dolap kurulunca yani 8 ekimde sormuştum bugün aktif olur dediler |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (44. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dogru soylemis olabilir:)) Bana da sordugumda aktif o dolap diyordu. Ama aktarma yapilmamisti sadece yoksa dolap faal. Fan sesi geliyo mu? Elektrik baglantisi ne durumda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 ekimde elektrik bağlantı sesde 1 aydır geliyor
-
Tamam o zaman hocam cok kalmamis. Dolaptaki aktarma islemi kalmis. Dolabiniz aktif. Suan diger dolaplari aktif ediyorlardir. Sira sizinkine gelince 3 4 gunluk isi var maksimum. Ben 1 2 ay hep takip ettim bolgede calisanlari. Dolabi koyup unutma veya boslama diye bisey yok. Hep planli calisiyorlar. Kimi yerlerde kazi yapiyorlar kimi yerlerde evinde hat olmayana bakir kablo cekiyorlar. Ama hep bir sira var o siranin gelmesini bekliceksiniz mecbur. Hayirlisiyla bu yil yetisir umarim.
burası ankara büyükşehirlerde uzun sürüyor bu ay içinde zor gelecek sene anca biter
-
Müşteri hizmetlerini aradığımızda neden böyle bi abone yok diyor :d herhalde bıktılar aramalarımızdan
fiber yokta ondan deseydin :)
-
benim dolap hariç tüm dolaplar aktif edilmiş
port olmayan yerlere fiber yada bakır çekeceklerdir tip7 saha dolapları aynı zamanda fiber hizmet verebiliyor
-
Kartlarda sıkıntı olabilir mi? Testlerden geçememiş olabilir. Zaten eski kartları takmışlardı galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Siz organizede turktelekom teknik birimine gittiniz mi? Oradan belki en sağlıklı bilgi alınır. Ama oraya pek kimseyi almıyorlar galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onlardan birşey bilmiyor
-
@smart0201 çevredeki tüm dolaplar aktarıldı bizimki kaldı :) pek hevesli değiller sanırım
-
Virüs den dolay yasak gibi bir şey
Herkes evden çalıştığı erteleme olabilir
tamam bizde birşey demiyoruz evden çalışsınlar gene tarif etsinler ben aktarayım krone pensi felan var :)
-
bizim şasiler 35b'yi destekliyormu
-
Profil tanımlaması yapılması gerekiyor yoksa 35 b vermiyorlar tum kartlar destekliyor yazilim atılması gerekiyor
Covid 19 dolay sure sınırlaması yoktur
başka ispdeyim hiç vermezler :) şasi 7353
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X