Şimdi Ara

yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sitedekiler kadar uzman değilim bu konularda ama amerika'da bir arkadaşımın evinde babasının yaptığı sinema salonunu gördükten sonra bir gün bende evime sinema salonu yapmayı hayal etmiştim en sonunda hayalimdeki evi ve sinema salonunu yapmaya başladım
    Sayın astramastra ile bugün yaptığımız konuşmalarda kurulum aşamalarını buradan sizlere paylaşarak hem fikirlerinizi almak hemde benim gibi bu işe girişenlere yol göstermek için başımdan geçen bu süreci paylaşmak istedim.

İlk olarak ev daha yapım aşamasında kaba inşaatı bittiğinde sinema salonu olacak yerin resimlerini paylaşacağım şimdilik çizimini paylaşıyorum.

• Kuracağım sistem biraz pahalı olabilir ama buna değeceğine inanıyorum
    Projektör olarak Sony VPL-VW1100ES 4K

yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi

• Ses Sistemi olarak bütün cihazlar McIntosh ürünleridir siparişini verdim gelince resimlerini paylaşacağım şimdilik temsili resimlerini paylaşıyorum

Power Amplifier MC2KW 3adet

yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi

• Power Amplifier MC1.2KW 4 adet
  • 2 Channel Preamplifier C1000 3 adet
     yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi

• A/V Control Center MX151

• SACD/CD Player MCD1100

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Power Conditioner MPC1500

• Ön Kabin 2000w XRT2K 2 adet
     yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi

• Center Kabin XCS2K
     yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi yuceahmet'in sinema ve stereo sistemi

• Yan ve Arka Kabinler XRT1K 4 adet

• AM/FM Radyo MR87

• Dvd Player MVP891

• Belt Drive Turntable MT10

• Cihazlar şimdilik bu kadar elime ulaşır ulaşmaz resimlerini buradan paylaşacağım...
  • Şimdiden hayırlı olsun. Şaşırmadım dersem yalan olur. Bu cihazların çoğunu ilk defa görüyorum.Şaka yapmıyorsanız çok ilgi çeken bir konu olacağı kesin. Bu konulardaki bilgi ve tecrübe seviyenizi bilmiyorum ama acemi bir kardeşiniz olarak hepsini aynı marka yerine her markanın birbiri ile uyumlu çalışabilecek en iyilerini alsanız daha mı isabetli olurdu diye düşünmeden duramıyorum. Gerçi forumda konunun uzmanları var. Yorumlarını esirgemeyeceklerdir . Neyse, tekrar hayırlı olsun. Son şeklini ve performansını merakla bekliyorum. Sağlıcakla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k projeksiyon ile dvd pek anlam veremedim ama ,genel olarak mükemmel ötesi bir sistem olacak gibi ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok detaylı inceleyemedim ama ilk gozume takılan 4k projeksiyon.
    bana sorarsan bence şimdilik bulaşma.neden dersen hem çok pahallı hemde 1080p bir projeksiyon şu an için yeterlidir.buyuk ekranda zaten seni mest edecek kadar fark olacagını zannetmiyorum.bence şu an için fullhf bir projeksiyon al bir iki seneye 4k ya geçiş yaparsın.daha uygun olur tabi kendi fikrim.yoruma açıktır tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

4k projeksiyon ile dvd pek anlam veremedim ama ,genel olarak mükemmel ötesi bir sistem olacak gibi ;)

Yok Ersin aslında o Bluray Player,

McintoshMVP891 BLU RAY PLAYERS
    http://www.mcintoshlabs.com/us/Products/pages/ProductDetails.aspx?CatId=blurayplayers&ProductId=MVP891

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 26 Haziran 2014; 9:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

çok detaylı inceleyemedim ama ilk gozume takılan 4k projeksiyon.
    bana sorarsan bence şimdilik bulaşma.neden dersen hem çok pahallı hemde 1080p bir projeksiyon şu an için yeterlidir.buyuk ekranda zaten seni mest edecek kadar fark olacagını zannetmiyorum.bence şu an için fullhf bir projeksiyon al bir iki seneye 4k ya geçiş yaparsın.daha uygun olur tabi kendi fikrim.yoruma açıktır tabi.

Şaka herhalde 4k projeksiyonun fiyatı ,diğer ekipmanların yanında devede kulak kalır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 26 Haziran 2014; 9:35:23 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.