Bildirim
yükleme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kurulum dosyası bozuk ya da eksik olduğu zaman alınan bir hatadır. -
ama hepsinde veriyor bu hatayı -
quote:
Orjinalden alıntı: gti1
ama hepsinde veriyor bu hatayı
Bu hatayı tüm oyunların yüklenmesinde mi alıyorsunuz? -
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer
Kurulum dosyası bozuk ya da eksik olduğu zaman alınan bir hatadır.
Nasıl bu kanıya vardığınızı merak etmekle beraber sonunun windows installerdan kaynaklandığını microsoftun yalancısı olarak düşünüyorum.
Bunun için
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=tr
adresinde altta görünen 2.5mb boyutundaki
WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe
dosyasını indirip kurunuz.sisteme restart atınız ve sonra bu hata veren oyunu tekrar yüklemeyi deneyiniz.
windows installer için direk link
http://download.microsoft.com/download/windowsinstaller/install/2.0/nt45/en-us/instmsiw.exe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 12 Temmuz 2008; 0:03:02 >
-
evet hepsinde ve windows update de -
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Nasıl bu kanıya vardığınızı merak etmekle beraber sonunun windows installerdan kaynaklandığını microsoftun yalancısı olarak düşünüyorum.
...
Kıymetli mesuthaksoy,
İnternetten indirilen oyunların ve programlarının bölümlerindeki eksiklikler nedeniyle karşılaşılan bir sorundur aynı zamanda...
Hata kodunu mu yanlış okuyorum acaba... -
dostum yaptım ama aynen devam
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
...
Kıymetli mesuthaksoy,
İnternetten indirilen oyunların ve programlarının bölümlerindeki eksiklikler nedeniyle karşılaşılan bir sorundur aynı zamanda...
Hata kodunu mu yanlış okuyorum acaba...
Evet diyeceğim,doğru olmayacak ama yanlış da olmayacak :)
Şimdi şöyle izah edeyim.
Aslında 2350 hatası başka bir hata koduna bağlı olarak ortaya çıkan bir hata kodu.Yani başlı başına şu sebepten dolayı oluyor,tamamen bağımsız demek yanlış olur.Ben arkadaşa installerı tazele dememin sebebi her oyunda aynı hatayı veriyor demesi idi.
Bunun yanında dediğimi yapmış ve dikkat edersen aldığı hata başka bir şekle bürünmüş.
Şimdi tekrar dönelim 2350 ye.Aslında bu hata kodu 1335 hata kodunun bir devamı niteliğinde.
1335 hatası verir bir kurulum,ignore ya da cancel dediğiniz zaman genelde karşınıza bu sefer de 2350 hatası çıkar.Çok nadiren tek başına çıkabiliyor ama benim iddiam bu 2350 hatasının daha öncesinde 1335 çıkmasa yani görünmese bile 1335 hatasının bir uzantısı olduğu yönünde.
O yüzden hiç uzatmadan 2350yi es geçip 1335 e geçeceğim.
Bu forumda 1335 hatası ile benden daha çok uğraşan birisini görmedim.Ama bundan önce konu sahibi arkadaşa birşey sormak isterim.
Bu oyunları nereden temin ediyorsun?İnternetten mi indiriyorsun,ya da başka nasıl?
Bir de ricam,elinin altında war ise office 2003 kur pcye.şu an war ise tamamen kaldır ve baştan kur bir de onu dene lütfen.
bir de en son gönderdiği resimde yoksay a basarsa ve 2350 mi çıkacak ne çıkacak onu söylerse de sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 12 Temmuz 2008; 0:23:20 >
-
aslında enson windows sitesinde enson update ettikten sonra başladı
ve mesela bu oyundada bu mesaj
offis 2003 şu an yanımda yok onuda yarın ofisten alıp yükler denerim
-
I found this solution. It worked for me so I thought I'd share it. Note: This is someone elses comment: ******************************** I’ve seen a lot of reports of an error 1335 (corrupt cab file) on various message boards. I was rebuilding an XP Pro system when I ran into it, and in my case, everything I tried to install that used the Microsoft installer (Paintshop Pro, Office XP, Norton Internet Security, etc) would cough up the same error. I tried, with no success, the two solutions mentioned in the following Microsoft knowledge base article:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q314810. I finally got around the issue by setting my CD-ROM drive to PIO (Programmed IO) rather than DMA (Dynamic Memory Access) and the problem went away. You do pay a CD-ROM performance penalty since PIO is slower than DMA. Instructions: Bring up the control panel. Click ‘Performance and Maintenance’. Click ‘System’. Click the ‘Hardware’ tab. Click the ‘Device Manager’ button. Expand the IDE entry (note, the text may vary depending upon your hardware). Your CD drive is probably on the secondary IDE channel. Double click the entry. Click the ‘Advanced Settings’ tab. If there is a drop down list for ‘Transfer Mode’, set it to PIO. I’m not entirely sure why this fixes it, but my speculation is that the problem may be with chipset drivers. In this case, I suspect VIA… because when I originally set this PC up, about 1.5 yrs ago, I would have had older VIA drivers, and had no install issues. And going further down the slippery slope of speculation, I’m betting that the Microsoft Installer plays high-performance tricks with data transfers and thus triggers the problem. Regardless, if this helps anyone, so much the better.
bir dene.ingilizce bilmiyorsan söyle çevirices artık
-
valla utanarak söylüyorum evet ben ingilizce bilmiyorum
ama link e tıklasam yapabilirmiyim dersin
ve ne gibi bir hata buldun merak ettim yardımcı olmaya çalıştığın içde çook teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: gti1
valla utanarak söylüyorum evet ben ingilizce bilmiyorum
ama link e tıklasam yapabilirmiyim dersin
ve ne gibi bir hata buldun merak ettim yardımcı olmaya çalıştığın içde çook teşekkür ederim
önce başka birşey deneyelim sonra ona bakalım
To correct the registration of the Windows Installer, unregister and then register the Installer service using the command line switches shown below. This shuts down and reregisters the service, which assures that the Windows Installer engine should function properly. Enter the following commands from a command prompt:
msiexec /unregister
msiexec /regserver
(ii) If this fails to resolve your problem try performing the following steps:
1) Unregister Windows Installer:
msiexec /unregister
2) Rename the following files from the command prompt: Msi.dll, Msiexec.exe, and Msihnd.dll (by changing the names to msi.dll.bak, msiexec.exe.bak and msind.dll.bak respectively.)
3) Restart Windows.
4) Install the Windows Installer service again (InstMSI.exe).
başlat çalıştırı aç
sırası ile
msiexec /unregister yaz ve enterla.daha sonra
msiexec /regserver yaz ve enterla kurulumu birdaha dene.sonucu yaz pls
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 12 Temmuz 2008; 0:41:54 >
-
aynı tas aynı hamam format atcam napiim
ekte işine yararsa resim gönderiyorum birde her yüklemede farklı bir mesaj veriyor
-
ZAten esas enteresan nokta o.Hep farklı hata alman.Eğer senin için çok zor olmayacaksa at bir format.
Güncelleştirme ve gerekli programları yükledikten sonra da dene birtanesini kurmayı.Ona göre bakalım artıkın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- görev çubuğu çalışmıyor
- sembollerle kalp yapma
- excalibur control center açılmıyor
- sahibinden eski ilanları görme
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- root nasıl kaldırılır
- oem açılımı
- bilgisayar hızlandırma
- pc otomatik kapatma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X