Şimdi Ara

YTÜ nün 2. dil imkanı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtü de japonca,italyanca vb. bir çok ayrıyetten dil öğrenme imkanı sunuyormuş.Bu ytü de var mı?

• polyannaöldü P kullanıcısına yanıt
    up
  • var ucretsiz almanca kursu var rusca japonca kursuda var diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gestapo1 G kullanıcısına yanıt
    dersi kim veriyor? hangi ara hangi sınıftayken alıoruz? bitirme sertifikası falan veriliyor mu?
  • Davutpaşada yabancı diller yüksekokulu var orada kurslar acılıyo bu sene almanca acılmıstı ama sene boyu değil 3-4 hafta

• dersi hoca veriyo:D bunlar istege bagli kurs gibi dusun sertifika veriliyodur tabi ama once ingilizcen super olsun bunlar sonraki iş

• huytergan kullanıcısına yanıt
    3-4 haftalığına açılan kursun kime ne yararı var ki? amacı ne?
  • polyannaöldü P kullanıcısına yanıt
    Bedava olunca öyle oluyor hayır kurumu gibi düşün:D ama asıl paralısı var yıldız sem diye burdan para karşılıgı eğitim alabilirsinhttp://www.sem.yildiz.edu.tr/site/list_alt_program/id/5/yabanci-dil-programlari
    Bende şimdi gördüm ispanyolca acılmıs mesela

• itudekilerde japonca almanca ogrenmiyo okulunda yok oyle bi dunya

• gestapo1 G kullanıcısına yanıt
    Ya itü de hazırlık okuyan bi arkadaşım diyordu bizde dil bölümü iyi çalışıyor bir çok dilden eğitim veriyorlar diye. Ben de heveslendim işte bi tane daha dil öğrenme imkanı olduğunu duyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyannaöldü

İtü de japonca,italyanca vb. bir çok ayrıyetten dil öğrenme imkanı sunuyormuş.Bu ytü de var mı?

hazirlikta okuyorum bende gordum almanca kursunu ne kadar surdugunu bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: polyannaöldü

Ya itü de hazırlık okuyan bi arkadaşım diyordu bizde dil bölümü iyi çalışıyor bir çok dilden eğitim veriyorlar diye. Ben de heveslendim işte bi tane daha dil öğrenme imkanı olduğunu duyunca.

benim arkadaslarim var itude onlar bile gs universitesini actigi parali kursa gidiyolardi hersene aciyolar 7-8 dilde kurs orayi oneriyodu herkes

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.