Alırsınız |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (25. sayfa)
-
-
çok şükür sonunda ilk kez fiber ne demek öğrenicem ping değerlerim vdsl'e göre daha iyi olur değil mi hocam daha önceden vdslde ortalama 30 - 40 ms 10 jitter alıyordum fiberde 5 - 10 ms ler diyorlar gerçeklik payı nedir?
-
hiç farkı yok
-
nasıl hocam yahu pingde bir gelişme olmaz mı hiç :/ ben yine 30 ms görmem diye ümit ediyordum
-
peki hocam eski apartmandaki hat değerlerim sizce nasıl? bir bakabilir misiniz şu daha 2 aylık binaya oturduk ben bu değerlerden daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
ankara istanbul arası 100 km'ye düşmedikçe pingde düşmez
-
peki hocam ne diyelim
-
Sistem testleri dolap aktif olmadan 1 hafta önce yapılıyor sonra aktarma yapilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazen fanlar kapalı duruyor sadece sogukta da çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ozaman 1-2 haftaya aktif olur
-
Bizim iki hafta oldu. Yusuf Bey'e yazdım. Arayan soran yok. Şans işi.
-
şimdi gittim baktım ses geliyor
-
yusuf bey beni 3 kere engelledi :) halka bu kadar uzaklar
-
35b değil sanırım eski 7353 isamlar bunlar
-
ses geldikten kaç gün sonra aktarma yapmışlardı benimkinden ses geliyor :)
-
senin iş ne alemde ilerleme varmı bu dilekçe işinden 15-20 gün sonra dolabı koymuşlardı
-
Canı sağolsun. Daha önce yardımını görmüştüm. Şimdi yardım etmesede birşey diyemem. Ama genel bir organizasyon bozukluğu olduğu kesin.
-
Oo hayırlı olsun :) Yanlış hatırlamıyorsam eğer 3. haftanın içinde olması lazım. Testleri yapmaya başlarlar yakın zamanda senin dolaba.
Benim dolapta test işlemleri bittikten 2 hafta sonra aktarım yapılmıştı. Aktarım ekibi proje bize geldikte aktarımları yapıyoruz dedi. Birazda ilçe telekomun hızlı olması gerekiyor bu konuda.
-
2021 e ümit bağladık olursa artık hocam
-
gelecek senede böyle yatırım devam ederse tahminen olur 4 milyar TL yatırım yapmışlar üstüne 2 milyar TL kar net kar etmişler yıl bitmeden
hemde 2019'a kadar döşedikleri fiberin 3/1'i kadar bu sene döşedikleri halde
300.000 km fiber çıktı bu sene 400.000 km'ye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X