Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
5
Favori
43.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dolap kurulunca yani 8 ekimde sormuştum bugün aktif olur dediler Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

• Dogru soylemis olabilir:)) Bana da sordugumda aktif o dolap diyordu. Ama aktarma yapilmamisti sadece yoksa dolap faal. Fan sesi geliyo mu? Elektrik baglantisi ne durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atilim85 kullanıcısına yanıt

23 ekimde elektrik bağlantı sesde 1 aydır geliyor

• Tamam o zaman hocam cok kalmamis. Dolaptaki aktarma islemi kalmis. Dolabiniz aktif. Suan diger dolaplari aktif ediyorlardir. Sira sizinkine gelince 3 4 gunluk isi var maksimum. Ben 1 2 ay hep takip ettim bolgede calisanlari. Dolabi koyup unutma veya boslama diye bisey yok. Hep planli calisiyorlar. Kimi yerlerde kazi yapiyorlar kimi yerlerde evinde hat olmayana bakir kablo cekiyorlar. Ama hep bir sira var o siranin gelmesini bekliceksiniz mecbur. Hayirlisiyla bu yil yetisir umarim.

• atilim85 kullanıcısına yanıt

burası ankara büyükşehirlerde uzun sürüyor bu ay içinde zor gelecek sene anca biter

• Müşteri hizmetlerini aradığımızda neden böyle bi abone yok diyor :d herhalde bıktılar aramalarımızdan

• selim752 S kullanıcısına yanıt

fiber yokta ondan deseydin :)

• gulnare G kullanıcısına yanıt

benim dolap hariç tüm dolaplar aktif edilmiş

port olmayan yerlere fiber yada bakır çekeceklerdir tip7 saha dolapları aynı zamanda fiber hizmet verebiliyor

• Kartlarda sıkıntı olabilir mi? Testlerden geçememiş olabilir. Zaten eski kartları takmışlardı galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

cihazlar sıfır ama eski model güncel olan şasi 300 mbit vdsl 35b'yi destekliyor bu şasi desteklemiyor maliyeti daha düşüktür takılan şasiler yeni revizyon belki destekliyordur net belli değil

2 adet şasi var her şasiye 2şer kart takacaklar 4 kartlık yer boş zaten burada abone olmaz okadar 100 hane anca var

kartlar 24-32-48-64 portluk oluyor takılan alcatel genelde 24-48 portluk kartlar olur

sadece adsl destekleyen kartlarda var

sadece telefon kartları da var

hem vdsl hem adsl destekleyen kartlarda var hangisi takılı kaç portluk takılı bilmiyorum

telefon kartı takacaklarını sanmıyorum

sadece adsl destekleyen kart takmış olabilirler test portunun birinde sadece adsl var

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

2 adet 24lük vdsl kart

2 adet 24-32lik adsl kart takmış olabilirler

• Siz organizede turktelekom teknik birimine gittiniz mi? Oradan belki en sağlıklı bilgi alınır. Ama oraya pek kimseyi almıyorlar galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

onlardan birşey bilmiyor

• @smart0201 çevredeki tüm dolaplar aktarıldı bizimki kaldı :) pek hevesli değiller sanırım

Virüs den dolay yasak gibi bir şey

• Herkes evden çalıştığı erteleme olabilir

• smart0201 kullanıcısına yanıt

tamam bizde birşey demiyoruz evden çalışsınlar gene tarif etsinler ben aktarayım krone pensi felan var :)

bizim şasiler 35b'yi destekliyormu

• Profil tanımlaması yapılması gerekiyor yoksa 35 b vermiyorlar tum kartlar destekliyor yazilim atılması gerekiyor

• Covid 19 dolay sure sınırlaması yoktur

başka ispdeyim hiç vermezler :) şasi 7353

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.