Slm arkadaşlar 114 iphone var bana yüklü ve kırık geldi çeşitli app. ( yani oyun utility ) yüklüyorum ok herhangi bir hata vermiyor. forumu okudum hatim ettim biçare bulamadım . sonra restore ettim 114 ve ziphone 2.6 ile unluck işlemlerini yaptım aynı burada hazırlanmış yöntemlerle harfiyen bu linki yaptımhttp://forum.donanimhaber.com/m_21944226/mpage_1/key_//tm.htm#21949345 . bsd kurdum ssh kurdum appsupport akla ne gelirse bagzı oyun ve prg lar sorunsuz çalışıyor . ama bagzıları prg açılır gibi yapıp sonra home a geri dönüyor .. winSCP ile izinlere bakıyorum 755 bunda farklı bir düzenleme varmıdır ? alt klasörlerde 755 mi olucak ? herhangi fikiri olan arkadaşkarın duvacısı olucam FAQ hazırlayan ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler ..
çalışmayanların fixleri ilerde çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: serdar2222000
çalışmayanların fixleri ilerde çıkar
çok teşekkür ederim ama zaten başka arkadaşlarda çalışan prglar bunlar. apollo pocketguitar vs gibi .. swirly mms sorunluydu 3.0.6 yükledim o çalıştı smsd ve callid çalışmıyordu forumda yazan code ları girince çalıştı . apollo msn prg çalışmadı .. vs vs pocket guitar için ttr ve ttr 1.1.3/4 fix gerekli yazıyor yükledim ama nafile ... SSH ile izinler kontrol ettim 0755 bir anlam veremedim herkeze teşekkürler..
BSD subsystem 2.1 'ı yeniden yüklemek işe yarayabilir.
Programı açtığımda direk kapanması bende sadece mevcut firmware'i desteklemeyince oluyordu. BSD Subsystem yükledin, BSD Subsystem Term Fix'i de kurmuşsundur umarım.