Telekom ortak altyapı istiyormuş her biri altyapı döşemesin hepsi maliyet diyor ve en yoğun iller de en az net alan köyler de hizmeti alacakmış mış :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10 yıl önce bu akıllarına gelmemişmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim tip7 aktarım işlemi tamamlandıktan 1 saat kadar sonra aktif olmuştu ve sorgulamada vdsl olarak görünüyordu. Hat değerlerinde bir yükselme oldu mu ?
@yukleniyor senin dolapta gelişme yokmu hala ?
-
@atilim85 'in interneti yok
hala bir gelişme olmadı dolap takılalı 60 gün olacak elektrik 23 ekimde bağlanmıştı karşı mahalleye sonradan takılan 1 dolap aktif olmuş ama . O dolapta port olmayanlar için konulmuştu
-
Her geçen sene bizim hızımızın düşmesi saha dolabındaki artan abone sayısı oluyor altyapıda kötülemeşme de iyileşme de yok çok gördüler 10-20 mbps hızı
-
Bu arada 2 gün önce malum sorunu türktelekom facebook sayfasına sorduğum için 444 lü numaradan arandım.Biz buaradan sisteme herhangi bir müdehalede bulunamıyoruz onu altyapı çalışmasını yapan arkadaşlar felan giriyor diye belirtti. Velev ki ben türktelekomdan çektireyim dedim. Hangi hızı alabileceğim bunu nasıl görüp söyleyecekler? Evime gelip bağlantı yapıp mı ölçecekler?
-
aralık sonunda felan aktif olacak sanırım senin dolap. çalışma testlerini yaptılar mı dolaba ? testler tamamlandıktan 10 gün sonra felan aktif olmuştu benim dolap. saha ekibi testlerde bi sorun çıkmazsa aktarma ekibine yolluyoruz işi demişti.
-
Yazlık paket duruyor mu? 2 aylık 200tl mi neydi. Dİğer issde görünmeyenler bu yöntemle abone oluyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
test başlayalı 1 ay oldu
-
-
dolabın tamamın aktif değil hepsini aktarmamışlar henüz port olmayan 2-3 sokağı devreye almışlar
-
Benim anlamadigim 801 sokakda yeni olan 4_5 binada hic kablo yok. Bakir kablo bile cekilmemis. Dolap aktif olsa ne olacak!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bakır yada fiber kablo çekecekler işte port olmayan yerlere öncelik veriyorlardır çünkü o bölge santrale yakın port olanlar beklese de olur
-
Ankarada bu işlerle ilgilenen ekip sayısı çok düşük sanırım çok uzun sürüyor bu süreçler
normalde elektrik bağlantısından sonra testler başlıyor 1 hafta 10 gün sürüyor sonra aktarma yapıyorlar
dolap 8 ekimde takıldı elektrik 23 ekimde bağlandı elektriğe 40 gün olmuş dolap takılalı nerdeyse 2 ay olmuş
nerdeyse 1 milyar TL kar açıklıyorlar ama yeteri kadar eleman alıp istihdama fayda sağlamıyorlar
-
-
Sanirim bolgede baska dolaplar da var. Diger konan dolaplarda durumlar nasil? Bizde de mesela ilcede belki 9 10 dolap kondu. Sirayla aktif ediyorlar. En son bizim dolap aktif oldu. Halbuki aktarma islemi cok basitmis 2 gunde hallettiler. Bolgede calisan taseronlar net bilgi verebilir eger ulasabilirseniz. Planlama proje ve takvime dair bilgiler onlarda oluyor turktelekom mudurlugu fazla bilgiye sahip degil. Umarim kisa zamanda kavusursunuz.
7 dolap dönüşecekti 5'in yerini biliyorum semtin üstündede 2 tane vardır ilk onlardan başladılar sanırım
yukardan aşağı doğru geliyorlar sanırım en son bizim dolap :)
-
Basladilarsa uzun surmez. Bizde sanirim 1 ay felan oldu bizim dolaba yetismeleri. Sabir:)
Ben calisanlarla gorusuyordum her gordugumde. Bana su tarihte baslayacagiz oraya diye bilgi verebiliyorlardi. Siz de calismaya rastlarsaniz gidin muhabbet kurun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X