YTÜ MAT Müh kaçla kapatır ytü mat müh ing 34k ytü mat müh tr 43k < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YTÜ MAT Müh kaçla kapatır?

-
-
Bence iyimser bir tahmin biraz zaten 2-3k geri gidiyordu bu sene her yerde mat müh görüyorum (bu sene tercih dönemim olduğu için daha ayrıntılı baktığımdan dolayı değil cidden öyle) yakında 20 k seviyelerine gelecek bence bu sıralamaya yazılımla uğraşmak isteyen biri için ytü nün de olması avantajıyla en iyi seçim olur. Her sene binlerce cengci çıkıyor zaten bunda ise iki ünide var sadece bu da bir avantaj. Benim tahminim bu sene için ingsi 27-28k civarı, trsi 37k civarı kapatır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksxi -- 2 Ağustos 2022; 22:3:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir arkadaşım 15 binden yazacak
-
Neden itü yü yazmıyor
gelmeyeceğini düşünüyor bide ingilizce değil diye sanırım
-
30k sonuncu girerim diye düşünüyorum telaşlı telaşlı.
-
ben de yazdım ytü mat müh. baya ilgili olanlar var ne olur tahmin kestiremiyorum
-
Kaç k dan
27k ama gerilerde yazdım
-
Gelme ihtimali en yüksek olan ne
ing öğrencisiyim.Cidden bu seneki kadar bu bölümün konuşulduğuna hiç denk gelmemiştim.Sanırım yavaş yavaş hakettiği sıralamalara gelecek.Bu sene ingilizcesi en fazla 26-27k kapatır.Önümüzdeki 2 3 sene içerisinde de 10k nın altına iner.Yerlerinizi alın bence:)
-
Sizce tr kaçla kapatır
en kötü 30 31k bence
-
13 k mı düşer sizce cengler bile o kadar düşmüyor
çok gündemde olan gtü ceng bile 27k dan 20k ya ordan 15k ya düştü
İng için mi tr için mi endişelisin
ing hocam. Tr için bile endisem var.
-
Tr nin altına ne yazdın
Hocam ing 34k ile kapatıyor şu anda ben 26-27k bekliyorum dedim yani 7-8k lık bir düşüş mümkün.Nedenine gelecek olursak bu sene ismi eskiye oranla çok çok duyulan ve rağbette olan bir bölüm.Okul olarak da YTÜ çok isim ve reklam yaptı bu sene.Bir başka neden tıp ve dişteki gerileyen puanlar.eskiden insanlar bu siralamalarda mezuna kalıp sonraki sene tıpa ve dişe giderdi.Ama artık eskisi kadar popülaritesi yok bence tıp ve dişin.Buna neden olarak gerek çalışma kosullari gerek siyasi nedenler gösterilebilir.O yuzden bu sıralamada insanlar tercih yapacak ve en popüler olan yazılım sektöründe tercihler olacak.Mat muh de bu sıralarda güzel bir tercih olacağı için 7-8 k geri gelmesi gayet mümkün görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ytü kom sonra diş hekimlikleri hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X