@yukleniyor dolabın herhangi bir tarafına sprey boya veya kalemle yazılmış bir yazı gördün mü ? |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (26. sayfa)
-
-
Mevlana caddesindekiler 801 D, 802 D yazmışlar.
-
onu ilk kurduklarında yaptılar
-
1 milyon km olmadıkça kimse 5G den tam hizmet beklemesin ve ülke fiberlendi demesin.... eminmisiniz 100 bin km kablo döşediklerine hocam
-
ortaklaşa fiber döşemeleri şart yoksa 1 milyon km zor
100.000 km değilmiş pardon 30-40.000 km anca döşemişler
-
Ortak altyapı gibi bir birleşim zor. Devlet el atması lazım ama nasıl?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi iş sırası var bir de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arıza kaydı oluşturayım ekip gelince aktarmazmı :)
-
Arza ekip anlamaz
-
30 bin max. dolarda uctu fiber felan hayal bize...
-
Dolarla pek alakası yok fiber kablo fiber kasetler yerli üretiliyor zaten bi maliyeti yok fiber cihazlarda ucuz 3000 küsur portlu cihaz 1500-2000 dolar
VDSL kabinlerde 2500-3000 dolara mal oluyordur ondada 512 port olabiliyor
Ortalama 100 lira para alıyorlardı az değil yani
Kanka Turknet başkasına ait olan modemi bana göndermiş
SD veya T7 ibaresi varmıydı peki yazıda ?
-
Dolapların fotoğrafları varmı ?
-
Banada aynısı oldu başkasının kargo etiketi duruyordu adaptörun ucuda yamuktu söyledim cevap vermediler bile @TurkNetDestek müşteriyi takmıyorlar bende onları takmadım firma değiştirdim
SD ve yanında rakam var rakamlari hatırlamıyorum
Malesef yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahminlerime göre senin dolaptaki dslam 7363 olacak etikette alu-gürsaş yazıyorsa Aktarım yapıldığı zaman yakalarsan bir kaç fotoğraf bekleriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 6 Kasım 2020; 21:35:12 > -
Acaba bu maliyet hesabını turktelekom yapamıyor mu? Sizin oraya kurulan galiba 7-8 dolap var. Hepsi boş. Çek fiberi tüm hanelere ONT ler ile işi hallet. T-7 kabin kuracaksa daha dağınık yerleşim yerlerine koylur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X