Bu sefer ben yanılmışım sanırım, kazık atma falan yok gibi. Bu sabah 9 itibariyle Türk Telekom altyapı ekipleri kapımın önünde çalışmaya başladı. Sanırım gerçekten fiber geliyor. Müşteri hizmetleri ile de 3 sefer iletişime geçtim, fiber gelecek dediler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 3 Şubat 2023; 12:7:6 > |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (69. sayfa)
-
-
Bana da temmuz'a kadar fiber aktivasyonu biter dediler geçen. Ankara'dayım bende. Sizde evin önünde işaretlemeler falan yaptılar mı kırmızı sprey boyayla?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen yaz yaptılar f o yazdılar hala duruyor
-
Dün TTO gibi bir şey yazmışlar asfaltın üzerine. Bugün kardan ve tuzlamadan dolayı silinmiş baktım şimdi.
-
Bir işaretleme görmedim, direk kazmışlar.
Bölge müdürlüğüne başvuru yaptığım günden 1 gün sonra gelip keşif yaptıklarını gördüm sadece. Bu sabah da kazıya başladılar. Bakalım kablo çekmek, aktivasyon vs. kaç ay sürecek.
1 hafta falan oldu bana deneli bir şey görmedim yapılan. Bizim burada muhtemelen kazıya gerek kalmayacak zaten.
Bugün Müdürlüğe gittim sadece hızınız düşük mü diye soru soruyorlar.Bende sonra erişim planlama birimine doğru yola çıktım.Oraya da gittim toplantı vardı,bir çalışana sordum gelmeyecek sizin oraya dedi moralimi bozdu.Bende özel proje kapsamında çekilmesini istiyorum.Sokağımdan fiber geçiyor zaten bu kadar mı zor fiber çekilmesi yani,sizce kaç TL gibi bir maliyet çıkar üstelik sokağımdan fiber geçiyor.
-
Şuan güncel maliyetlerle minimum mesafede bile 10.000 den aşağı bir miktar ödemezsiniz hocam. Bu miktar mesafeye bağlı olarak 100-200-300 bin TL gibi uçuk miktarlara gidebilir.
baya gelişme var evet.. 2-3 senedir böyle duruyor kablo yazmadığım yer kalmadı...
-
bizde idrekten fiber vereçekler maliyetli diye iptal ettiler
-
yada hocam nasrettin hocanın misali parayı veren düdüğü çalar
-
Birçok ilde parasıyla da olsa yapmıyorlar hocam. Yani bölgesel şebeke kapasitesi ile ilgili bir durum esasen.
-
turk telekom 2071 yılında bağlantılar yapmaya gelecekmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Şubat 2023; 22:45:28 > -
hocam mevcut interneti iptal ettirdim yeni hat alamıyoruz kutu dolu dediler sonra ftth sistem yapacaklar genel müdürlük maliyetli demiş iptal etti
-
Geçmiş olsun hocam.
-
kutu dolu diyorlar 4'lü kablo çıkmış ekip bizim binaya 4 daire var yetmez ki
-
Bu sorunu çözmek imkansız gibi bir şey sanırım. Bana da sadece adsl 16mbit verebiliriz vdsl kartı yok dediler. Ara sıra arıyorum ön başvurum var 50mbit için ama yok vdsl kart eklemiyorlar hiçbir türlü. Şuan evde kullandığım interneti iptal ettirsem muhtemelen sizin gibi boşa düşeceğim ben de.
-
Yatırım gerekiyor hocam işte. İlave saha dolabı veya bazı binaları FTTH ye geçirip dolapta yer açmak gerekiyor. Ancak bildiğiniz gibi yatırımlar zamana yayılan süreçler ve tabi burada mağduriyeti müşteri yaşamakta.
Telekom da kendi sistemlerinde aciliyeti olan yerlere öncelik verdiği için, bazı bölgelere yatırım gecikebiliyor. Elbette her bölgeye bir yatırım planlanıyor ama gerisi zamana kalıyor hocam.
Elektrik firmaları da öyle. Mesela sorsanız sizin bölgenizin gelecek yıllardaki enerji ihtiyacı vs şu andan planlanmıştır bile. Yatırım kısmına gelince tıkanıyor her kurum. Bazı yerler ise çok şanslı, daima en iyi hizmeti alıyor mesela. Ancak ne yapalım, kader deyip önümüze bakıyoruz.
-
Btk ya yine yazdım deprem var dediler başlarından attılar
Turk Telekom kullanıyorduk 2 yıl doldu diğer evde internet vardı nakil talebi verdim 180 gun süresi var diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X