dolap 7353 eski tip |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (27. sayfa)
-
-
alibabada aliexpressde kullanılan cihazların fiyatları var tabi onlarda son kullanıcı fiyatı telekom daha ucuza alıyordur
-
mevlana caddesinde poyraz sokakta 2 şer dolap aktif ses geliyor ama aktarmalar yapılmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 9 Kasım 2020; 17:13:39 > -
Bizde de ses var ama görüntü yok : ) Her dışarı çıktığımda önünden geçiyorum sesi duydukça sinirim bozuluyor. Hala bağlamadılar.
-
-
@hommate01 elektrik bağlandıktan 10 gün sonra aktif olmuş :) bize 23 ekimde elektrik bağlantı 20 gün olacak daha aktif olmadı :)
-
dolapta tarih ne yazıyor o dolabı bi hamama götür :)
-
2020 yazıyor. 🤠🤠
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba test süreci olacak. 1 ay içinde aktif olur diye ümit ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TTNET'den sorgulama yaptığımda " seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır" uyarısı geliyor şimdide. İnşallah güzel şeyler olur diye düşünüyorum. Bugün başka bir TTNET elemanına sordum. Bir haftaya hallolur diyor ama tahmini o şekilde.
-
Sonunda TTNET sitesinde hipernet alabileceğim bilgisini aldım. TTNET'den 50 Mbit talebi açtım. Geçişin 15 dakika ile 24 saat arasında süreceği söylendi. Şu an online hizmetlerde Paket Adı kısmında " onay beklemede" yazıyor. Hayırlısıyla bir kurtulsak şu dertten
-
hayırlısı biz daha bekliyoruz :)
-
-
hocam hayırlı olsun bu "seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır" ibaresi çıkmaya başladıktan sonra ne kadar sürdü hipernet gözükmesi ben 2 haftadır bu uyarıyı alıyorum.
-
Sordunuz mu hocam? Bir de il hangisi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam : )))
Ben hep bu hatayı alıyorum hocam ya da port yok diyor. İnternetim var ama.
2020 yılında hala bakır çekmek. Neyin kafasını yaşıyor bu tt. Çek fiber bir daha arkana bakma. Hırsızların da işine yaramaz. Bakır pahalı diye çalıyorlar sürekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam diğer sitelerdeki port yok hatası telekom kutuyu aktif etmediği için çıkıyor. Doğru port bilgisi telekom kutuyu aktif edince çıkar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X