Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
5
Favori
43.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alırsınız

• atilim85 kullanıcısına yanıt

çok şükür sonunda ilk kez fiber ne demek öğrenicem Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek  ping değerlerim vdsl'e göre daha iyi olur değil mi hocam daha önceden vdslde ortalama 30 - 40 ms 10 jitter alıyordum fiberde 5 - 10 ms ler diyorlar gerçeklik payı nedir?

• ZewZack kullanıcısına yanıt

hiç farkı yok

• nasıl hocam yahu pingde bir gelişme olmaz mı hiç :/ ben yine 30 ms görmem diye ümit ediyordum Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

• peki hocam eski apartmandaki hat değerlerim sizce nasıl? bir bakabilir misiniz şu daha 2 aylık binaya oturduk ben bu değerlerden daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek
  • ZewZack kullanıcısına yanıt

ankara istanbul arası 100 km'ye düşmedikçe pingde düşmez

• Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek peki hocam ne diyelim

• Sistem testleri dolap aktif olmadan 1 hafta önce yapılıyor sonra aktarma yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen fanlar kapalı duruyor sadece sogukta da çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt

ozaman 1-2 haftaya aktif olur

• Bizim iki hafta oldu. Yusuf Bey'e yazdım. Arayan soran yok. Şans işi.

• smart0201 kullanıcısına yanıt

şimdi gittim baktım ses geliyor

• theraptorx kullanıcısına yanıt

yusuf bey beni 3 kere engelledi :) halka bu kadar uzaklar

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt

35b değil sanırım eski 7353 isamlar bunlar

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt

ses geldikten kaç gün sonra aktarma yapmışlardı benimkinden ses geliyor :)

• ayhann06 A kullanıcısına yanıt

senin iş ne alemde ilerleme varmı bu dilekçe işinden 15-20 gün sonra dolabı koymuşlardı

• Canı sağolsun. Daha önce yardımını görmüştüm. Şimdi yardım etmesede birşey diyemem. Ama genel bir organizasyon bozukluğu olduğu kesin.

• Oo hayırlı olsun :) Yanlış hatırlamıyorsam eğer 3. haftanın içinde olması lazım. Testleri yapmaya başlarlar yakın zamanda senin dolaba.

Benim dolapta test işlemleri bittikten 2 hafta sonra aktarım yapılmıştı. Aktarım ekibi proje bize geldikte aktarımları yapıyoruz dedi. Birazda ilçe telekomun hızlı olması gerekiyor bu konuda.

• 2021 e ümit bağladık olursa artık hocam

• ayhann06 A kullanıcısına yanıt

gelecek senede böyle yatırım devam ederse tahminen olur 4 milyar TL yatırım yapmışlar üstüne 2 milyar TL kar net kar etmişler yıl bitmeden

hemde 2019'a kadar döşedikleri fiberin 3/1'i kadar bu sene döşedikleri halde

300.000 km fiber çıktı bu sene 400.000 km'ye

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.