Şimdi Ara

YÜKLENEN APP LERDE AÇILMAMA SORUNU YARDIM PLS..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar 114 iphone var bana yüklü ve kırık geldi çeşitli app. ( yani oyun utility ) yüklüyorum ok herhangi bir hata vermiyor. forumu okudum hatim ettim biçare bulamadım . sonra restore ettim 114 ve ziphone 2.6 ile unluck işlemlerini yaptım aynı burada hazırlanmış yöntemlerle harfiyen bu linki yaptımhttp://forum.donanimhaber.com/m_21944226/mpage_1/key_//tm.htm#21949345 . bsd kurdum ssh kurdum appsupport akla ne gelirse bagzı oyun ve prg lar sorunsuz çalışıyor . ama bagzıları prg açılır gibi yapıp sonra home a geri dönüyor .. winSCP ile izinlere bakıyorum 755 bunda farklı bir düzenleme varmıdır ? alt klasörlerde 755 mi olucak ? herhangi fikiri olan arkadaşkarın duvacısı olucam FAQ hazırlayan ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler ..

• çalışmayanların fixleri ilerde çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar2222000

çalışmayanların fixleri ilerde çıkar

çok teşekkür ederim ama zaten başka arkadaşlarda çalışan prglar bunlar. apollo pocketguitar vs gibi ..
    swirly mms sorunluydu 3.0.6 yükledim o çalıştı
    smsd ve callid çalışmıyordu forumda yazan code ları girince çalıştı .
    apollo msn prg çalışmadı .. vs vs
    pocket guitar için ttr ve ttr 1.1.3/4 fix gerekli yazıyor yükledim ama nafile ...
    SSH ile izinler kontrol ettim 0755 bir anlam veremedim herkeze teşekkürler..
  • BSD subsystem 2.1 'ı yeniden yüklemek işe yarayabilir.
  • Programı açtığımda direk kapanması bende sadece mevcut firmware'i desteklemeyince oluyordu. BSD Subsystem yükledin, BSD Subsystem Term Fix'i de kurmuşsundur umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.