Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.029
Cevap
97
Favori
441.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Serkangüzel hocam,Atlanta et 9000 hd yi ve vu + ultimoyu değerlendirebilirmisiniz?2 sinden birini alacağım.Görüntü kalitesinden biraz ödün verip e2 cihaz alacağım.Renkli dünyası hoşuma gidiyor.1-2 yıl önce xtrent 9000 hd olanını kullandım.Bana sd ve hd görüntü kalitesi vuduo dan daha iyi geldi.Bulamadığımdan Atlanta et 5000 hd aldım.Onunda görüntüsü hoşuma gitti.Şimdi onu sattım Atlanta et 9000 hd alma aşamasındayım.

Görüntü kalitesi image'dan image'a küçük farklılıklar gösterebilir. VTI image'lar en başarılı görüntüyü verir.

Donanım çeşitliliği bakımından Ultimo daha öndedir.

Kolay gelsin.

Serkan bey,teşekkürler,
    Vu+ ultimo olsa daha iyi olacaktı,mebootta çalışıyordu.Şimdilik bulamadım.Atlanta et 9000 hd de meboot şimdilik sorunlu, vti imajı yok,openpli 4.0 var.Et 5000 hd denemiştim.Fena değildi.Atlanta et 9000 hd almak üzereyim,donanım olarak değerlendirebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Ocak 2014; 9:27:01 >

• quote:

quote:

quote:

Serkangüzel hocam,Atlanta et 9000 hd yi ve vu + ultimoyu değerlendirebilirmisiniz?2 sinden birini alacağım.Görüntü kalitesinden biraz ödün verip e2 cihaz alacağım.Renkli dünyası hoşuma gidiyor.1-2 yıl önce xtrent 9000 hd olanını kullandım.Bana sd ve hd görüntü kalitesi vuduo dan daha iyi geldi.Bulamadığımdan Atlanta et 5000 hd aldım.Onunda görüntüsü hoşuma gitti.Şimdi onu sattım Atlanta et 9000 hd alma aşamasındayım.

Görüntü kalitesi image'dan image'a küçük farklılıklar gösterebilir. VTI image'lar en başarılı görüntüyü verir.

Donanım çeşitliliği bakımından Ultimo daha öndedir.

Kolay gelsin.

Serkan bey,teşekkürler,
    Vu+ ultimo olsa daha iyi olacaktı,mebootta çalışıyordu.Şimdilik bulamadım.Atlanta et 9000 hd de meboot şimdilik sorunlu, vti imajı yok,openpli 4.0 var.Et 5000 hd denemiştim.Fena değildi.Atlanta et 9000 hd almak üzereyim,donanım olarak değerlendirebilirmisiniz?

Pli image'ların tamamında multiboot plugin'leri ( BA, meboot v.s. ) sorunludur zaten...

9000 model cihazdaki tuner'ler silikondur. Silikon tuner'li cihazları kaliteli tesisatta kullanmak gerekmektedir. Yine silikon tuner'ler ile kör tarama imkanı mevcut değildir.

Ultimo'ya göre başka da bir dezavantajdan bahsedilemez yani...

Yalnız bu iki cihazda( ultimo - et 9000 ) 65 nm'lik teknolojiye sahip işlemci bulunmaktadır.

Eğer tercihiniz et 9000 'den yana olacaksa, gereksiz bir edinim olur.

Zira silikon tuner'li solo2 cihazı edinmek, daha yerinde ve akılcı bir karar olur. Hatta klon solo2 alırsanız, çok uygun fiyata edinimi gerçekleştirmiş olursunuz. Forumda @bora2004 nick'li üye ilk getirten kişidir. Klon solo2 başlığında @bora2004 'nin yorumunu okuyabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:29:10 >
  • Evet Google görsellerde kendine has bir menüsü var görünüyor. Enigma değilse Dreambox, gigablue, vu cihazları varken bu cihaz türkiyede tutmaz. Bu tarz cihazlar getirmekle yanlış yapmışlar çok satılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaakyz -- 28 Ocak 2014; 22:54:03 >
  • En azından avrupada bulunan, kullanılan kalite cihazları yerinde görme inceleme fırsatı bulabiliyoruz. Geçen yıl ortalarında hd ye gittiğimde bu cihazın ve birkaç değişik markanın daha numunesini inceliyorlardı. Cihazın kalitesi gayet iyi ama konu yüksek görüntü kalitesi ise genelde e2 yazılımların görüntüyü az miktarda olsa düşürdüğüdür. Görüntüsünü görmedim tv ye takılı değildi ama bu yönü ile düşünülürse cihazda e2 olmaması belki avantajlı bile olabilir.
  • Android telefon işini becermişmi ki uydu işine girsin , engima 2 varken android uydu cihazlarinin fiyatları 100 tl yi gecmemeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200, en fazla 250 liralık bütçe ile 40" PFL8007 de kullanılmak üzere hangi HD alıcı tavsiye edersiniz? Dahili alıcısı tat vermiyor. Atraksiyonlarla işim olmaz sadece kaliteli görüntü versin. Formda Neta 6400 övülüyor, birde neta 6400 ile 6500 arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

