Çok bilgim olmamakla birlikte Yıldız elektronik haberleşme diyorum
Mühendis için Türkiye'nin sanayisinin toplandığı Istanbul'da okumak kendini geliştirebilmek için büyük bir avantaj.
Ama genede araştırın diğerleri eğitim bazında bariz öndeyse şehir etmeni geri plana atılabilir.
Neidüğüblrsz
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler hocam bilginiz için
Rica ederim
Yukarı
Ben de ytü elektrik mühendisliği ile elektronik ve haberleşme mühendisliği arasında kaldım. Sanırım elektrik mühendisliği yazacağım başa.
QuinoxQ
kullanıcısına yanıt
Sıralama kaç hocam gaziyi hiç düşündünüzmü ?
Tytayt2918T
kullanıcısına yanıt
27k Gazide elektrik elektronik mühendisliği var hocam, elektrik elektronik yazmayı düşünmüyorum.
QuinoxQ
kullanıcısına yanıt
Hocam siz hangi yönden karar veremediniz
Tytayt2918T
kullanıcısına yanıt
Elektronik ve haberleşme mühendisliği ile Elektrik mühendisliği arasında kaldım. Elektronik ve haberleşmenin geleceği daha iyi gibi geliyor ama kararsızım hala.
QuinoxQ
kullanıcısına yanıt
Ytu elektronik haberleşmeden ve elektrikten arkadaslarim var.
Elektrik deki arkadaş elektroniğe geçmek istiyor.
Aynı zamanda gözlemlediğim kadarıyla da fakültenin en aktif (kulüpler anlamında vs.) bölümü elektronik haberleşme.
Şahsen bende pc deyim. Pc tutuyosa onu da düşün derim
fazliboz
kullanıcısına yanıt
Pc tutmuyor hocam. Elektrikteki arkadaşlarınız neden elektroniğe geçmek istiyor?
QuinoxQ
kullanıcısına yanıt
İş imkanlarının daha iyi olduğunu falan düşünüyor sanırım çok emin değilim. Elektronigin puani daha yuksek degil miydi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme