|
Yüksek fiyatına rağmen PlayStation 5 Pro satışları güçlü
-
-
Sony resmi açıklamasına güven olmaz.Konsol satışlarının bağımsız kişi yada kuruluşların açıklamalarına bakmak gerekir. -
Bundan sonraki konsollar bu durumu baz alarak yüksek fiyatla gelebilir öyleyse.
Bu arada GTA 6'nın da satışlara etkisi olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Aralık 2024; 11:46:51 > -
"Yüksek fiyatına rağmen PlayStation 5 Pro satışları güçlü" = Ps6 1000 euro
herkes kendine hazırlasın evi, arabayı satar artık ps6 alırız :D -
Anlayamıyorum hiç bir geliştirme sunmamasına rağmen nasıl oluyorda satışlar gayet iyi oluyor -
slim'den devam. ne zaman slim fiyatına yaklaşır o zaman düşünürüm. şuan ki oyunlarda zaten slim ve fat kasa yetiyor. gta6 çıkana kadar devam eğer fps iyi olursa o zaman tekrar düşünürüm -
Algı yapıyorlar. Reklam -
36 ya kadar düstü almadım. 35in altına düsünce 9 taksit yapar alırım. -
Pro çok iyi konsol olmuş ama TR fiyatına diyecek bir şey bulamıyorum. Yurtdışı imkanı olan varsa 1 dk düşünmesine gerek yok zaten. 2 haftadır kullanıyorum PS5 ten geçtim. Kullanmadan 4090 Sponsor Reyizlerin laflarını burada yazmayın boşuna. -
Sahibinden de cash paraya 32 bin kadar gördüm fiyatları muhakkak düşecektir ithalat garantili olanları hb veya diğer satış sitelerinden 9 taksit de komisyon yapistirirlar ancak 😥 -
İthalat veya garantisiz ürünler sahibinden de 32 bin kadar düşmüş durumda piyasa iyicene otursun daha da düşer bekleyelim görelim... -
Bir kaç oyun hariç, diğer oyunlarda kalite 30fps modunu , 60 fps de , extra detaylar ile oynatıyor işte. Daha nasıl bir fark bekliyorsunuz.
-
Habere bak çay demle, kağıt üstünde verilen bilgilere göre tam anlamıyla makyajlanmış bir makine durumunda olan PS5 pro'nun satışını artırmak için yapılmış algı haberi buna denir.
İnsanları enayi sanıyorlar, Pro modelin fiyat artışını hakedecek bir farklılığı yok üstelik bu oyun kıtlığında... herkesi zengin sanıyorlar :))) -
İlgili mesaj silinmiş olsa da:
Sitede sürekli "50k enayilik" tarzı yorumlar görmek sıkıyor. DH'ye, benim gibi, TV ve ses sistemine 200k harcamış kişiler de giriyor arkadaşlar. O kişiler için konsol 40k olmuş, 50k olmuş o kadar önemli değil.
Bir kişinin yurtdışından 25k'ya alma şansı yoksa, "spotçudan 35-40'a alacağıma, resmi garantili olsun kafam rahat etsin" deyip Bilkom'dan alabilir. Olay hobi, öncelik ve bütçeyle alakalı.
Tabi bana göre de, Bilkom cihazı, en az 9 taksit olursa alınır. Hatta 50k'nın makul gelmesi için, taksitin yanında, kolda drift olunca garantiden sıfırını vermelerini falan düşünmek gerekiyor
Yine de yorum yaparken dikkatli olunmalı. Mesela PC tarafında da, oyun için topladıkları sistemde, sadece anakarta 1000 dolar verenler oluyor. Çoğu zaman bir faydasını görmez, ama enayilik gibi ifadeler kullanmamak lazım. Herkes beklentisine göre bir tercihte bulunuyor.
Ek: Pro'yu alırken, Fat PS5 ve SSD'yi satınca, Pro'nun bana masrafı 31.5k / 9 taksit oldu. Garanti ve drift olayını katınca, 3-4 yıl+ kullancağımız bir konsol için büyük rakam değil. Fat'i de zaten, 2021'de yurtdışından komik fiyata almıştım. Onu neredeyse, aldığım fiyata sattım.
PS6 çıktığında da, hemen değiştireceğimi sanmıyorum. Nesil geçişleri arasındaki hissedilen fark, grafiklerin ilerlemesinden dolayı, her seferinde azalıyor. Mesela PS4'teki Killzone SF'nin yarattığı etkiyi, PS5'teki Demon's Souls yaratmadı. PS6'da daha da az olacak.