200, en fazla 250 liralık bütçe ile 40" PFL8007 de kullanılmak üzere hangi HD alıcı tavsiye edersiniz? Dahili alıcısı tat vermiyor. Atraksiyonlarla işim olmaz sadece kaliteli görüntü versin. Formda Neta 6400 övülüyor, birde neta 6400 ile 6500 arasındaki fark nedir?

neta 6400 şifresız kanalları ve bısslı kanalları ızlıyebılecegınız bır uydu alıcıdır

yedek kumanda hedıyesı ıle dukkanımızda alabılırsınız

ayrıca modul gırısı ve ethernet gırısı ıle ccam ozellıgı olan bır ust model ıstersenız atlanta hdbox fulhd modelı tavsıye ederım

aynı urunun daha uygunu airbox premıum modelıdır
  • Merhabalar,200-250 tl arasında dsmart cam modülü takabileceğim full hd özellikli cihaz öneriniz varmıdır?saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Merhabalar,200-250 tl arasında dsmart cam modülü takabileceğim full hd özellikli cihaz öneriniz varmıdır?saygılar

merhaba
    modul gırısı ve ethernet gırısı ıle ccam ozellıgı olan bır ust model ıstersenız atlanta hd box fulhd modelı tavsıye ederım

aynı urunun daha uygun benzer modelı airbox premıum modelıdır..

bunu yanında android uygulamalarda olsun derseniz

atlanta smart g4

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=82429132&mpage=5
  • Serkan Güzel hocam ;Emeğine ve yüreğine sağlık ....
    philips 52 FPL8605 televizyonum için 3d gözlük takımı aldım ve harddiskten 3d film izlemek istiyorum.Tv açıklamasında HDMI dan 3D seyredilebileceği yazıyor...
    Tabiiki şaşırmamak elde değil.tüm uydu alıcılarda HDMI çıkışı olduğundan ..sizce hangi uydu Hd kalitesinde görüntü ve kaliteli 3D görüntü sunar..şimdiden teşekkür ederim.
    500 tl ve teknolojik olarak bilgiye az da olsa sahibim..
  • vu+uno 3D ve HD gösterim açısından daha hızlı ve stabil mi olur ?
  • - 200- 250 tlye kadar vatan bilgisayardan öneri istiyorum gold master- hiremco -nextstar satıyorlar sadece, gözüme hiremco turbo hd 2 takıldı nasıldır?
    - dahili hd alıcım var ama kanal geçişleri aşırı yavaş (lg) ilk sorunum bu
    -mini olmasın kanal sayısını kutudan görebileyim
    -lgnin kumandası kullanışsız en büyük sorun bu belki de, list tuşuna bas oradan yön tuşlarında kanala git menüde kanal önizlemesi yok zorla kanalı açmak gerekli vs vs. bu sorundan bıktım, zaten kumanda 20 cm çift el gerekiyor
    mümkünse ortadaki yön tuşlarında kanal geçişi ses vs. herşeyi halledeyim, ortasına basınca kanal listesi açılsın yine yön tuşuyla hemen kanal seçip değiştirebileyim
    -dsmart, dijitürk, biss key ilgilenmiyorum, atv hd, trt hd yeterli
    önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

- 200- 250 tlye kadar vatan bilgisayardan öneri istiyorum gold master- hiremco -nextstar satıyorlar sadece, gözüme hiremco turbo hd 2 takıldı nasıldır?
    -lgnin kumandası kullanışsız en büyük sorun bu belki de, list tuşuna bas oradan yön tuşlarında kanala git menüde kanal önizlemesi yok zorla kanalı açmak gerekli vs vs. bu sorundan bıktım, zaten kumanda 20 cm çift el gerekiyor
    mümkünse ortadaki yön tuşlarında kanal geçişi ses vs. herşeyi halledeyim, ortasına basınca kanal listesi açılsın yine yön tuşuyla hemen kanal seçip değiştirebileyim

Sevgili hocam,

Mesajınızın içeriği konu başlığı ile uyumlu değildir. Bana göre...

İsteğinizi uygun bir başlık altından yada ayrı bir konu başlığı açarak dile getirmeniz daha uygun olur.

Zira bu konu başlığında, ağırlıklı olarak yüksek görüntü kalitesine sahip uydu alıcıları incelendiği için, Vatan Bilgisayar'da satılan modeller arasında yüksek görüntü kalitesine sahip uydu alıcıları bulunmamaktadır.

Oysa siz Vatan Bilgisayar'dan alma yönünde tercihinizi belirlediğiniz için, ayrı bir başlıktan sormanız daha doğru olur diye değerlendirmekteyim.

Ayrı bir başlık altından sorup, sormamak yine de size kalmıştır. Ben sadece yardımcı olmak istedim.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

- 200- 250 tlye kadar vatan bilgisayardan öneri istiyorum gold master- hiremco -nextstar satıyorlar sadece, gözüme hiremco turbo hd 2 takıldı nasıldır?

Sevgili hocam,

Mesajınızın içeriği konu başlığı ile uyumlu değildir. Bana göre...

İsteğinizi uygun bir başlık altından yada ayrı bir konu başlığı açarak dile getirmeniz daha uygun olur.

Zira bu konu başlığında, ağırlıklı olarak yüksek görüntü kalitesine sahip uydu alıcıları incelendiği için, Vatan Bilgisayar'da satılan modeller arasında yüksek görüntü kalitesine sahip uydu alıcıları bulunmamaktadır.

Oysa siz Vatan Bilgisayar'dan alma yönünde tercihinizi belirlediğiniz için, ayrı bir başlıktan sormanız daha doğru olur diye değerlendirmekteyim.

Ayrı bir başlık altından sorup, sormamak yine de size kalmıştır. Ben sadece yardımcı olmak istedim.

Saygılar, sevgiler.

Merhaba Arkadaşım
    Kusura bakma özele de yazdım sonradan gördüm ilgilenemediğinizi özür diliyorum ama bir sorunum var ve senin yardımcı olabileceğini düşündüm.
    40 inch full HD Samsung TV de kullanmak için bir uydu alıcı arıyorum.
    Sadece görüntü mükemmel olsun yeter.
    Turksat uydusunu serediyorum 200 TL ye kadar bütçem var.
    Bana birkaç marka tavsiye ederseniz sanırım 2. el olarak arayışa geçeceğim.
    Yardımınıza şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

Merhaba Arkadaşım
    Kusura bakma özele de yazdım sonradan gördüm ilgilenemediğinizi özür diliyorum ama bir sorunum var ve senin yardımcı olabileceğini düşündüm.

Selamlar,

İkinci el klon Dreambox 800HD cihaz fiyat performans ürünü olur sizin için...

İkinci elini 180 - 200 TL arasında forumlardan, google üzerinden araştırarak bulabilirsiniz.

Broadcom işlemcili olduğu için, işlemcinin resolution depth oranı oldukça iyidir. Yani görüntü kalitesinden memnun kalırsınız.

Ancak mükemmel olmaz... Mükemmel kalitede görüntü PC'lere takılı HD TV kartı ile HTPC'de takılı HD TV kartı ile olur. O seçeneklerde çok pahalıdır. Yani belirttiğiniz bütçenin çok üzerinde olur. En az 1200 TL gibi...

Kolay gelsin.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    serkan bey kolay gelsin, samsung led tv de kullanacağım ıptv ve görüntü kalitesi yüksek bir cihaz arıyorum, atlanta smart g4, gigablue 800se yada dreambox 800 hd gibi bir modele mi yönelmeliyim, bütçem 300-400 tl arası, teşekkürler. @serkanguzel_
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitt_55

serkan bey kolay gelsin, samsung led tv de kullanacağım ıptv ve görüntü kalitesi yüksek bir cihaz arıyorum, atlanta smart g4, gigablue 800se yada dreambox 800 hd gibi bir modele mi yönelmeliyim, bütçem 300-400 tl arası, teşekkürler. @serkanguzel_

g4'de IP TV hızlı ve kolay çalışır. Ancak onunda görüntü kalitesi vasattır. Odukça vasattır yani...

Bahsettiğiniz diğer iki cihazın görüntü kalitesi iyidir. Lakin o cihazlarda da IP TV ve medya işlevleri yavaştır. Yani IP TV ve benzeri uygulamaları efektif kullanamazsınız dersek doğru nitelemiş oluruz.

IP TV özelliğinden vazgeçebilirseniz, bitçenizi de dikkate aldığımızda, ikinci el klon Dreambox 800 "se" cihaz, sizin için fiyat/performans ürünü olur.

İkinci elini forumlardan, google üzerinden araştırarak bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• AB İP BOX 91HD sadece görüntü kalitesi olarak nasıldır
    Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

Merhaba Arkadaşım

Selamlar,

İkinci el klon Dreambox 800HD cihaz fiyat performans ürünü olur sizin için...

İkinci elini 180 - 200 TL arasında forumlardan, google üzerinden araştırarak bulabilirsiniz.

Broadcom işlemcili olduğu için, işlemcinin resolution depth oranı oldukça iyidir. Yani görüntü kalitesinden memnun kalırsınız.

Ancak mükemmel olmaz... Mükemmel kalitede görüntü PC'lere takılı HD TV kartı ile HTPC'de takılı HD TV kartı ile olur. O seçeneklerde çok pahalıdır. Yani belirttiğiniz bütçenin çok üzerinde olur. En az 1200 TL gibi...

Kolay gelsin.

Son bir sorum olacak serkan bey

AB İP BOX 91HD

MEDİA LİNK BLACK PANTHER HD ( 1 yıılık server LİG TV D SMART dahil diyor bilmem doğru mu )

SatXtrem S18 Full Linux HD 1080p İPTV

bunlar arasında mı bir seçim yapmalıyım yoksa ilk önerdiğiniz Dreambox 800HD halen geçerli mi.

Cihazların fiyatları hemen hemen aynı seviyelerde.

Son önerinize göre bir cihaz alacağım.

Şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.