daha iyi bir yer hedefliyodum en azından o amaçla çalışmıştım ama stres heyecan vb piskolojik sebeplerle olmadıUmarım YTÜ beklentilerimi karşılar...
  • haydarpaşa nere davutpaşa nere. haydarpaşadan karşıya karaköye geçersin ordan. metro tramvay ile aktarmalı davutpaşaya gidersin uzun sürer ama baya
  • Ilk senen davutpasa ama 1 2 sene icinde butun bolumler Davutpasaya tasiniyor
  • Bide o konu var YTÜ'lü cok kişiye sordum kimisi makinenin taşınması 4-5yıl alır diyo kimi 2seneye gider diyo ben yurt başvurumu yapıcam Haydarpaşa yada Sarayburnu hangisi daha yakınsa daha düzgün bi ortamı varsa onu yazıcam ilk koşul tabiki zaman ve vasıta sayısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDBrotheR

Bide o konu var YTÜ'lü cok kişiye sordum kimisi makinenin taşınması 4-5yıl alır diyo kimi 2seneye gider diyo ben yurt başvurumu yapıcam Haydarpaşa yada Sarayburnu hangisi daha yakınsa daha düzgün bi ortamı varsa onu yazıcam ilk koşul tabiki zaman ve vasıta sayısı

Bu durum bayadir var ama son 1.5 senedir bu sureci hizlandirdilar.O yonden yazdim.Yurt hakkinda sana yardimci olamayacagim malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yinede teşekkürler reLo.Başka bilgisi olan yokmu arkadaşlar?
  • ne kadar zaman alıcağını merak ediyorsan iett sitesine girmelisin , hangi otobüsün kaç dakikada orada olacağını yazıyorlar , güzel bilgiler var .
  • Önerin için teşekkürler Mushmula mesela siteden bakınca SARAYBURNU-HÜRRİYET MAHALLESİ arası 37 dakika diyor yada Haydarpaşa için GÖZTEPE PARK-HÜRRİYET MAHALLESİ arası bir gidiş 49 dakika alıyormuş gerçekten böylemi yani burdaki rakamlar nekadar gerçek?
  • quote:

Önerin için teşekkürler Mushmula mesela siteden bakınca SARAYBURNU-HÜRRİYET MAHALLESİ arası 37 dakika diyor yada Haydarpaşa için GÖZTEPE PARK-HÜRRİYET MAHALLESİ arası bir gidiş 49 dakika alıyormuş gerçekten böylemi yani burdaki rakamlar nekadar gerçek?

+15-30 dak. ekle... Bu kadar da iyimser olmayalım...
    Zamanında gidiyorsa ne güzel.
    Ama burası İstanbul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Ağustos 2009; 22:56:14 >
  • quote:

Önerin için teşekkürler Mushmula mesela siteden bakınca SARAYBURNU-HÜRRİYET MAHALLESİ arası 37 dakika diyor yada Haydarpaşa için GÖZTEPE PARK-HÜRRİYET MAHALLESİ arası bir gidiş 49 dakika alıyormuş gerçekten böylemi yani burdaki rakamlar nekadar gerçek?

Evet doğru devamlı gittiğim yerle kıyasladım , çok olağan dışı bir durum yoksa yazanlar doğru .
  • Yani ben Haydarpaşadan Davutpaşaya 1saat15dkda gidebilirsem nemutlu bana Yardımlarınız için teşekkürler
  • Senin için en uygunu sarayburnu olacaktır hem davutpaşa hemde beşiktaşa en rahat ordan ulaşırsın
  • önerin için teşekkürler #CannibaL# peki şey sormak istiyorum bu verrlen süre mesela haydarpasa-davuatpaşa arası 49dakika deniyor bu süreye köprüdeki trafik sıkışmaları vs dahilmi ve bu sıkışmalar hergün oluyormu?
  • quote:

önerin için teşekkürler #CannibaL# peki şey sormak istiyorum bu verrlen süre mesela haydarpasa-davuatpaşa arası 49dakika deniyor bu süreye köprüdeki trafik sıkışmaları vs dahilmi ve bu sıkışmalar hergün oluyormu?

Ben geçen yıl yıl kendi kulladığım güzergahları kontrol ettim benim 25 dakikada gittiğim yer için 16 dakika yazıyor. İETT durak başına 64 saniye falan vermiş halk otobüsleri için ama bu kadar kısa sürede alamaz iki durak arasını. birde bekleme süresini göz önüne almıyorlar yani br araçtan indiğin anda hemen diğerini binecekmişsin gibi hesaplaıyorlar bu da pek mümkğn olmaz.
    Haydarpaşadan davutpaşaya ulaşmak için en rahat vapurla eminönüne geçip ordanda aksaraya giderek metroyu kullanabilirsin bu da yaklaşık bir saat falan sürer.

• Sanırım haklısın haydarpaşadan vapurla gidiş güzergahı 1saatimi alırsa nemutlu bana ben ankarada Çayyolundan Kızılaya 45dk-1saat arasında gidiyorum istanbulda 1saat benim için şurdanşura
  • Metrobüs kullanırsan kısa sürede Cevizlibağ'a gelebilirsin oradanda zaten 20-25 dakikada bir(yaz döneminde daha uzun bir süre) okul servisleri geliyor.Tercih senin
  • Bu istanbul ne şehirmiş arkadaş nerdeyse okula gitmek için hafta içi hergün farklı bir hat kullanılacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.