Şimdi Ara

yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 Parça cihaz saydım. Bu markanın bildiğim kadarıyla 10.000 Dolar altında pek ürünü yok, ortalama 10.000 olsa 190.000 Usd eder. Hoparlörlerde bir 150.000 etse.....

Neyse hadi hayırlısı
  • az önce üşenmedim hesapladım eğer doğru hesapladıysam yaklaşık 1 trilyon civarı bir rakam tutuyor tabi yanlış hesaplamış olabilirim
  • Topic sahibi, @astramastra arkadaşımızın ismini refere ederek konuya girdiği için aklımıza fake durum gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 26 Haziran 2014; 14:48:09 >
  • hiç bir kelimesini ciddiye almadığım bir konu.

ben de bir zamanlar kendimi şöyle tatmin ediyordum :)

yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockhound67 -- 26 Haziran 2014; 15:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Ev Projesini İngilizler Çizmiş .herhalde Hintli ustalar ve İngilizce bilen Kenyalı işçilerde inşaatı yürütecek .

https://store.donanimhaber.com/4a/ec/dc/4AECDC53D11E37B566A9414C90C0AD41.JPG

Böyle eve böyle sistem :
    Sadece Hi Fi cihazların danışmanlığı için siz değerli form üstadlarına ihtiyaç varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 26 Haziran 2014; 15:22:10 >

• valla @serdar'a itimatimiz var. takipteyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    3 ün 5 in lafımı olur, olmuşken 3 olsun zengin gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

olsun olsun kesinlikle

• Ya bu bizim Eray olmasın hani foruma uzakken canı sıkılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

noliy burda amerikadaysaniz ilk akla gelen ve onerilerden biri McIntosh dur. Mc.'i bizim @sevgili altan ustadimiz pek sevmez gibi ama klasdir. topik gercekse
    eger cihaz mihaz en sona kalmali. mekan icin akustik destek alinmali ve ona gore dizayn edilmeli. KESINLIKLE oncelik budur. lami cimi olmaz. ve surround mekanin icine yerlesik DIY Subwoofer yapilsa keske yahu ne bileyim guzel olurdu :-)
    sn. valiaikaista, kare odalara sadece bookself raf tipi mi önerilir?

edit: "sevmez" fiili eklendi.

@the_cantan, kendimi hifi konusunda öneri yapacak yeterlilikte bulmam. Bookself konusunu açıklayayım, arkadaşımız 5x5 yaklaşık 25 metrekare alanı olduğunu ve asıl amacının müzik olduğunu söyleyince müzik dinlemek için bookself alan arkadaşlardan ve memnuniyetlerinden bahsettim.
    Kare konusu ile alanın büyüklüğü birbirinden bağımsız. Kare alan büyük de olsa önerilmiyor.
    Bahsettiğim bookself lerde benim işyerinde kullandığım tannoy gibi değil, hormonlu tabir edilen bookselfler.

• Oranlar

Fake 1.25

Gerçek 4.25

Evet beyler kasa açık herkes koysun elinde ne varsa
  • 1.25 donumu bile koyuyorum all in :)

• quote:

Orijinalden alıntı: väliaikaista

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

noliy burda amerikadaysaniz ilk akla gelen ve onerilerden biri McIntosh dur. Mc.'i bizim @sevgili altan ustadimiz pek sevmez gibi ama klasdir. topik gercekse
    eger cihaz mihaz en sona kalmali. mekan icin akustik destek alinmali ve ona gore dizayn edilmeli. KESINLIKLE oncelik budur. lami cimi olmaz. ve surround mekanin icine yerlesik DIY Subwoofer yapilsa keske yahu ne bileyim guzel olurdu :-)
    sn. valiaikaista, kare odalara sadece bookself raf tipi mi önerilir?

edit: "sevmez" fiili eklendi.

@the_cantan, kendimi hifi konusunda öneri yapacak yeterlilikte bulmam. Bookself konusunu açıklayayım, arkadaşımız 5x5 yaklaşık 25 metrekare alanı olduğunu ve asıl amacının müzik olduğunu söyleyince müzik dinlemek için bookself alan arkadaşlardan ve memnuniyetlerinden bahsettim.
    Kare konusu ile alanın büyüklüğü birbirinden bağımsız. Kare alan büyük de olsa önerilmiyor.
    Bahsettiğim bookself lerde benim işyerinde kullandığım tannoy gibi değil, hormonlu tabir edilen bookselfler.

farkindayim hocam. uzun yazarken harcaginiz zaman ve emek icin kusura bakmayin uzgunum ve hakkini helal et. aciklamanizin bizatihi farkindayim. aciklamaya hic gerek yoktu (ki benden supheniz olmaz zati) sadece anekdottu bilmem anlatabildim mi? :-)))

• quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Altan kardeşim, bugün Sony ile görüştüm :) Prototip olarak ürettikleri 8k projeksiyonun pazarlığını bitirdim. Biraz tuzlu oldu ama değer. Kısmetse Japonya Sony haftasonu kargoya verecek. Ben de kara kara düşünüyom. Sistemi nasıl kurarım diye. Bu arada sinema ses sistemini de değiştirdim. 48 parçadan oluşan mcintosh sistem aldık. Almışken iyisi olsun istiyor insan. Para sıkıntımız da yok maşallah. Mısır da dedezadeler den miras kalmış. Dün gece vakti hatırladım mısırdaki mirası. Tam da mübarek Ramazana denk geldi. Miras kalmışken biraz alış veriş yapalım istedim ... Saygılarımla altan kardeşime ...
  • en başlarda bide ciddiye alanlar olmuş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

en başlarda bide ciddiye alanlar olmuş ya

Nuri gerçek olsa fenamı olurdu
  • Ben 3 pre amfiye kadar inanir gibi oldum cok mu safim yau

• arkadaşlar bana olan itimatınız için teşekkürler :)

konu sahibi arkadaş dün projeksiyon topiğinde bir soru sordu,

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93711888

bende cevaplarken bir başlık açın ,tecrübenizi paylaşın demiştim saolsun kırmamış beni bu söylemime istinaden açmış.

sn @yuceahmet le tüm dialogum bundan ibarettir :)

sabah ki mesajlara dikkatle bakarsanız da bodrum katın krokisinden evin tüm bitmiş halinin resmini koydum zaten,bundan daha iyi yardım mı olur? :)

çok ilginç bir başlık olacağını ilk mesajımda da belirtmiştim ,şu ölü sezonda hepimizi tek başlıkta bir araya getirdi saolsun @yuceahmet

kendisine doğan cevap haklarını kullanacaktır diye düşünüyorum.

• @serdar bunlar hep senin kafandan çıkıyor gülmekten yarılacam DH'da Ferrari si olan bizim topiğe gelse kaçar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.