Şimdi Ara

YUH !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.u y k u c u.org/showthread.php?s=60387a448fc22b4679c74c31b2367f28&t=2109

u y k u c u yazan yerdeki Boşlukları silin.

Bu verdiğim forumda bir arkadaş çaktırmadan ve kaynak göstermeden belirtilen konuları yayınlamıştır.

Emeğe Saygısı olmayan bu kişileri Kınıyoruz.

Beleşçi olmayın bu kadar !

En azından Linki surdan aldım veya Alıntıdır Diye bi uyarı koysaydın kardeşim komple yapıştırmışın. Olaya direk giriş yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 19 Kasım 2006; 8:23:10 >

• SHadow alıscan bunlara Emek hırsızları cok bu alemde.
  • vala ya üyeliğim olsa.girip bascaktım kalayı ama uğraşmadım.ne yağalım sağlık olsun diyip geçecez yapabileceğimiz bişi yok
  • Harbiden de resmen kopyala yapıştır yapmışlar zaten siteden belli uykucu tembel herifler
  • kardesler bu tur ınsanlara tepkımızı gostermezsek bu olay hıc bır zaman bıtmez. adam hıc ugrasmadan almıs konuyu daha da altına utanmadan emege saygı yazmıs. karaktersız herıf. bence bu adama tepkımızı gostermelıyız. shadow emegını bıze harcayan bır ınsan ona ve kendımıze bırazda olsun saygımız varsa bunu yapmalıyız. herkes o forumda uyelık alsın ve tepkı gostersın. 2 dakıkanızı almaz. sımdıden tekkurler. ben ılk adımı atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxTURKxxLADYxxx -- 19 Kasım 2006; 10:16:45 >
  • Bende bu yolda ilerliycem çünkü yarma amcamız bu işi yaparken az zahmete ve saygısızlığa katlanmadı burda biz neden 2 dk mızı ayırmayalım ki onun hatrına
  • üye oldum ve gerekeni yapıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • altına alıntıdır dıye yazmış adamlar
  • editlemis alıntıdır yazmıslar biim yazdıgımız msj larıda silmişler ders olsun onlara hehe :D
  • adam hakaret etmeyin yazmış
    siz direk küfür ettıyseniz o sizin terbiyesizliğiniz

hemde türkiyenın cogu forumunda bınlerce mesajım ve konum var
    öyle cok görüyorum benım yazılarımın başka yerlerde yayınlanmasını
    ınternetın doğasında var bu paylaşıyorsanız bunu göze alıcaksınız
  • Bende yazdım bişeyler Ya ciiden küfür fln ettiyseniz onların seviyesine inmişiz demektir Umarım küfürden çok mantığınızla konuşmuşunuzdur Buarada salla masstf biz bilioss kimin emek harcadığını takma sen kafana kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .dream. -- 19 Kasım 2006; 15:58:30 >
  • ben küfür etmedim.ama adamların alıntıdan başka şeye gücü yetmiyor ki onlar öyle var
  • Küfür etmedim ben zaten bir ben banlanmadım yazdığım sevap aynen orada duruyor

ben sadece uyardım bende birçok foruma üyeyim heryerde vardır msjım

Bu arada BEJEKE taraftarlarını ve çarşı grubunu kınıyoruz !!!

kadıköy iskelesinden vapurla karşıya geçmişler (polis geri yollamış :P)

Bu ülkede bazı değerlerin farkına varamış insanlar yüzünden türk futbolu ne hallere düşüyor...
  • Abi nie bisim millet bölee birbirine düşman anlayamıyorum bi türlü Sanki Fenerlisi , beşiktaşlısı yada herhangi bi takım tarafttarı farklı bii millete mensup...iki sokak ötede oturan ahmet,mehmet rakip takımı tutunca 7kat elden kötü oluyor ne iştir çözemedim gitti Hayatta birbirimize düşmanız, sanal ortamda düşmanız...Nerde dostuz onu anlamadım ? Yani bu yaptıklarımızdan sonra ne kalıyor bizi millet yapan şanlı bi geçmişten başka...
    Her fırsatta birbirine düşman kesilen bi milletiz...Varsa yoksa geçmişteki başarıları ortaya süren ve onlarla böbürlenmekten başka bişey yapamayan bi milletiz...Düğün, şampiyonluk vs gibi fırsatları değerlendirip kendi kendimizi katleden bi milletiz...Kendi devletini dolandırıp kendi insanını düşünmeden açlığa, sefilliğe terk eden bi milletiz...
    Madem biz kendi kendimizi parçalıycaktık...Madem tarih boyu uğruna hayatlar verdiğimiz o özğürlüğümüzü kendi ellerimizle hediye edicektik başkalarına...Madem ki Türk Türke düşman olucak;vurucak,öldürcek,dökücekti kendi kanını kaldırımlara...Nie feda edildiki onca can

Sürçülisan ettiysem affola
    (konu nerden nereye gitti)

• konu nereye gitmiş
  • adamda size küfredince onuda banlamışlar
  • konu futbol:D.......

quote:

Küfür etmedim ben zaten bir ben banlanmadım yazdığım sevap aynen orada duruyor

ben sadece uyardım bende birçok foruma üyeyim heryerde vardır msjım

Bu arada BEJEKE taraftarlarını ve çarşı grubunu kınıyoruz !!!

kadıköy iskelesinden vapurla karşıya geçmişler (polis geri yollamış :P)

Bu ülkede bazı değerlerin farkına varamış insanlar yüzünden türk futbolu ne hallere düşüyor...

TAKIM SEVGİSİ BUDUR YAAA!!
  • ykimi banlamışlar,ceo deneni mi ?
  • Yazık wallaha yazık Çarşıdan 4 5 kişiyi nezarete tıkmışilar.

Fenerium ve bir Dönercinin camlarını indirmişler.

Dönerci Sallamayı kapıp çarşının üstüne yürümüş 2 kişi ağır yaralı 4 kişi ayakta tedavi edildi :D

Yanlış adama Saldırırsan böle olur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

Yazık wallaha yazık Çarşıdan 4 5 kişiyi nezarete tıkmışilar.

Fenerium ve bir Dönercinin camlarını indirmişler.

Dönerci Sallamayı kapıp çarşının üstüne yürümüş 2 kişi ağır yaralı 4 kişi ayakta tedavi edildi :D

Yanlış adama Saldırırsan böle olur :D

Yok Abi Bizden bikaç yüzyıl daha adam olmaz bu gidişle

Adamıda forumundan etmişiz ayak üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .dream. -- 20 Kasım 2006; 3:58:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.