Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
5
Favori
43.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Superonline + Kablonet bizim tarafa fiber çekmeyeceğini söyledi

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

bende özel fiber çekitiriyorum

Fatih Gökçek te de kablonet gelen giden yok. Bir caddeye çekip gittiler. Çalışanlarda ortada yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecekNostaljik Devrimyoutube
    İletişim: https://instagram.com/omer.dandin Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan Hiç yolcusu yokmuş gibi sessiz alıyor Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol Bir çok giden memnun ki yerinden Çok seneler geçti, çok seneler geçti Dönen yok seferinden Bir çare gönüller ne giden son gemidir bu Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler
    https://www.youtube.com/watch?v=X6pGAgKJA68
  • ülkenin bir sürü yanında ihtiyacı olan insanlar varken 3 firma aynı bölgeye fiber çekiyor yazık ya, ben burda 1 tanesine razıyken 3ü birden 1 yerde,1 senedir binaya fiber getiremiyorum, internet kopup duruyor ucu ucuna 50 alıyorum, kopmalar yaşanıyor ama fiber çekme lutfunda bulunmuyolar internet var diye, bide işin komik tarafı 25 metre ilerimde direkt dağıtım noktası oluşturmuşlar yeni binaya ordan fiber giriyor

• Dün Kablonet taşeron firması çektikleri menhollerden fiber kablo çekiyorlardı. Sordum bu kablo gökçek mahallesi için yapılmadığı söylediler. Yenikente giden hatmış. Ayaş yolundan neden çekmedilerde aracaddelerden geçiyor anlamadım. Gökçek mah. Sincan Fatihte FTTH gelmeyen tek yer. Diğer mahallerin hepsine superonline FTTH döşedi.

@rocky_balbao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 26 Aralık 2022; 17:49:12 >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Yenikent'de sadece bizim bölgede FTTH yok diğer heryerde var sayılır.

• Yan çizmezlerse yine senden önce altyapıya ulaşmış olabilirim Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

Her ne kadar forumu bırakmış olsam da haberi taze taze sizinle paylaşım, forumdaşlık bunu gerektirir. Bir geçmişimiz var sonuçta Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

@smart0201 @rocky_balbao

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden size cevap geldi btk danmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran görüntüsü Türk Telekom OİM hesabımdan, 444 1 444'den arayıp verdikleri bilgi bu.

Yani bilgiyi telekom verdi, yan çizme ihtimalleri yok değil. Geçen hafta bölge müdürlüğüne bıraktığım dilekçe bu şekilde sonuçlanmış sanırım.

hayırlı olsun bende telekomu superonline kabloneti ombudsman ve tbmmye şikayet ettim

Teşekkürler, gol sırası sende Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

TBMM şikayet konusu açıldığında telekomu şikayet etmiştim, verdikleri cevap; neden telekomdan istiyorsunuz? biraz da başka firmalardan isteyin tarzında olmuştu. Şehrimdeki tek şebeke sahibinin telekom olması dışında sorun yok. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecekSosyal Klavyemyoutube
    Ben Genelkurmay Cumhurbaşkanı Başbakanınızım Ankara Dikkat Etsin :)) Mersinli Cihangir efsane konuşmaları Ankara beni bulsun TBMM 001 ta kendisiyim 😂 #mersinlicihangir #mersin #komikröportaj #röportaj #ankarabenibulsun
    https://www.youtube.com/watch?v=-7SeGMCKgwg

Hocam öncelikle hayırlı olsun oimden verilen cevapları nasıl kontrol edebilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hawk28 H kullanıcısına yanıt

TTNET aboneliğiniz varsa "Tüketici şikayetleri" sekmesinden görebilirsiniz.

Hayırlı olsun biz parası ile yaptiramadik

• Teşekkürler, neden yaptıramadınız?

Bu arada, şimdi sakin kafayla tekrar baktığımda telekomun beni kazıkladığını fark ettim. Verdikleri bilgiye bakın (telefonda söylenen ile aynı); "projelendirmeye alınmış olup, 30.06.2023 tarihine kadar tamamlanacaktır." Süreç belli, önce proje çizilir sonra bütçe onayına sunulur, bütçe onayı alındığında da tahmini tamamlanma süresi belirlenir. Daha bütçe onayı almamış bir işin tamamlanma süresi tek bir şekilde olur, özel proje olursa. Çakal tırt telekom para isteyecek. Yanılıyor muyum?

Yalan oldu aşkımız, ikimizde şaşkınız @rocky_balbao Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Fiber kıl sayısı az devre yok yalan üstüne yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 22 Ocak 2023; 10:47:52 >
  • 29.01.2023 Ombudsman ve TBMM'ye şikayet etmiştim . 1 Hafta Tavsiye Kararı çıktı sonra Türk Telekom'dan cevap geldi.

Bırakılan talep neticesinde gerekli kontroller yapılmış olup, onaylanmış fiber projesi bulunmamaktadır ,Fiber projesi kapsamında tahmini çözüm süresi 6 ay olduğu bu çözüm süresi içerisinde proje tamamlanırsa fiber için işlem yapılabilmesi planlanmaktadır

6 Ay içinde fiber gelecek diyorlar çok umutlu olmasam da gene bir gelişmedir.

Fiber gelecek demiyor da, proje olursa bakacağız diyor hocam. Yani altı ay içerisinde proje olur ve onaylanırsa sizin iş kolay.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.