olanda gitti çevir sesi bile yok telefonda :) komşularda sıkıntı yok |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (42. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Menderes cad. Dolaplarda ses geliyormuş. Port açılmış. Daha önce port sorunu vardı. Ama hız 11 mbit görünüyor. Dolaplar aktarma sırası falan var mı? Yada sisteme işlenmemiş olabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ses benim dolaptan 1 aydır geliyor dolaplar aktarılmadı henüz işin komik yani ne ilçe ve il müdürleride nezaman aktarılacak bilmiyor bu kadar plansız projesiz kafasına göre çalışan şirket görmedim
-
-
özelden tam adres atarmısın bina noya gerek yok bina adı yeter
-
menderes mahallesi mevlana caddesi ve sincan tarafı aktarılmamış henüz senin baktığım yer pazar tarafı olabilir
-
Yıl bitmeden düzelir umarım :) -
802 cad. Sistem hatası olabilir mi?
sistem hatası olacağını sanmam poyraz sokağa ve mevlana caddesine 1'er fazla dolap yerleştirildi onlardan biri aktarılmış sanırım
-
Halk ekmeği geçtikten sonra güneye giderken sokak üzerindeki ilk dolap. 801 sokakada de sorguladığım 4 nolu binada aktif 6 da alt yapı yok 23 de aktif.
Poyraz Sokak OFSD var diye hatırlıyorum.
1 OFSD 1 eski dolap vardı eski dolapı tip7 yaptılar karşısına ek tip7 taktılar
mevlana caddesinede ek dolap koydular balıkçının karşısına ekomininin önüne
1024 port yapar kartlar full takılıysa
-
-
port olmayan dolapları aktif etmişler sanırım öncelik onların çünkü hiç bağlantıları yok gerçi şuan benimde yok :)
-
en ucuz bilindik marka o 100 mbit 95 TL dolap kilidine takılsa bile 80 alır
-
Düşürmüşler artık 75 mbit 95 TL.
o tahmini hız 100 mbite kadar veriyor dolap kilidine takılmazsa
-
Hocam aktarma yapildiktan kac gun sonra sisteme girildi acaba? Bizim dolap 1 haftadir aktif ancak sistemde hala gorunmuyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tahminen bugün aktarmışlardır
-
Benim kayınımın yeri olduğundan ve benimde il dışında olduğumdan takip edemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 2 Aralık 2020; 6:22:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X