Şimdi Ara

ytü de kayıt süresinin tek gün olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yıldız teknik üniversitesi ni kazandım.üniversite kayıtları 3-7 eylül arası.ama üniversite kayıt tarihlerini bölümlere göre ayırmış.ve kayıt süresi tek gün olmuş.benim kazandığım bölümün kayıtı 5 eylülde olacak.sadece bir gün.bunları üniversitenin internet sitesinden buldum.bir başka bölün 4 eylül mesela.
    saçma değilmi sizcede.bir gün süre verilmesi.diğer üniversitelere baktım 3-7 eylül yazıyor.ama ytü kafasına göre birşey yapmış.saçma değilmi sizcede.
    buraya türkiyenin her yerinden öğrenciler kayıt için gelecek.
    size bir sorum olacak.örneğin kayıt tarihi 4 eylül olacak birisi o gün yetişemeyip kaydını 5,6,7, eylül tarihlerinde yaptırabilir mi.yada herkes 2 gün önceden gelip otelde mi konaklasın.herkesin otel parası için imkanı olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: flagellate

ben yıldız teknik üniversitesi ni kazandım.üniversite kayıtları 3-7 eylül arası.ama üniversite kayıt tarihlerini bölümlere göre ayırmış.ve kayıt süresi tek gün olmuş.benim kazandığım bölümün kayıtı 5 eylülde olacak.sadece bir gün.bunları üniversitenin internet sitesinden buldum.bir başka bölün 4 eylül mesela.
    saçma değilmi sizcede.bir gün süre verilmesi.diğer üniversitelere baktım 3-7 eylül yazıyor.ama ytü kafasına göre birşey yapmış.saçma değilmi sizcede.
    buraya türkiyenin her yerinden öğrenciler kayıt için gelecek.
    size bir sorum olacak.örneğin kayıt tarihi 4 eylül olacak birisi o gün yetişemeyip kaydını 5,6,7, eylül tarihlerinde yaptırabilir mi.yada herkes 2 gün önceden gelip otelde mi konaklasın.herkesin otel parası için imkanı olmayabilir.

Saçma veya değil.Okulun kararlaştırdıgı tarih neyse o gün gidip kaydınızı yaptırmanız lazım.Olurda yatıramazsanız okulların özür haftası oluyor o zaman kaydınızı yaptırabilirsiniz ama siz tam tarihinde gidin genede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.