Aslında endüstri müh isteyen biri yani ileride veri bilimi, iş analistliği tarzında kariyer yapmak isteyen biri sırf ytü diye makine müh seçmeli midir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YTÜ MAKİNE VS İÜC ENDÜSTRİ

-
-
Normalde eğer gerçekten seviyorsan bölümü yaz derdim ama iş hayatında üniversiteye bakan çok insan var. Ytü de kaliteli bir okul. Eğer yönelebilirsen bu alanlara makinede, Ytü'yü öneririm. Hatta yapabilirsen endüstri mühendisliğiyle çap veya yandal daha güzel olur. (Not: Bu arada İÜC'nin açılımını bilmiyorum.)
Ama ben zora gelemem, makine zaten zor, bir de ilgilendiğim konulara çalışamam dersen o zaman direkt ilgili bölümlerden başlaman daha doğru olabilir. Ben de makine mühendisliği okumuş ve bir zamanlar çap hayali olan biri olarak söylüyorum ki gerçekten zorlayıcı olabilir. Yani eğer hedeflerime ulaşamadığımda makine mühendisi olarak da hayatıma devam edebilirim diyemiyorsan o zaman Ytü makina yazma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SicilianAttack -- 15 Temmuz 2023; 6:56:43 > -
ytü
-
Makine secersen bu alanlara kayman zorlasir baya.
-
istanbul üniversitesi-cerrahpaşa galiba
-
İUC sanırım avcılardaki kampüs.
endüstri derim çünkü okuması kolay ve istediğin alanda çok kolay adepte olabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X