|
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (47. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hocam dediğin gibi bizim burada çalışma var diye söyleyen il müdürlüğüymüş çok saçma ya ilçe nasıl bilmiyor il müdürlüğü ile aramda 60 km var şaka gibi bir yanlışlık var bu işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gitmene gerek yok edevlet açıkkapıdan yaz yalnız ilçe telekom müdürlüğüne değil il telekom bölge müdürlüğüne iletin diye not düş yazının başında onlar doğru bilgiyi verir
-
Yok gitmek için demedim de zaten telefonla arayıp bilgi alıcam. Açıkkapı üzerinden yaptığım başvuruya 25 günde geri dönüldü kaymakamlık sağolsun
bidahaki cevaptan önce fiber gelebilir ozaman :)
-
-
millenicomdan geçiş yaptım 75 mbitlik tarifeye geçtim ama daha aktarma olmadı :) haberleri yok
-
Vay arkadaş millet daha aktarım yapılmadan geçiş yapmış bile biz çalışan dolabın 2 metre uzağında bekleyelim:)
-
hiç olmazsa aktarma biter bitmez vdsl devreye girer diye düşünüyorum
-
Aynen artık bir tek aktarmaya bakar o da başladı mı 1 günlük iş. Bi bakmışsın netin uçuyor bi speed test yapayım dedin baktın 75 mbti down. Hemen donanımhabere haber veremeye:)
-
Millet 75 mbitler vdsl ler konuşuyor ben altyapı bekliyorum şaka gibi
yaş 31 ve 10 yıldır bunu bekliyordum :) hala bekliyorum aktif olmadı
senin yaşın 20lerdeyse 10 yıl beklemeyeceksin en azından 1-2 yıla gelir
-
ISS Smile yazdığına göre 35-40 varsın sanırım :)
-
-
Hayırlı olsun hocam. Aylardır konuyu takip ediyorum ilk kez yazıyorum bende 3 günlük vdsl geçiş yaptım yıllardır adsl eziyetinden sonra ilaç gibi geldi. Galiba yeni bir sorununuz var saha dolabı kiliti.
-
75 mbit pakete geçirmişlerdi dün daha aktarma bitmeden sabah aktarmışlar bilmiyom kilit varmı zaten hat değerlerinde sıkıntı var 20 hat zayıflaması yüksek normalde bu değerle 120 mbit ulaşılabilir hıza çıkamazsın
-
Hayırlı olsun. Türktelekom'da 75 Mbit paket var mıydı?
-
Hayırlı olsun. Keşke bizim burada da çalışmaya başlasalar artık. Ne saha dolabı yapılıyor ne baksa şey. Yazmadığım ulaşmadığım yer kalmadı ama adamlar yapmıyor. Yakınımdaki bütün sokaklara saha dolaplari koydular hala bizde bir tık yok.
Hayırlı olsun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X