12.cad tarafındaki sitelerde hep fiber var meltem 91 sitesinde oturdum 3 sene 2002-2005 |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (39. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet maalesef öyle bir durum var. Sitelerde hep fiber var lakin bize gele gele 8 mbps adsl geliyor. SARAYCIK-17 santraline bağlıyız. Bu arada size yazdıktan sonra santral yakınındaki bir rastgele adresten sorgulama yaptım VDSL hizmeti veriliyor. 2 yan sokaktayım ama ben hala o santrale bağlı değilim. Sebebi nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinsil -- 27 Kasım 2020; 23:11:7 > -
santrale 1km kablo mesafesi olması gerekiyor vdsl için
turknetden sorguladıysan yapada var 2 km olsada veriyor turknet yapa ile ama sağlıklı çalışmıyor
-
-
Bir gelişme yaşanmadı hocam. -
Yil sonu geliyor fiber projesi yetişmiyor bizde 1 tane daha Tip 23 gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam. Umarım yeni yılda projeler tamamlanır. -
Modrm den hat degerlerini paylaş
10 yıl önce yapması gerekeni şimdi yapıyorlar oda pandemi sayesinde 10 yıl işi 1 yıl içinde yapmaya kalkınca süreler uzar
-
-
ya adsl karta aktarırlarsa beni :)
2 test portu var birinde vdsl yazıyor 96 mbit birinde adsl yazıyor 27 mbit combo kartlardan yok sanırım
4 kart takılacak sanırım telefon kartı takmasalar iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 28 Kasım 2020; 14:27:58 > -
Selamlar. Bugun yine bizim dolapla ugrasiyodu ilce telekom yetkilisi. Bitti mi dedim evet abone olabilirsiniz dedi. Sistemde gorunmuyo dedim siz basvurunuzu yapin veririz interneti diyor. Ben ttnet istemiyorum bu sefer de haftalarca sisteme dusmeyi beklicez heralde
-
-
-
Hocam bizim uzaklığımız 2 km ama aldığım hız 4 mbit şaka gibi merkezde altyapı çalışması devam ediyor adsl den vdsle geçişte bu 2 km lik kablolar üzerinde bi çalışma değiştirme falan yapılmıyor dimi normal bakır hattan geliyor sadece portu vdsl e takıyor?
3 ay oldu bakalım bitince umarım ben de 10 üzerine çıkarım hızda
o yoğunluktan dolayı düşüyor 2 km'de teoride 16 mbit alırsın
-
Evet haklısın bulunduğum yer 9-10 bin (köylerle beraber) nüfuslu ilçe karadenizde ama saha dolapları falan çok az ve yoğunluk olabilir evet 3 ay oldu ne döşüyorlar anlamadım
@XpressMusic34 hocam bir sorum olacaktı bugün modemi verdiler çok şükür telefon 24 saat internet 48 saat içinde açılır dendi.
gpon cihazı ve zte modemi takıp gittiler şimdi 2 saat olmadan telefon geldi arama yapabiliyoruz internet simgesi de kırmızıydı o da şuanda yeşil renkte yanıp sönüyor. ama internete bağlanamıyoruz şuan. otomatik kurulum olacak mı yoksa ben burayı etkin hale getirip önceki bildiğim kullanıcı adı ve şifreyi mi girmem gerekiyor?
önceki vdsl2de tanımlanan kullanıcı adı ve şifreyi mi girmem lazım yoksa şuan tanımlanmış ama hat aktif olmamış mıdır beklemeli miyim? yeni hat açmadık dondurulmuş hattı aktif ettik sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 28 Kasım 2020; 17:50:15 >
-
Daha yokmu bir gelişme hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X