Şimdi Ara

yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne heyacanı hepimiz kıskançlıktan yarıldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hi-fi hobisine gireli tam 2 sene oldu, dinleti odam 5x5 metre, iyi kötü şimdiye kadar birçok hoparlör deneyimim oldu, onların içinde sadece 1 kere bookself kullanmışlığım var, dali lektor2, bir süre hoparlörsüz kalacağım için idare etsin diye almıştım, yaklaşık 1-2 gün kaldı, müzik zevkim neredeyse bitiyordu, elbetteki bu hoparlörün performansından dolayıydı, onun yerine dynaudio confidence c1 olsa belki de kulelere hiç yönelmezdim, tabiki orasını kestirmek mümkün değil, yaşar beyle hoparlör konusunda sohbet ederken ve genelde müzik dinlediğim için alternatif olarak bana birkaç referans ve orta segment bookself önerdi, fakat uzun süreli bir hoparlör düşündüğümden ve bookself'lere olan psikolojik defansımdan dolayı pek sıcak bakamadım, @kdundar kadar olayın teknik ve analitik kısımlarını bilmiyorum, açıkçası ilgilenmiyorum da, benim için önemli olan müzik dinlerken aldığım keyiftir, beni hoparlör konusunda yönlendiren basta @asefik olmak üzere murat kaya, yaşar bey, altan bey, atilla bey, tuğrul'a teşekkür ediyorum,

• Keyifle dinleyin sn.turushanoglu
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Keyifle dinleyin sn.turushanoglu

teşekkür ederim, kısme 804d'nin miş :)))
  • Memnun kalmana çok sevindim dostum.Güle güle kullan...

• Bu başlık baya faydalı oldu , Neler öğrendik:
    1. Çok güzel ev planları bulunan web adresleri
    2. Böylesine pahalı ses sistemlerinin bir form üyesi tarafından satın alınabileceğine olan güven
    3. açılan her başlığın , titizlikle değerlendirildiği
    4. Forum üstatlarının yardım severliği
    5. 4K projeksiyonların bir süre hayal olduğu.
    6. Dinleme alanlarının akustik çözümlerine ve ideal ebatlarına ilişkin bir çok farklı yaklaşımlar
    7. ..........

• Gelmedi mi cihazlar hala, fotoğraf bekliyoruz da, china post ile 27-40 gün arası gelecekse ona göre bayramdan sonra bakalım topiğe

• helal olsun ama akşam akşam ne kadar heyecanlandım ya arkadaşımı çağırdım sistemi gösteriyordum çok yaşayın emi
  • tgaripozer T kullanıcısına yanıt
    hazır herkes buradayken
    http://forum.donanimhaber.com/m_94126445/tm.htm

düşüncelerinizi bekliyorum valla gerçek benim ki mcintosh filan yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya girer girmez Fake dedim abi kin ne derse desin yemez. adam kuyuya attı taşı kaçtı gitti. ev yeni yapiliyor şato alınan parçalar trilyonluk hay maşallah haci seni maliye yakalamasın dikkat et.

• Forum dan uzaklastirma almasaydım su konuda acayip dalga geçerdim bu herifle cidden psikolojik tranva yasamış arkadasımız yoksa lan bu kadar sallanır mı arkadas ama herkes te kıskanç lik tan benim gibi bi kelime yazmis. Çok güldür du bizi ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.