Şimdi Ara

YTU. VS. HACETTEPE (EEM-CS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki gibi 15-20k bandında olan arkadaslar hangisini tercih edeceksiniz yada buralarda okuyan mezun olanlar varsa hangisini önerirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkünse nedenleriyle birlikte

• rez
  • en kötü 11k bekliyorum hacettepe bilgisayar düşünüyorum. savunma sanayide çok rahat iş bulabiliyorlar ve çok köklü bir bölüm ilk kurulan bilgisayar mühendisliklerinden. yıldızda ve hacettepede okuyanlardan tavsiye istedim her hacettepeli gelmelisin dedi ama yıldızda birkaçı çok sıcak bakmadı.
  • 15K Gelirse Odtü inşaat yazarım ama 15k den düşük gelirse yıldız yazacağım bence kadrosu daha iyi teknik bir üniversite istanbulda ve daha çok isim yapmış bir üniversite
  • Hacettepe gibi görünüyor İstanbul'a gidesim yok
  • Bir ytü öğrencisi olarak damlayalım hemen:
    1-Beşiktaş'ta bu hafta itibariyle sadece 3 tane bölüm kaldı. Okuyacağınız bölümler yüzde 95 ihtimalle davutpaşa esenler'de sanayi ile çevrili kampüste olacak.
    2-15 temmuzdan sonra okulda önlem adı altında her şeye kısıtlama getiriliyor anekdot olarak geçelim şehir dışından gelecek arkadaşlar pek hayalindeki gibi bir yer bulamayabilirler.
    3- Okulumuzu ytü adı yapan akademisyenler in hemen hemen çoğu görevlerinden alındılar. İyi bir eğitim bekliyorsanız biraz risk alıyor olabilirsiniz.

Amacım herhangi bir siyasi mesaj vermek değil sadece şuanki atmosferi belirtmek istiyorum.4 yıldır ytü öğrencisiyim ve buraya gelmek sizleri pişman edebilir. Ben de bu sene ygs ye 1 hafta kala kafam attı sınava girdim. 65 k ygs 5 79 k ygs 4 67 k ygs3 yaptım. lys de 43 mat 46 edb 16 coğrafya yaptım. sözelde 30 tarih 6 coğrafya 27 felsefe yaptım. siz de bana tm3 tm 1 ve ts 2 tahmini yaparsanız çok sevinirim.

• darkrider95nuggetsurat D kullanıcısına yanıt
    bende ytü öğrencisi olarak soruyorum neye kısıtlama getirildi acaba?
    görevden alınan akademisyenlere gelince onların çok büyük çoğunluğu sözel-tm bölümlerden
    ytü bilgisayrdayım bizden hiç görevden alınma olmadı aksine 2 yeni akademisyen geldi. Elohabda aynı şekilde.
    YTÜ seçmek isteyen bir arkadaşın yazdıklarını okudunuz.
    İtibar etmeyiniz.
  • Yıldızı leş gibi yöneten bi rektör var

Hacettepenin de farklı değildir malum şahıs atıyor hepsini

Yıldızın dezavantajı yurt olanaklarının az olması ve kampüsün çevresinin leş olması

