Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
5
Favori
43.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

türktelekomdan hizmet aldıysan modeme uzaktan müdahale edebiliyorlar 4440375'i ara çözerler

• Msevinc kullanıcısına yanıt

yok hocam aralıkta aralanacakmı bakalım :)

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    Modemi aldığınız işletmeciyi arayın uzaktan bağlanıp kurulumu yapıyorlar.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

TT ekipleri geldiler hocam ayrı işletmeci değil. kurulumu fiziksel yaptılar modem ayarlarına girip herhangi bir şeyi değiştirmeden gittiler. 48 saat bekleyelim bakalım sanırım otomatik kurulumluydu olmazsa arayacağım TT yi

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    Beklemeyin hocam çağrı merkezini arayın uzaktan bağlantı ile hallederler hemen.
  • yasinsil kullanıcısına yanıt

Santral den hizmet alıyorsunuz orada ki dolaplar baska yere hizmet veriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana vdsl geldi bilgisayar bozuldu sattım sinirlendim

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Tek band dan vdsl veriyor

O bakir kablo kalınlığı ne öyle kac abone var

• smart0201 kullanıcısına yanıt

72 aktif abone. döşeme tarihi 1990 ların sonları. ilk buraya (3km) gelip buradan da 2km tekrar gidiyor. Bu kutuyu yeni koydular sağlam hatları bulmak için. belki 20 yerde ek vardır. Ana yol su elektrik ve sulama suları çekilirken koptu ek yapıldı. Şimdide voltaj kaybı var. Telefonlara çevirsesi çok geç geliyor. Arama yapmıyor çağrı gelmiyor. internet zaten hak getire. 4-5 internet abonesi var ama altyapı olsa çoğu açar. Çünkü bu bölgenin hiç birinde cep telefonu çekmiyor. Ve bu direğin oldu yer dahil imar girdi. Herkes villa tipi ev yapıyor. En son milletvekili mecliste söylemiş ona rağmen nisandan sonra diyorlar.

• Adslden kat kat iyi ama adslde bu hizları alıyordu. Hatta vdsl de upluad avantajı ve paket kaybı daha düşük. aynı durumu diğer aboneliğimde de yaşadım vdslde sayfalar uçuyor. Adslde verim yok. Birde vdslnin 13 mbiti adsl 16 mbit denk. Bu yüzden yeni yapılan hiçbir dolaba adsl port konmamalı. abone istediği an vdsl denemeli. @yukleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 28 Kasım 2020; 21:42:53 >

Mahallenin %75 i o dolaplardan VDSL hizmeti almaya başladı. Bizim sokak ve 2 3 sokak kaldı sadece o dolaplardan yararlanmayan. Umarım bizi de o dolaplara verirler.

Ek su almazsa bir sey olmaz Fiber dönüşüm yapilirsa T 11 veya T23 koyarlar

Kart vdsl adsl destekli olduğu için ben 100 Mbps alabiliyorum t11 den aslinda 200 metre mesafe var telekom 365 metre diyor

• yasinsil kullanıcısına yanıt

Vermezler gibi port dolmuştur

Bizim burada ben cok uğraştım vdsl gelsin diye

Aktarma yapildi vdsl kartlarda sorun çıktı 2 gun bekledim

Benim santral mesafesi 3.200 metre filan idi telekom göre 4.500 metr filan bir gun 13 Mbps kullandim 4 saat sonra bakir kablo yandi

• Aslında biliyorum beklemekte iyi olmuyor moral bozuluyor yapilsa vdsl hemen gecsem hat degerlerini gorsem diyor insan

bizim test portlarından biri 100 metreden fazla ama 47 metre diyor mesafeye  

• Bakir kablo saglam ise sikinti yok eskiden sadece telefon çalışın yeterli diyorduk

• Bizim tip-7 ler yalan oldu sanırım .2 ay önce koydular, önünde türk telekom çeliğinin yerine beton koymuşlar. duruyor öyle

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.