Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.485
Cevap
5
Favori
43.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün müdürlüğe gittim diyorum abi burda böyle bi çalışma var mı yok diyor biz 3 aydır neden çalışma bitmesini bekliyoruz diyorum ses yok. Ordan girip hızı yükseltti hemen meğersem hiç çalışma falan yokmuş hepsi yalanmış. Şuan m.hizmetlerini arasam hala çalışma var diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selim752 S kullanıcısına yanıt

il müdürlüğüne gittinmi

• Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

böyle yazıyor ama henüz aktarma olmadı @smart0201 @NitroNos @XpressMusic34 @atilim85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 9 Aralık 2020; 19:1:7 >
  • Yok il müdürlüğü çok uzak zaten bizim ilçedeki Telekom kapanmıştı yıllar önce başka ilçeye bağladılar bizi ki 25 km yol gidiyoruz falan neyse durum böyle şaka gibi 3 ay boşuna beklemiş olduk burada suç kimde? Telekom saha ekiplerinin yönlendirdiği kişiyle konuştuk müdürlükte. Sonuçta m.hizmetlerine bilgi aktaranlar Telekom müdürlükleri değil mi madem arıza yok nasıl sürekli arıza bitiş tarihi uzatılıyor bunlar kimden bilgi alıyo anlamış değilim. Btk ya mı şikayet etsem

il müdürlüğüne gitmek gerek ilçe müdürünün bizim dolap takıldı hala haberi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

böyle yazıyor ama henüz aktarma olmadı @smart0201 @NitroNos @XpressMusic34 @atilim85

Gözün aydın 1-2 hafta içinde aktarma tamamlanır diye tahmin ediyorum en geç. Bizde de aktarma tamamlandı sorgulama sisteminde 0 mbit görünüyor işe bak:)

• smart0201 kullanıcısına yanıt

https://www.txo.com/catalog/alcatel-lucent-nokia/3fe5371cc//

kart bu sen teknik detayını biliyormusun

https://redliktelecom.trustpass.alibaba.com/product/50039552271-231682428/Alcatel_Lucent_ADSL_VDSL_POTS_DSLAM_Alcatel_7353_ISAM.html

7353 ISAM ;

MALB-B 32p ADSL LT

MVLT-D/E 32p VDSL 17a/30a LT

MPOT-A 64p POTS LT

MELT-C/D 32p/16p FE LT

burdaki kartların hiç biri değil

• atilim85 kullanıcısına yanıt

hem tersini yapıyorlar :)

• Merhabalar,

Sizce bu bir saha dolabı mı?

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek
  • StratejikSiglik kullanıcısına yanıt

büyük ihtimal elektrik ile ilgili saha dolaplarının altında telekom logarı oluyor zaten

• Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Bu olabilir mi?

• StratejikSiglik kullanıcısına yanıt

Evet bu saha dolabı

• Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

Sorguda mesafe kısaldı ama aktarma olmadı daha

• Biraz once turktelekom bayisine gittim. Hangi hizi alirim diye yoklayim dedim. Sizin oraya suan abonelik veremiyoruz cunku sistemde gorunmuyo dedi. Siz brosur dagitmistiniz dedim binaya telekom fiber geldi diye dedim. Evet dedi dagittik ama sisteme islenmesi gerekiyomus dedi. Bugun bolge sorumlusunu felan aradim dedi bi kac gune guncellerler dedi. Bu gidisle sen benden once kavusacan internete:)

• atilim85 kullanıcısına yanıt

aynı gün aynı saatde kavuşalım :)

Yazabilirsiniz hocam btk ya.
  • Ooo güzel sonuç. :)
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

ama henüz aktarma olmadı 2 gündür böyle yazıyor mesafe normalde 2 katı var

• O da hallolur hocam.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

pazartesi pazarlanır salı sallanır çarşamba çarşaf dolanır perşembe perişandır cuma mübarek gün cumartesi pazar tatil :)

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.