Eğitimlerin çok fark edeceğini sanmıyorum

• akademik açıdan pek bi fark olcağını düşünmüyorum hacettepenin kampüs artısını unutmamak gerekir
  • kenshin17 kullanıcısına yanıt
    Evet başlayalım belli ki siz de bütün gün php yazıp lol oynayıp dışarı çıkmayan tayfadansınız.
    1- Okul sadece senin okuduğun bilgisayar bölümünden ibaret değil fen edebiyat fakültesinde fizik kimya ve metalürji bölümünden atılan hocalara istersen bir bak tekrar ben kendi bölümümdekileri yazmaya utandım çünkü.
    2-Yıl içindeki otobüs ulaşım krizi. yıl içinde kaç tane ulaşım firması el değiştirdi biz iktisat öğrencileri olarak kar maksimizasyonu araştırmamızla ringlere istenen paranın ne kadar fahiş olduğunu tespit etmeye çalıştık ki öyle de oldu.
    3-Saat 11 den sonra kampüs içinde gezememek okuldaki piknik alanını kullanabilmek için spor kütür daire başkanlığından gereksiz şekilde izin istenilmesi. Göt kadar kütüphanede yer kalmayınca fakülteleri de çalışmamız için açmayan güvenlik görevleri.( Hafta sonları için geçerli.)
    Sen üniversitenden memnunsun ama ben değilim kardeşim. Yazdıklarımdan sonra belki aklına birkaç şey daha gelmiştir onları da ayrı ekleyelim beraber.

Tamam birader senin ilk mesajından hemen sonra mesaj atan arkadaş yazmış bu söylediklerin sözel bölümler için geçerli diye.
    Sen bunu bile bile gelip EEM ve CS için açılmış bir bölüme mi yazıyorsun?
  • Okulun çevresi arap kaynıyor

Genel anlamda istanbul arap kaynıyor

Saygısız yobazlardan başka bir şey yok

Bi gezin ondan sonra karar verin

Eğitim de bir yere kadar

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Savunma sanayinin kalbi ankarada olduğu içinde hacettepe biraz daha avantajlı.
  • Yazdıklarımın hiçbiri götten atma ve sallama değil kardeşim. Resmi gazetede kimin hangi bölümlerden atıldığı hepsi ayrı ayrı yazıyor. Sözel bölüm için geçerli olabilecek tek şeyin diğer bölümler için geçerli olmadığını açıkladım girip bakabilirsiniz merak etme gizli saklı değil bunlar. İkincisi de üniversite dediğiniz şey sadece fakültenizde belli bir metrekarenin etrafında dönmüyor. Hele hele ytü kampüsü gibi kocaman bir yerde kesinlikle değil. Ki yazdıklarıma soyut ve göreceli şeyler de değil şimdiden uyandırmak için yazdık bir iki kelime ama senin gibi bir velede denk geleceğimi hiç düşünmedim aslana bak konu değiştiriyor bir de bla bla bölüme mi yazıyorsun diye? İnanmak,itibar etmek tercih etmek bütün tercihlerinizi ytü ye yazıp yazmamak size kalmış iyi forumlar.
    Valla birader yazdıklarına bakılırsa YTÜ 'yü şans eseri kazanmış gibi duruyorsun.
    Neyse hadi sana iyi formlar.
    (Bu arada yazışmaları bir daha oku da son yazdığını bir daha değerlendir. Zira hangi kafayla yazmışım ben demen gerek. Yoksa ilk dediğimi kendi kendine ispatlamış olursun.)
    Hadi kolay gele.
  • Hacettepe bilgisayarda yıldıza tek atar, karşılaştırılamaz bile. Elekt. konusunda pek bilgim yok.
  • Veins kullanıcısına yanıt
    biraz geç geliyor cevap ama hacettepenin yıldıza tek atabileceği tek bölüm tıptır. nedenini de siz düşünün. yıldız çoğu bölümde hacettepeye arkadan bindirir tur attırır kendi çevresinde, buna bilgisayar da dahildir. ytü bilgisayar mezunlarının bilgi birikimi ile hacettepe bilgisayar mezunlarının bilgi birikimini kıyaslamayınız, kıyaslattırmayınız. ytü bilgisayar mezunları ya yurt dışına gider ya da istanbulun en iyi şirketlerinde çalışır (kendileri avel insanlar olmadığı sürece)
    hacettepe de iyi bir okuldur ama mühendisliklerde ytü ile kıyaslanabilmesi için en az 10 sene geçmesi gerekir. sonuç olarak 110 yıllık bir teknik okuldan bahsediyoruz burda, nişantaşı üniversitesi değil burası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.