Oyun piyasasının durumu da kötü. PS6'nın ilk etaptaki en büyük olayı, GTA6'yı mükemmel oynatması olacak. Onda da, trafik - lod artışı için patch beklemek gerekebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Aralık 2024; 20:32:1 >
-
Yemin ediyorum şu sitede yorum yazanların çoğu bir şeyden anladığı yok. Kalitesiz bir iPhone telefonuna 100 bin tl verirler ama Sony üstün kalitede ürettiği PS5 30 bin vermeyi çok görüyorlar. İşte sizin kalite anlayışınız. Bu yüzden Sony Şirketi baktı ki bunların kaliteden anlayacağı yok Türkiye den çekilme kararı aldı. Sizler yine elinizde ki kalitesiz iPhone telefonlar ile oynayın. -
Durumu anlamayacak bir şey yok bence. 4080 Super'li sistemle de oyun oynadım PS5'le de, konsolla oynadım oyun çok daha zevkli geldi bana. İş yerinde pc ile çalışan adam evde de pc görmekten nefret ediyor gerçekten. Konsol çok daha iyi oluyor. -
Vizeni al, yunanistanı gez, yemeğini ye, içkinle beraber gel, Türkiye' ps5 pro ya verdiğinden daha az para harcamış olarak dönmüş olursun. -
Her her. Ps5 pro kaynıyor. Kum gibi kum. O ps4 ilk çıktığındaydı -
Anakarta çok para verenlerden biriside benim. Anakarttaki girişler çok önemlidir. İstediğiniz kadar hızlı ssd veya usb alın anakart izin vermediği taktirde tam randuman alamazsınız. Pek çok başka sebeplerde var.
PS serisinin her nesline verdiğim para sonuna kadar helal olsun. Forumda çöp, enayilik gibi yazanların zaten bence PS5 almak gibi bir derdini bırak, parası bile olacağını sanmıyorum.
Algı yapıyorlar. Reklam
|
İlgili mesaj silinmiş olsa da: Sitede sürekli "50k enayilik" tarzı yorumlar görmek sıkıyor. DH'ye, benim gibi, TV ve ses sistemine 200k harcamış kişiler de giriyor arkadaşlar. O kişiler için konsol 40k olmuş, 50k olmuş o kadar önemli değil. Bir kişinin yurtdışından 25k'ya alma şansı yoksa, "spotçudan 35-40'a alacağıma, resmi garantili olsun kafam rahat etsin" deyip Bilkom'dan alabilir. Olay hobi, öncelik ve bütçeyle alakalı. Tabi bana göre de, Bilkom cihazı, en az 9 taksit olursa alınır. Hatta 50k'nın makul gelmesi için, taksitin yanında, kolda drift olunca garantiden sıfırını vermelerini falan düşünmek gerekiyor Yine de yorum yaparken dikkatli olunmalı. Mesela PC tarafında da, oyun için topladıkları sistemde, sadece anakarta 1000 dolar verenler oluyor. Çoğu zaman bir faydasını görmez, ama enayilik gibi ifadeler kullanmamak lazım. Herkes beklentisine göre bir tercihte bulunuyor. Ek: Pro'yu alırken, Fat PS5 ve SSD'yi satınca, Pro'nun bana masrafı 31.5k / 9 taksit oldu. Garanti ve drift olayını katınca, 3-4 yıl+ kullancağımız bir konsol için büyük rakam değil. Fat'i de zaten, 2021'de yurtdışından komik fiyata almıştım. Onu neredeyse, aldığım fiyata sattım. PS6 çıktığında da, hemen değiştireceğimi sanmıyorum. Nesil geçişleri arasındaki hissedilen fark, grafiklerin ilerlemesinden dolayı, her seferinde azalıyor. Mesela PS4'teki Killzone SF'nin yarattığı etkiyi, PS5'teki Demon's Souls yaratmadı. PS6'da daha da az olacak. Oyun piyasasının durumu da kötü. PS6'nın ilk etaptaki en büyük olayı, GTA6'yı mükemmel oynatması olacak. Onda da, trafik - lod artışı için patch beklemek gerekebilir |
Yemin ediyorum şu sitede yorum yazanların çoğu bir şeyden anladığı yok. Kalitesiz bir iPhone telefonuna 100 bin tl verirler ama Sony üstün kalitede ürettiği PS5 30 bin vermeyi çok görüyorlar. İşte sizin kalite anlayışınız. Bu yüzden Sony Şirketi baktı ki bunların kaliteden anlayacağı yok Türkiye den çekilme kararı aldı. Sizler yine elinizde ki kalitesiz iPhone telefonlar ile oynayın.
|
Sony resmi açıklamasına güven olmaz.Konsol satışlarının bağımsız kişi yada kuruluşların açıklamalarına bakmak gerekir.
|
Benzer içerikler
- ipad whatsapp var mı
- iphone film izleme programı ücretsiz
- sfs ne demek
- discord bot ekleme
- adresimde kimler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X