Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
5
Favori
43.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu noktaya kadar geldiniz az daha sabır hocam.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek
  • Hocam dediğin gibi bizim burada çalışma var diye söyleyen il müdürlüğüymüş çok saçma ya ilçe nasıl bilmiyor il müdürlüğü ile aramda 60 km var şaka gibi bir yanlışlık var bu işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selim752 S kullanıcısına yanıt

gitmene gerek yok edevlet açıkkapıdan yaz yalnız ilçe telekom müdürlüğüne değil il telekom bölge müdürlüğüne iletin diye not düş yazının başında onlar doğru bilgiyi verir

• Yok gitmek için demedim de zaten telefonla arayıp bilgi alıcam. Açıkkapı üzerinden yaptığım başvuruya 25 günde geri dönüldü kaymakamlık sağolsun

• selim752 S kullanıcısına yanıt

bidahaki cevaptan önce fiber gelebilir ozaman :)

• Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

Bizim binaya 200 metre uzak arkadaşımın binası. Bizim saha dolabına bağlılar. Onlarda sistem güncel bizde değil. Onlar binaca başvurmuşlar yazılı olarak abonelik için. Bu telekom ne yapmaya çalışıyo belli değil. Mecbur muyuz onlardan almaya. Haftaya kadar güncellenmezse artık il binasını basacam.

• atilim85 kullanıcısına yanıt

millenicomdan geçiş yaptım 75 mbitlik tarifeye geçtim ama daha aktarma olmadı :) haberleri yok

• Vay arkadaş millet daha aktarım yapılmadan geçiş yapmış bile biz çalışan dolabın 2 metre uzağında bekleyelim:)

• atilim85 kullanıcısına yanıt

hiç olmazsa aktarma biter bitmez vdsl devreye girer diye düşünüyorum

• Aynen artık bir tek aktarmaya bakar o da başladı mı 1 günlük iş. Bi bakmışsın netin uçuyor bi speed test yapayım dedin baktın 75 mbti down. Hemen donanımhabere haber veremeye:)

• Millet 75 mbitler vdsl ler konuşuyor ben altyapı bekliyorum şaka gibi

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt

yaş 31 ve 10 yıldır bunu bekliyordum :) hala bekliyorum aktif olmadı

senin yaşın 20lerdeyse 10 yıl beklemeyeceksin en azından 1-2 yıla gelir Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt

ISS Smile yazdığına göre 35-40 varsın sanırım :)

• Hayırlı olsun hocam. Aylardır konuyu takip ediyorum ilk kez yazıyorum bende 3 günlük vdsl geçiş yaptım yıllardır adsl eziyetinden sonra ilaç gibi geldi. Galiba yeni bir sorununuz var saha dolabı kiliti.

• parya61 P kullanıcısına yanıt

75 mbit pakete geçirmişlerdi dün daha aktarma bitmeden sabah aktarmışlar bilmiyom kilit varmı zaten hat değerlerinde sıkıntı var 20 hat zayıflaması yüksek normalde bu değerle 120 mbit ulaşılabilir hıza çıkamazsın

• Hayırlı olsun. Türktelekom'da 75 Mbit paket var mıydı?

• Hayırlı olsun. Keşke bizim burada da çalışmaya başlasalar artık. Ne saha dolabı yapılıyor ne baksa şey. Yazmadığım ulaşmadığım yer kalmadı ama adamlar yapmıyor. Yakınımdaki bütün sokaklara saha dolaplari koydular hala bizde bir tık yok.

• Hayırlı olsun hocam.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.