Şimdi Ara

YUH ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ayıp olmasın arkasından konusuomuş gibi ama şu gavurlara uyuzum ya hele AddPoints adamları görseniz bildikleri bi ss bi bf adamlar karsıdan bi kişi kesip direk laga giriolar ondan sonra öyle öyle yeniolar kafayı yedim dün şimdi sitede gördüm 1.lermiş iyice uyuz oldum pfff

• Hımm.. bende bi clandayken adamları yenmek için karşıdan birini kesip kaçıoduk ama lagsız
  • yok artk .......... addpoints sırf ss bf mi bilo yemin et......allahım bn lag yaptıklarını görmedm ayrıca adamlar ss bf nin dışında en az 10 tane daha şey bilodur lag yapanlar atılıo ztn.... seikatsu wardı 2. clan lag yüzünden dün atıldı.......
  • eger son roundtuysa adamlar d/c yemiş olabilirler.
    2.si addpoints clanı gayet sağlam bi clan zannetmiyorum öle kaçma yoluna gitsin adamların hepsi premium + oyunu gayet ii biliyorlar.
    3.kickleme CWde olmaz :)
    4.o adamların kaçması için clanınızın baya bi tanınmış olması lzm
    ve son olark 5. eğerki ciddi öle bişe yaptılarda round sonuna kadar AE gibi kaldıysa bilki hack vardır video cekip Ijji Adminlerine yolla ve bölece onlar clanca ban yer veya en azından onu yapanlar ban yer.
    ama adamlar bi an için laga giriyor sonra düzeliyorsa onu bende yapıyorum hiçte sorun cıkarıcak bişey değil onu yapan adam kesilmez diye bişey yok yani
  • ya ama şöle bişiler war suicide komutu weriolar lag a giriolar dün biz erşahla cw dedik daggershot ı 1-0 yenioduk sora bizden birini öldürüp suicide komutuyla laga girdiler yapçaımız bişi kalmadı bizde çıktık
  • suicide ney?
  • oyun içerisinde yazı yazılan yere /suicide yazınca ölüsun sanırım o
  • suicide= kendi kendini öldürme intihar etme gibi bişi....adamlar ilk suicide yapınca biraz laga girolar normalde çok az bi süre olur ama bazıları bi giro bi daha bilerek laagdan çıkmıo
  • Lagda kalmak cok basit bir olay benim oynadıgım bir oyun wardı roborage die onda cok yapıpodum oyuna giriyodum kendimi bilerek aşagı atıp lag da bırakıyodum bi zaman sonra (10-30 saniye) lag server karşımdakini baglantı koptu die atıyodu bende lagı düzeltip oyuna dönüyodum bu sayede kazanyodum

lag yaratmak için Cheat Engine ı kullana bilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.