Sizin en azından 1 tane firmadan Fiber'iniz var. Ben istanbuldayım sadece VDSL ve Kablonet var, ikisi de en fazla 100 veriyor |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (67. sayfa)
-
-
10 gün oldu malzemeler fazla eksilmedi büyükşehir ilçe belediyesi kaymakamlık valilik telekom kablonet superonline cimer neresi varsa şikayet etmiştim var olan yere ftth çekmek yerine bize çekin diye yeniden projeyi elden geçirirlerse iyi olur
-
Yavaş yavaş yapıyorlardır :)
-
Hayırlı olsun sevindim sizin adınıza benim İnternet mobil de kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün kablonet Gökçek te çalışırken gördüm. Galiba yeni başladılar. Ego garajı ın üst kısmından başladılar. Süperonline beklerken kablonet başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam kablonet gpon sistem döşüyor. Fatih metronun avm inşaatının yanına malzemeler yığılmıştı.
Fatih metronun olduğu kısımdan kazmaya ve logarları döşemeye başladılar. Süperonline'ın 3 ay önce fiber döşediği yerlere döşüyorlar iyi tarafı gökçek tarafına dönmüşler orada superonline pas geçmişti ki muhtemelen önümüzdeki yaz oraya da superonline gelecek.
Fatih mahallesinin çoğu kısmına girmeyecek diye düşünüyorum henüz belli değil bugün çalışma yapılmadı fatih tarafında ama superonline halihazırda bölgede aktif gpon verdiği ve her yeri kazıdığı içi önceliği gökçek mahallesine vereceklerdir diye düşünüyorum.
Açıkcası kablonet daha önce gelseydi kablonet tercih ederdim 300/30 paketi çok uygun.
-
@gulnare bizim iş yattı ne superonline nede kablonet bizim tarafa altyapı getirmeyeceğini söyledi.
Ama Superonline ve Kablonet ortak çalışıyor sanırım. Caddelerde superonline var sokaklarda kablonet.
VDSL şimdilik işimi görüyor uploadlarda 20 mbite çıksa uzun bir süre daha işimi görür.
-
Dün terminal caddesini boydan boya yaptılar. Yeni hastaneye kadar gittiler. Ben eve girerken hala çalışıyorlardı. Bir apartmanın su borusunu patlattılar. Askide arıza için çalışıyordu. Logar kapaklarını yol seviyesinin biraz üstüne koydular galiba asfalt çalışmasıda yapılacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 Tır malzeme koydular bizim tarafa yapmıyorlar
-
Kablonet Devlet Mahallesinde de kazı yapıp logor ve bu kırmızı boruları döşediler . Yolun bi kenarından Sol geçiyor diğer tarafından kablonet
bizim mahalleyi sordum yapmayacağız dediler hedef 2071 dediler
-
bana Fiber 2071'de gelse keşke. En azından geleceğini bilmiş olurum. Ama asla gelmeyecek
-
o kadar ümitsiz değilim 3-5 yıla gelir upload 20 mbite çıksa bana 100 mbit yeter 3-5 yıl
-
TP-Link VC220-G3U modemlerde bile fark var aynı da hat zayıflaması nasıl değişiyor
tp link 9970v3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Kasım 2022; 22:9:7 >
-
gördüğüm en dandik modem tp link 9970v3
-
O kadar büyük bir fark neden oluşuyor acaba
-
Bu da benim diğer ev ilçe santral kapattılar vdsl geldi komşular 150 metre kablo bana 248 metre çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Modem hatalı ölçüyor
Dolap içinde dolap var matruşka bebekler gibi
-
Sokağa böyle yapılıyor T11 Zte model kurtulamadık bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X